Sho nu gan biju palaidusi garaam, no shiis lietotaajas jau 2 x (ko esmu pamanijusi), kad izsakas par mani kaa ideaalu! :) Jau 1.x izskaidroju, ka nav man viss ideali, bet nu ja nesaprot, tad nesaprot.
Bet kopumaa - jaa, man ir ideala dzive - man ir vesels berns! Kas man ir vissvarigakais manaa dzivee - lai manam bernam butu viss labi! Man ir viirs, kuru reizeem gribaas aizsutit labi, talu prom, bet pec katra (reta) strida musu attiecibas uzlabojas un abi piestradajam pie taa, lai tas neatkartotos. Ar ko veel mana dzive ir perfekta? Laikam jau ar to, ka es vienkarshi nepamanu negativas un sliktas lietas, ka es neieciklejos uz to, ka Alexxa ir pargudra, bet pie sevis biezi nodomaju, cik forshi, ka vinja ir zinosha konkretaa jomaa un spej reali komenteet vinjas zinoshas teemas, kas daudziem sheit noder! Wee, arii vinaa es saskatu pozitivu un vinjas delj mani pirmie meneshi ar bernu man bija viegli, jo tieshi vinja bija taa, kas teica, "ja zinatu, ka, ka ar bernu ir tik viegli, jau sen butu palikusi stavoklii", tas mani iedvesmoja uz visu citu parejo fona, kuri teica - bus gruti, guli kamer vari utt.
Es neesmu nekada superideala, bet es dzivee mekleeju tikai labas lietas un katraa cilvekaa meginu atrast ko labu! Un arii Tev, SHabbyyEve, iesaku rit pamosties un priecaties, ka tev majas ir mazs berns, kursh tevi miil, ka araa ir zalja zale, sniegs vai lietus, vienalga kas, bet priecaties par to, kas tev ir!