ok, tagad pastāstīšu par pirmo milf .. nu nosacīti - 39 g. kuru dabūju.
Apzināti gāju uz to, ka gribu vecāku, atrast smuku odziņu ap 40. kurai patiks neķītrības, bet kura nebūs nodrāzta pa labi, pa kreisi.. kura nav variants- atbrauc pie manis ar vīnu un puķēm. un izdrāz sveču gaismā. :D
Atradu pilno komplektu.. :D
Mazu , sīciņu blondīni.. Dāmu, ar kuru bijām norunājuši aiziet uz kino. Aizgājām uz filmu- blue is the warmest colour . ja pareiz rakstu... lesbiešu gabals, kuraā ir labas ainas, un sižets ir skatāms. man patika :D
Tad viņa man teica- kad bija aina, kur divas meičas mīcās, un aiztiek viena otru tur, tajā jaukajā vietiņā.. tā meiča man iečukstēja ausī - 'kaut kā pietrūkst ''
Es paņēmu viņas roku, un iebāzu sev biksēs.. man protams stāvēja. savādāk es to nebūtu darījis..
filma gāja uz beigām viņa teica, varbūt ejam ārā ?? ka apnika skatīties.. .3h laikam gara :D
nu principā stāsts ir garš , un man rakstīt visu negribās sīkumos.
viss beidzās tā , ka tonakt es viņu drātēju uz palodzes, uz grīdas, pret dīvānu utt. .
es nezinu kpc bet šķietami ļoti godīga, kārtīga, un klusiņa sieviete , no malas.. bija riktīga neķītrā.. un sāka stāstīt par savu klitoru utt. rādīt, teikt kā jādara utt..
man tas likās par daudz.. vsp vārds k- klitors, man nepatīk. pats klitors, es tam vispār īpšu uzmanību nepievēršu.. kā kaut kāda pumpa sārta. . kura vēl jāmeklē.. :/