Jau 1. decembris, BEZTĒMA :)

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
Par visu, kas uz sirds :) (l)
01.12.2015 08:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Miss Joker Zini, es arī iepriekš neticēju, bet tagad tas liekās vienkārši acīmredzami. Esmu 99% pārliecināta arī par cilvēkiem, kuriem mēs īpaši neejam pie sirds.

Nu ja tā padomā tad jau es arī varētu no tīņu gadiem iedomāties personas kas man kādu melno aci būtu uzlikuši, bet es uz tādām lietām nepaļajos gan. Labāk ticu tam ka tas nav, jo tas arī daļēji atgrūš to visu.

Bet nu ja galīgi nekāi nevar, tad jāmeklē kāda tantiņa kas var uzlikt aizsardzību pret to. Ir jau arī visādi mājas ticējumi utt. kovar darīt lai itkā to ļauno neielaistu utt. Vai tur kas zem spilvena nebiaj jāliek un arī zem paklājiņa durvju. .Bet konkrēti nemācēšu neko teikt jo tajā nelienu iekšā.

Parrosoliem runājot, mēs mājās taisam tā - kartupeļus apvāra tādus ka ne pa mīkstu, ne arī par cietu, ka forši var sagriezt, bet nesadrūp (atkarīgs arī no kartupeļu šķirnes), tad liekam klāt rīvētas olas, labu desu, ne no lētā gala (jo vairāk gaļas jo labāk), tad liek zirnīšus vai kukurūzu(vai abus), tad griež klāt marinētos gurķīšus (ļoti atkal garša atkarīga no tā kādi būs gurķi), tad jaucam kopā krējumu ar majonēzi un sinepēm, majonēzi daudz neliekam lai nenomāc visu garšu, majonēze atkal dod asumiņu. Garšvielu ziņā liekam tikai sāli un piparus.
Principā lai iznāktu gards rosols ir ĻOTI jāpiedomā pie tā kādu desu(vai sķiņķi) liek klāt, jo ja būs slikta desa tad viss rosols arī nebūs labs, kā arī jādomā par gurķīšiem kādus liek klāt.
Principā lai izvedotu tādu ideālu rosolu ir jātaisa vairākas reizes lai iznāktu tiešām gardi, tik jāmain tie produkti līdz atrod īstos.
01.12.2015 12:01 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Ļaunām acīm es arī neticu, man ir dzīvē bijis draņķīgs posms, vai tādēļ man vainot kādu kam neesmu kādreiz iepatikusies. Tā ir mūsu pieredze, un šī pieredze visbiežāk nāk tikai pozitīvi.
Labāk es saskaros ar skaudro realitāti tagad, nekā pēc gadiem rozā mākoņos attopos ka viss tomēr nav tik rozā.
01.12.2015 12:08 |

Reitings 17203
Vilionata Portfolio man arī ir, protams kad ko jaunu uztaisu tad pilnveidoju ja uzskatu ka to ir jēga likt iekšā. Diemžēl gan tādi kārtīgi darbi kurus varētu likt nav bijuši tagad, tik tādas haltūras kuras arī ne visas būtu labas portfolio saturam.

Pašreiz esmu pieteikusies uz vienu vietu kur viņi deva uzdevumu izpildīt un tad pēc tiem arī vērtēs. Izpildīju darbu pēc labākajiem ieskatiem, uzskatu ka nebija darbs slikts, bet nu kā to redzēs potenciālais darba devējs tas arī nav zināms. Pašai gan patika, gan arī kvalitātes ziņā nenolažoju :D

Un problēma jau ir tajā ka pat sludinājumus priekš interjēra dizaineriem vai mēbeļu dizaineriem daudz var atrast, bet vot tieši grafiskajiem dizaineriem ir pašlaik ļoti švaki. Protams citiem ir labāk un citiem ir sliktāk, man tad gadījies būt apkārt un dzirdēt tos viedokļus kam ir sliktāk.

Saistība ar mājas lapu izveidi arī ir, kā arī vel drusku programmēšana, bet godīgi sakot, man no mājas lapu veidošanas gribās pašlaik būt pēc iespējas tālāk. Diemžēl arī kad mācijos tad pie paša mājaslapas pamata - programmēšana, bija ļoti mazi ieskati un sliktā kvalitātē, tā kā tajā jomā es nejūtos spēcīga un pārliecināta.
Lai gan par to mājas lapas portfolio izveidi arī esmu domājusi, tik tad atkal jāsakož zobi un tas jādara :D
Bet vispār, lai uztaisītu kārtīgu portfolio vajag darbu! Bet lai dabūtu darbu, vajag kārtīgu portfolio :D Tur jau tā problēma sākas :D
01.12.2015 12:09 |

Reitings 17203
Vilionata Un ja jau mana māte kas arī ir grafiskā dizainere ar 20 gadu stāžu un ļoti laba līmeņa portfolio nespēj atrast darbu, tad es jūtu ka man tā iespēja ir pat švakāka, lai gan protams man ir tas plusiņš vecuma ziņā :D
01.12.2015 12:11 |

Reitings 17203
Ierunājoties par to ļaunuma aci. . . ziniet, tik slikts gads kā šis gads ir bijis nav ne man iepriekš bijis ne draugam, ne mātei, tāpēc ja tā paskatās no enerģiju pusēm utt. tad točna var sākt likties ka kāds ļaunuma aci mums uzlicis. :D
Realitātē tas tomēr vienkārši skaitās - smags gads ar daudz pārbaudījumiem kas jaiztur.

