Mūsdienu skolēni

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Šodien pēc sarunas ar draudzeni, kura strādā skolā ar 3.klasi, radās pārdomas (uz bēdīgas nots) par mūsdienu bērniem, visatļautību un attieksmi pret pedagogu kā tādu.
Viņa teica, ka vienas mācību stundas laikā (mājturības vai vizuālās) daži skolēni nav pildījuši uzdoto darbu vai arī atraduši laiku starp to un viena meitene izgatavojusi vairākas uzlīmes ar tekstiem (es esmu stulbs, iesit man, u.t.t.) un vienu no tām "iesit man" pielīmējusi skolotājai pie muguras!

Atceros savus skolas laikus, zinu, ka bija šāds te zīmīšu periods puišiem, bet ne jau 3.kl. un ne jau skolotājai! Ja kāds manā laikā tā būtu izdarījis, dabūtu mājās zilu dir*su!

Vai jums arī ir nācies dzirdēt/ saskarties ar kādu nepieņemamu situāciju no skolēnu puses?:-/
02.12.2015 15:56 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Neons, tad pabrīnies pie reizes arī par to, kāpēc kādam uztrauc, ko un kā dara sveši cilvēki internetā! :-D
Ja tā vietā, lai uztrauktos par manu visgudrību, viņa būtu paņēmusi rokā kādu grāmatu, vai palasījusi par kādu interesantu tēmu netā, nepaietu ne cik ilgs laiks, kad viņai manas zināšanas neliktos nekas ārkārtējs, jo tas arī nav nekas ārkārtējs laikmetā, kad ir pieejams tik daudz informācijas par visdažādākajām tēmām.
04.12.2015 02:16 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Sho nu gan biju palaidusi garaam, no shiis lietotaajas jau 2 x (ko esmu pamanijusi), kad izsakas par mani kaa ideaalu! :) Jau 1.x izskaidroju, ka nav man viss ideali, bet nu ja nesaprot, tad nesaprot.

Bet kopumaa - jaa, man ir ideala dzive - man ir vesels berns! Kas man ir vissvarigakais manaa dzivee - lai manam bernam butu viss labi! Man ir viirs, kuru reizeem gribaas aizsutit labi, talu prom, bet pec katra (reta) strida musu attiecibas uzlabojas un abi piestradajam pie taa, lai tas neatkartotos. Ar ko veel mana dzive ir perfekta? Laikam jau ar to, ka es vienkarshi nepamanu negativas un sliktas lietas, ka es neieciklejos uz to, ka Alexxa ir pargudra, bet pie sevis biezi nodomaju, cik forshi, ka vinja ir zinosha konkretaa jomaa un spej reali komenteet vinjas zinoshas teemas, kas daudziem sheit noder! Wee, arii vinaa es saskatu pozitivu un vinjas delj mani pirmie meneshi ar bernu man bija viegli, jo tieshi vinja bija taa, kas teica, "ja zinatu, ka, ka ar bernu ir tik viegli, jau sen butu palikusi stavoklii", tas mani iedvesmoja uz visu citu parejo fona, kuri teica - bus gruti, guli kamer vari utt.

Es neesmu nekada superideala, bet es dzivee mekleeju tikai labas lietas un katraa cilvekaa meginu atrast ko labu! Un arii Tev, SHabbyyEve, iesaku rit pamosties un priecaties, ka tev majas ir mazs berns, kursh tevi miil, ka araa ir zalja zale, sniegs vai lietus, vienalga kas, bet priecaties par to, kas tev ir!
04.12.2015 03:09 |

Reitings 7408
Es tikko uzdūros šim rakstu apkopojumam
Manā skatījumā te ir gana daudz iemeslu padomāt par to, ko vegāni ar savu dzīvesveidu sev nodara.
Te jau gribās izslēgt gan ekoloģiju, gan citas problēmas.
Vai tas, ka zīdaiņi mirst no uzturvielu nepietiekamības, nav pietiekams pierādījums tam, ka cilvēkam uzturvielas no gaļas ir nepieciešamas?
Es spēju pieņemt, ka to sev nodara pieauguši cilvēki. Es saprotu arī to, ka cieš dzīvnieki un tas ir jārisina, bet ne jau ar metodēm, kas nogalina tos, kam vēl pašiem pēr savu ēdienkarti nav nekādas teikšanas.

Paldies, I'm out. Neko vairāk par to vājprātu es pat dzirdēt negribu!
04.12.2015 03:57 |

Reitings 7408
Ups! Nepareizā diskusija.
04.12.2015 03:58 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
:D :D

es tikai gribēju piebilst , ka man ir staffs kurš sver 25kg un bērns kurš sver 13kg , līdz ar to , kad bērns ar suni dauzās ( jā viņi tā dara , spiež viens otru pie sienas, vai meita tur suņa striķi un suns to purina ), tad no meitas puses spēks kuru viņa pielieto ir lielāks nekā būtu jāpielieto pie tādām pašām darbībām ar līdzīgu pretinieku , respektīvi cilvēkbērnu. Ir liela atšķirība , tev ir mazs žurkas lieluma suns, liels plušķis vai cīņu suns , kuram sāpju slieksnis un pieeja šādām lietām ir daudz atšķirīgāka nekā pārējiem dzīvniekiem. Bet ko nu es māte alkaholiķe saprotu no dzīves?
Tik tā atšķirība, ka es jūtos labi un prieku man raisa gandrīz viss.... Tāpat , kā Story , man ir tas par ko citi tikai sapņo un citiem tā nav nekad, kapēc , lai es par to nepriecātos, man te uz zilā mākoņa ar rozā brillēm ir diezgan komfortabli un te arī plānoju palikt. :)
04.12.2015 11:53 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Es tikai gribēju pateikt, ka pārgudrā Alexxa man šķiet tiešam zinošs cilvēks un neko nepareizu neesmu viņas komentāros lasījusi, pat tad, ja viedoklis atsķiras.
Nopietna gan :D
04.12.2015 12:09 |

