Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atgriezt atpakal?

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Tātad pirms neilga laika nopirku sev mēteli ziemai pull&bear. Mētelis loti patīk un der, tikai viena problēma- vinš ir loti plāns, vairāk ruden nevis ziemai, tādēl ir doma argriezt atpakal un sanemt atpakal naudu. Nav nonemta birka, ir saglabāts gan čeks, gan maisinš, tikai ir pagājušas jau 6 dienas kopš iegādes brīža... Tadel vēlejos uzzināt vai šāds variants butu iespejams, neskatoties uz to ka metelis nav tikko nopirks jeb nē?
03.12.2015 16:33 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
kumu, mans virs viinu ir nesis atpakalj un bez cheka, samainija, bet vins teica, ka vina samulsa vairaak nekaa saprata ko dara :D vins vinai licis vinu smarzot unstastijis ka tas ir noteikti sliktas uzglabashanas rezultaats :-D:-D:-D
04.12.2015 03:23 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Panoviitusais Zakpleesis-Riigas 36 vidusskolaa!!!:-D
04.12.2015 03:28 |

Reitings 121
Reģ: 10.11.2013
Panoviitusais Zakpleesis-Riigas 36 vidusskolaa!!!

Opā!
Sanāk ka mēs vienā skolā esam gājuši :O
Tik laikam ka pie dažādiem skolotājiem.
Kurā gadā Tu to beidzi?
Mani izmeta 1986., pabeigt neļāva. :D
bet kad Tevi, nu ja nav noslēpums?
04.12.2015 03:31 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
kur ir mūsu juglas namu plakāti?
Kur ir mūsu rajona lepnuma bilde, 12 stāvīgas ēkas augstumā?
kur tas viss ir?

Es domāju, ka Tu, kā pasūtītājs, vēlies saņemt kvalitatīvu rezultātu. Bet kvalitatīvi un ātri nekas nenotiek! 8-)
Tu taču uz krāsotāju arī mēnešiem gaidīji, bet taču sagaidīji un normāli, ne?
04.12.2015 03:35 |

Reitings 121
Alexxa "skazala" Alexxa "zdjelala"...
poņal. ņe durak, durak bi ņe poņal... :)
04.12.2015 03:40 |

Reitings 3871
Panoviitusais Zakpleesis-es ,pateicoties skolotaajai ,rakstiju sacereejumus kaa Hemingvejs!!!:-D
04.12.2015 03:44 |

Reitings 121
Panoviitusais Zakpleesis-es ,pateicoties skolotaajai ,rakstiju sacereejumus kaa Hemingvejs!!!

Kura bija tā latviešu valodas skolotāja, kas iemācīja Tev tādu pareizrakstību?
Man, piemēram škiet,ja to lasītu manas
Sestule,
Pusare
un Jansone.
tad Šamas ar sirdi aizietu, no kases neatejot...
:-D
04.12.2015 03:52 |

Reitings 3871
Panoviitusais Zakpleesis!Viena no taam!!!Taa smukaakaa!!!:-DNu ir jau pagaajusi gadi!!:-D
04.12.2015 03:56 |

Reitings 121
Panoviitusais Zakpleesis!Viena no taam!!!Taa smukaakaa!!!Nu ir jau pagaajusi gadi!!

Tātad tomēr Jansone...
nu jā...
Šama jau no paša sākuma man nepatika, un es Viņai arī..
:-D
Bet kurā gadā beidzi, tomēr negribi pateikt?
:'-(
04.12.2015 03:59 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Story, Tu kaut ko pārprati. :) Es nenodarbojos ar uzņēmēj darbību. Vismaz tādā veidā, kā Tu to saproti - ar pirkšanu, vai pārdošanu. Es vienkārši ik pa laikam palīdzu izvēlēties jaunās kolekcijas. Bet, ja es būtu veikala īpašnieks, es noteikti šādiem klientiem palūgtu neatgriezties. Man nebūt nešķiet, ka katrs klients ir labs klients. :)

Vispār, ko es te vakar visu nakti kasījos ar Kubieti. Vispār jau mani nemaz neinteresē, ko viņa zina vai nezina, vai - ko viņasprāt zinu vai nezinu es. Un ne par to, kur var un kur nevar kaut ko atnest atpakaļ un pieprasīt naudu, es runāju (un tās arī ir divas dažādas lietas - mēģināt preci samainīt, vai prasīt atpakaļ naudu), bet par to, vai vajag to darīt.

Nedomāju ka ir kas apsveicams tajā, ka viens cilvēks trīsreiz sūta atpakaļ iphone, jo nevar izdomāt, vai grib vai negrib to telefonu. Manuprāt tā ir lieka sava un citu cilvēku laika tērēšana.

Protams ka visur Eiropā ir noteikumi, kas paredz, kad var un kad nevar preci atgriezt vai samainīt, tikai citur, tāpat kā Latvijā, katrs uzņēmējs šos noteikumus traktē pa savam. Tici man, zīmols, kurš neatļauj fotogrāfēt jauno kolekciju un pieķerot fotografēšanā, izsauc policiju, labāk čakarēsies, nekā Tev kaut kam bez pamata atgriezīs naudu.

Zārā atgriezis, jo tur nevienai precei nav nekādas pievienotās vērtības, ne no pircēja, ne pārdevēja puses.
Un šī lielveikalu Zārošanās cilvēkus ir sabojājuši. Viņiem šķiet ka tā ir norma.
04.12.2015 10:45 |

Reitings 109
Reģ: 11.07.2013
Interesanti. Aizmirsies kā LV bija jācīnās par pircēju tiesībām. Protams šis gadījums ir vairak pircēja untumi. Reiz nopirku zaabakus, 2 mēnešus cīniejos,lai naudu atgriež,jo bija brāķis.
UK aiznesu preci atpakaļ un bez jautājumiem naudu atgriež.
04.12.2015 11:24 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Miiljaa, Inga88, es neiedziljinaashos niansees, bet Tu esi duma kaa zaabaks. Tu vareetu buut paardeveeja kaadaa lauku veikalaa pagaajushaa gadsimta 70-80 gados, tur Tu vareetu vaikstiities aiz letes un dikteet noteikumus, savukaart pirceejam buutu jaaklanaas Tavaa priekshaa, tas buutu normaali :-D

Ja tu meegjinaatu uzsaakt uznjeemeejdarbiibu (konkreeti tirgot lupatas) un dazhas reizes paluugtu kaadam nejaukam klientam vairaak nenaakt, miiljaa, Tev klientu vispaar vairs nebuutu. Pietiktu ar dazhiem desmitiem komentaaru interneta videe, lai Tava bode noietu pa burbuli. Cilveeki ietu iepirkt lupatas uz citaam bodeem, kur taas var mainiit, atgriezt un, kur paardeveeja smaida.Taada ir realitaate, lai kaa Tev tas nepatiktu. Lupatu tirgoshana nav monopols.

Veel taa vareetu uzvesties, ja Tu tirgotu pasaules klases dizaineru dreebes (origjinaalaas) par kjiinieshu cenaam, tad nu tie cilveeki turpinaatu iet, neraugoties uz to, ka shiem paluudz atstaat veikala telpas un shad tad izlamaa. Tachu Tu saproti, ka taa ir utopija, tas nebuutu bizness, bet daavinaashana. :-D

Redzi, jebkursh darbs ar klientiem ietver kontaktus ar kaitinoshiem cilveekiem, ar cilveekiem, kuri kriit uz nerviem un ar cilveekiem, kuri uzvedas totaali stulbi. Bet taa tas ir. Tachu, ja shie cilveeki nedara neko taadu, par ko vinjus vareetu saukt pie administratiivaas vai kriminaalaas atbildiibas (nedemolee veikalu, neaizskar Tavu godu un cienju utt/u.tml), tev ir jaabuut jaukai un jaaieveero likuma normas, preteejaa gadiijumaa, kaa jau teicu, buus n-tie citi, kas to dariis. Un veel, cieniijamaa Inga, Tu nedriiksti klientam pateikt vairs nenaakt uz veikalu tikai taapeec, ka shis gribeeja apmainiit lupatu :-D Par to arii ar labu juristu Tu vari dabuut jauku administratiivo sodu :-D

Kaapeec Tu cepies 12 lappushu garumaa un savus muusdienu realitaatei achgaarnos uzskatus centies uzspiest citiem :-D Dodies lielajaa politikaa, varbuut Tev izdosies naakt pie varas, nodibinaat diktatuuru un taadeejaadi veikt izmainjas likumdoshanaa, saaposhaa sirds par bezatbildiigajiem pirceejiem guus mierinaajumu :-D
05.12.2015 10:30 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
No visa šitā man tikai viens jautājums - kāpēc bezmērķīga laika nosišana veikala ir nožēlojama un kam tā traucē? Ne jau manis dēļ, kas nenesīs veikalam ne centa, tiek ieslēgta elektrība, apkure un sadzīti pārdevēji strādāt. Pati nemēdzo nosist laiku veikalos, jo man liekā laika vnk nav, bet.. pat es kā cilvēks, kuram šādas nodarbošanās nav raksturīgas, esmu nesaprašanā..

Šjā diskusijā gan Inga pārspīlē, gan citas ar savām pārmērīgām tiesībām. Jā, man besī cilvēki, kas nevar izlemt, kas jādara un pamato savu stulbumu (pardon) ar savu tiesību izmajtošanu, bet tikpat labi mani kaitina pārlieku pareizi burta kalpi, kas jebkuru nozirzi no normas uzskata par nožēlojamu un skumju
05.12.2015 12:09 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
meksikanka

Veikals ir svetnica kur pirms ieiesanas ir janonem cepure un japakalnas un mazajam cilvecinam ir japriecajas, ka vins ir ticis ielaists veikala. Pec tam vinam veikala ir jaatsaj visa nauda, kas vinam ir un dzili klanoties klusi jaatsaj svetnica.
Ingai vienkarsi ir ieaudzinata padomju attieksme pret veikalu kur pardeveja ir bargaa kundze, pavelniece un noteiceja pie kuras pircejam ir jalien uz vedera, lai dabutu karoto preci. Padomju laiki ir pagajusi, bet taa mentalitate daudzos ir palikusi un ir bernu parmantota.
05.12.2015 13:37 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Veikals ir svetnica kur pirms ieiesanas ir janonem cepure un japakalnas un mazajam cilvecinam ir japriecajas, ka vins ir ticis ielaists veikala

Skaidrs. Likšu aiz auss :D

Vispār tieši tādas attieksmes dēļ esmu pārstājusi iet uz maziem veikaliņiem, kur ienākot, esi teju vienīgais klients, līdz ar to uz mani liktās ekspektācijas mulsina.. Jā, man nepatīk uzbāzība no pārdevēju puses un visi tie jautājumi, vai varu kā palīdzēt (jā, es zinu, ka viņiem tā jāsaka).. Bet tādos veikalos jūtos neomulīgi, līdz ar to izvēlos lielus t/c un ķēžu veikalus, kur pārdevējiem es interesēju tik, cik melns aiz naga. Nepieciešamības gadījumā lietoju savu muti un pati uzdodu interesējošos jautājumus.
05.12.2015 13:45 |

Reitings 19
Reģ: 24.10.2015
Parasti 2vu nedēļu laikā var atgriezt preci, ja patiešām neesi vilkusi, bet šaubos ka tev atgriezīs naudu, drīzāk piedāvās kko citu izvēlēties pa tādu summu ;)
05.12.2015 15:01 |

10 gadi
Reitings 306
Reģ: 06.01.2014
Pati esmi strādajusi Bershka,bet Pull&Bear ir ar Bershku zem viena uzņēmuma-Inditex.Var nest atpakaļ 14 dienu laikā,sākumā piedāvās pret kaut ko citu,bet ja neko negribēsies tad atdos naudu.Un noteikti prasīs iemeslu kāpēc atgriež :)
05.12.2015 15:13 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Autors vareja ierakstit ka viss iznaca!;-)
05.12.2015 18:33 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Jā, beigu beigās padomāju un izlēmu tomēr mētelīti nenest atpakal uz veikalu :-) Jo der ideāli un labi izskatās un tā kā arā ir silts un vismaz visu šo mēnesi būs, tad padomāju kāda gan jēga man no biezakas jakas tagad butu? Un ja nu kas, tad skapī stāv bieza dūnu jaka, kas man gan neīpaši patīk bet ziemā galvenais ir lai ir silti :-) Bet paldies visām, kuras padalijās ar ieteikumiem un savu pieredzi! ;-)
05.12.2015 20:14 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Miiljaa, Inga88, es neiedziljinaashos niansees, bet Tu esi duma kaa zaabaks. Tu vareetu buut paardeveeja kaadaa lauku veikalaa pagaajushaa gadsimta 70-80 gados, tur Tu vareetu vaikstiities aiz letes un dikteet noteikumus, savukaart pirceejam buutu jaaklanaas Tavaa priekshaa, tas buutu normaali :-D:-D:-D:-D:-D:-D
11.12.2015 18:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)