ko mietpilsoniskā kašķu meklētāja Kubiete ir uzzinājusi par pasauli no Stīlas romāniem un Privātās dzīves.ne nu man poatik, ari privato nelasu, ja koi velos uzzinu piemeram no mella pasa vai Subis pastasta :-P Nevajag domat ka tikai tu lasi, celo un parejie meza muzu dzivo, :-P
Zaķplēsi, nu ja, es saprotu, bet visus likumus var mainīt. Forši b
Taču būtu, ja aliņu arī varētu atstiept atpakaļ, ja negaršo. Vai tad ne?
Kad es pavasarī RD Electronics nopirku jaunu, bet izrādās lietotu planšeti, neviens neko atpakaļ neņēma, jo pēc likuma tas nav jādara, ja nav pierādāms, ka lietojis kāds pirms manis un pārdevējs jau neesot nekāds eksperts, lai to noteiktu.
Alexa, a kāpēc Tu mani par Sviestcu apsaukā?
Kauna nemaz nav?
Pasham razhotaajam nerakstiji? Es vienmer pa taisno rakstu razhotaajam, ja kaut kas nav kaa vajag.
Nopietni? Taa arii dara????
Pasham razhotaajam nerakstiji? Es vienmer pa taisno rakstu razhotaajam, ja kaut kas nav kaa vajag.
Uz japānu, uz Tokio, nu par Samsungu piemēram, vai tomēr uz Korejas filiāli?
Alexxa kā vienmēr, visu zin labāk...
Tikai nesāc tagad tēlot Rajona Lepnumu
Ražotājam nav nekāda sakara ar to, vai mantu pirms manis kāds ir lietojis vai nē.
Vinja noperk no razhotaja 5 kurpju parus (vairumaa ) un domaa Latvijaa vinjas pardot, vienas kurpes neder, logiski, ka razotajam nav intereses 1 kurpes mainit.
Siekliigi vai nesmiekliigi,bet muusu lielajaa Costco var nest atpakal arii produktus!Atceros ,ka sen atpakal ,sieviete pie kuras dziivoju,nesa atpakla piili-vina attaisija valaa , nepatika kaa smarzo un nesa atpakal-vina saneema jaunu iepakojumu!