Reitings 63
Reģ: 04.02.2015
Pašai bērnu nav,bet ir interesanti palasīt kā citas meitenes tiek galā ar saviem mazajiem. :) Pat tad,ja es izlasu kaut ko tādu,kam nepiekrītu,cenšos pieturēties pie diviem principiem. 1. Nejaukties un neuzbāzties ar savu viedokli tur, kur to neprasa. 2. Nekad nebūtu iedomājusies, ka vissliktākās mātes,kurām bērni bez maz vai jāatņem tā mierīgi sēž cosmo un apspriež savus audzināšanas paņēmienus :D
04.12.2015 15:49 |

Reitings 11162
ka vissliktākās mātes,kurām bērni bez maz vai jāatņem

:D :D

kuras tad tavuprāt tās ir ? šī nu nebūt nebija pārsteidzošākā diskusija ar šokējošiem secinājumiem :D
04.12.2015 15:59 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nekad nebūtu iedomājusies, ka vissliktākās mātes,kurām bērni bez maz vai jāatņem tā mierīgi sēž cosmo un apspriež savus audzināšanas paņēmienus

Mani arii interesee, kuraam butu jaatnjem beerni :D

Kad es sezhu cosmo, mans berns gulj vai ir ar teevu. Jaa, mana berna teevs arii ar vinju pavada laiku, lai es varetu pasedet internetaa :D
04.12.2015 16:01 |

Reitings 11162
kad sēžu cosmo arī mana meita guļ/ēd vai spēlējas ar savu tēti .... :) Bet to jau grūti saprast , kā citas nevar paspēt pat matus izmazgāt , bet citas gan gatavo, gan cosmo sēž un vēl vannā paspēj ieiet :D
04.12.2015 16:13 |

Reitings 7408
bet citas gan gatavo, gan cosmo sēž un vēl vannā paspēj ieiet

Jā, neiespējamā misija :D Kamēr man gatavojas vakariņas, es gludinu mazajam drēbes, kamēr viņš pats mierīgi tepat blakus "remontē" sava traktora piekabi. Un pa brīdim iemetu aci Cosmo. Neko nevar paspēt, neko... :D
04.12.2015 16:16 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
es dzirdēju, ka Norvēģijā jau no bērnudārza laika bērnus māca, ka homoseksuālisms ir normāls. Tā ir?
04.12.2015 16:26 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
enija Es domāju ka viņus māca pieņemt dažādus cilvēkus, tajā skaitā arī homoseksuāļus.

Tev pret to ir iebildumi?
04.12.2015 16:29 |

Reitings 11162
es arī domāju, ka tur stāsta , ka tā var būt , nejau , ka jāmīl obligāti savs dzimums ... , bet katram ir tiesības izvēlēties ko mīlēt un , ka viņam par to nav jākaunas ....
Bet es pilnībā apzinos , ka lielākai daļai sabiedrības tas šķiet drausmīgi un nepieņemami ....
04.12.2015 16:32 |

Reitings 1073
Nē, pieņemt viņus var, jo mēs taču pieņemam cilvēkus, kas slimi ar vēzi, vai ne? Vai arī ar kādu citu slimību?

Bet lasīju, ka to bērniem jau no bērna kājas māca par normu, ka viņi drīkst gan ar savu dzimumu kopoties, gan ar pretējo . Un tur nu es iebilstu.
04.12.2015 16:33 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Enija, tā ir Krievu propoganda.
04.12.2015 16:34 |

Reitings 7408

Reitings 11162
ka viņi drīkst gan ar savu dzimumu kopoties, gan ar pretējo . Un tur nu es iebilstu.

iebilsti vai neiebilsti , bet jebkurš cilvēks var mīlēt un nodarboties ar seksu ar kuru dzimumu vēlas ( lūdzu neiejauksim šeit pedofīliju, zoofīliju vai nedod dievs nekrofīliju ). Tā nu tas ir , patīk tas kādam vai nē ....
Love is nevar wrong !:-)
04.12.2015 16:36 |

Reitings 11162
*never
04.12.2015 16:36 |

Reitings 1073
wee, nesmīdini mani. bāzt otram dirsā locekli nenosauksi par seksu, bez tam, daba mūs ir apveltījusi ar diviem dzimumiem, tātad tā arī ir jābūt. Bez tam ir tikuši veikti pētījumi un, ja nepārzini medicīnu tik labi kā es, lūdzu, nedalies ar saviem ''hipiju'' viedokļiem par to, ka mīlēt un nodarboties ar seksu vienam dzimumam ir dabiski un dabas dota iespēja.
04.12.2015 16:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits