ZobuFeja, ja kas, tas nebija uzbrauciens, tiaki mans vērtējusm. Vairāk par cenām, nevis kvalitāti, man ir viens sarežģīts zobs, kas Stomotoloģijas institūtā izmaksās pie 800 - 900 EUr, kamēr mans ārsts Rīgā piedāvāja par 300 - 400 EUR, var brēkt, ka pati vainīga, ka izlaidu, bet ir man pāris zobi, kuri taisīti reizes 6 - 7 kopš bērnības, un tā, ka objektīva iemesla dēļ nevarēju pāris gadus labot zobus, tagad bagās problēmas. Rīgā zobaārsti vispār ir nereāli dārgi, man viens zobs izmaksā ap 50 - 70 EUR Rīgā un uzskatu, ka tas ir dārgi, un tas ir bez kanālu tīrīšanas, bet ko ar to sarežģīto darīt, nezinu, jo neviens nedod garantiju, ka būs Ok, ka nebūs jārauj pēc nedēļas.. par pagaidu plombu tam zobam kaut kur pie 40 EUR stomatoloģijas institūtā samaksāju, plus konsultācija.
Es ar prieku nodotu to zobu studentu rokās, bet studentu žēl, saknes sarežģitas, iztīrīt normāli kanālus vispār nevar :(
Cik tāds sarežģits zobs maksāja pie studentiem?
Man ir bijuši divi paziņas, kuri studējuši stomatoloģiju un stāstījuši, ka ar studentiem jau ir kā ar parastiem ārstiem, gadījās, ka baigi Ok, gadījās traģiski gāja ar tiem pacientiem, es jau nezinu konkrēti par Tevi :) Un par summu 30 EUR patiesībā brīnos :) Domāju, ka būs trīsreiz dārgāk :D