piebildīšu, ka sekojot http://www.pariem.lv lapai sociālajos tīklos, kas viegli izdarāms nospiežot uz ikonas "seko mums", ir iespēja laimēt balvu pēc izvēles - austiņas datoram ar mikrofonu vai veselīgus un garšīgus Latvijas gardumus. Šāda izloze notiks katrā no sociālajiem tīkliem - jo vairāk tīklos sekosi, jo lielākas iespējas laimēt :)
Hm, interesanti. Par galvu es saprotu - man ārprātīgi patīk, ja aiztiek/glauda vai masē galvu.
Pašai gan liekas, ka mana erogēnā zona ir rokas. Es neenormāli dievinu, ja vīrietis ar nelielu spēku glauda rokas. No augšas un leju. Aah (l)
par sevi zinu tiešām neatbilst, jo tad man jābūt citai horoskopa zīmei :D
par draugu nezinu, šķiet arī ka nē, varētu pajautāt, bet viņš domātu, ka laikam esmu galīgi... :D
Man īstenībā vispār lielākā ķermeņa daļa nežēlīgi kut. Piemēram, vēderam vispār nevar skarties klāt. Draugs ik pa laikam paliek dusmīgs, ka es smejos nevis kaifoju, jo viņš taču nenāca mani kutināt.. :D
Phe, man tika krūtis. Nu loģiski, ka tā ir mana erogēnā zona, bet visvisvis.. zona man ir ausis. Ja aiz auss uzpūš elpu vai viegli pakutina - viss, esmu tava!(s)
Man arī patīk, kad pieskaras galvai, bet tikai ļooti patīk.
Mani kaut kā neuzbudina friziere :D
Tikai drauga pieskārieni liek uzkarst. Un arī ne jau galva :D