Draugs jau pilnīgi lūdzas kaut ātrāk jaunais gads pienāktu, ar domu ka tad viss varbūt uzlabosies. Enerģijas nomainīsies un viss būs labāk :D Un protams viņa galvenā doma ir - es gribu piedzerties :D
01.12.2015 12:13 |

Reitings 854
Reģ: 07.03.2015
Ed Šīrans un Džeims Blants paziņojuši par saderināšanos... kas ar tiem večiem notiek?

Tā bija kaut kāda joku ziņa. Blants ir precējies un Šīrans ir hetero. :)
01.12.2015 12:14 |

Reitings 854
Reģ: 07.03.2015
Šīrans ir hetero

Tā vismaz viņš pats apgalvojot presē :D
01.12.2015 12:15 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ā, labi, ka joku ziņa! Es jau sabijos :D
01.12.2015 12:16 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Selīna Tas bija prikols, kā es tikko izlasīju. Nebiedē šitā :D :D
01.12.2015 12:17 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
lieniniek, es tavā vietā noliktu mammu pie vietas. Mans opis reiz mēģināja līdzīgi izpildīties ar manu pirmo draugu - man labu gribot, bija izdomājis, ka šis draugs nav manis cienīgs un mēģināja viņu visādi knābāt. Draugs , pieklājīgs cilvēks būdams, neko pretī neteica. Bet es opim ātri vien liku saprast, ka viņa komentāri un dzēlības neko mūsu attiecībās vai manās domās par draugu nemainīs. Kopš tā laika viss normalizējās un beigās jau draugs bija gaidīts viesis manu vecvecāku mājās. Kad izšķīrāmies, arī neviens neko sliktu neteica.
Es domāju ,ka tikai Tu šajā situācijā kaut ko vari mainīt.
Ja nu galīgi būtu traki un nekas nebūtu darāms, es pavadītu Ziemassvētkus mājās ar draugu, lai mamma apdomā, ka tas, ka meita nav pie viņas svētkos, ir viņas pašas nopelns.
01.12.2015 12:18 |

Reitings 172
Reģ: 24.11.2015
Draugs jau pilnīgi lūdzas kaut ātrāk jaunais gads pienāktu, ar domu ka tad viss varbūt uzlabosies. Enerģijas nomainīsies un viss būs labāk Un protams viņa galvenā doma ir - es gribu piedzerties

Es pagājušo gadu jaunajā gadā sev nosolīju, ka viss būs savādāk - es mainīšos ( rakstura ziņā) , un par cik mums ap to laiku bija attiecību krīze, es nosolīju arī to, ka mēs tiksim pāri..

Tagad es varu pateikt, ka viss piepildījās..

Bet vispār domām ir liels spēks. Es kad noskatījos The Secret - uhh..kā piedomāju par to, ko domāju pie sevis. :)
01.12.2015 12:23 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Ed Šīrans un Džeims Blants paziņojuši par saderināšanos... kas ar tiem večiem notiek?

Nu Dž.Blants man nekad nav licies īsti adekvāts, tāpēc šāda ziņa mani laikam pat īsti nepārsteidz :D

Jēziņ...Miss Joker tik detalizēti aprakstīja to rasola gatavošanas procesu, ka man jau siekala līdz klaviatūrai :-D:'-(
01.12.2015 12:26 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Wow, jau 12 lpp! :D

Labrīt decembrī!

Rosols.mmmm. Mēs ar draugu šad tad tā randomi nesvētku dienā citreiz uztaisām. Nu tagad pilnīgi sagribējās :'-(

Vakar darbā tā jocīgi jutos, atbraucām mājās, iegājām čučēt un pamodos no stipras kuņģa dedzināšanas, nu tā dedzināja.. Tad kaut kā aizmigu un tagad atkal tāda bišķi jocīga, smeldzīga sajūta. Ir kādi ieteikumi, meitenes? Ko labāk darīt?
01.12.2015 12:31 |

Reitings 17203
Sumer_time Nu šitik traks gads nav vel iepriekš bijis, tad nu cerams ka sliktāk vairs nebūs un ka vienā mirklī viss ies uz augšu. Vispār tā cik draugs stāsta par pašreizējo darbu, tad nu izklausās ka tur pat ir ļoti cerīgi. Par algām neviens nesūdzas, maksā laikā, novērtē darbiniekus utt. Tad nu es goda vārds ceru ka tur viss izdosies draugam, jo velns ar viņa gribas spēku un strādīgumu man pat skumji ir noskatīties ka viņš netiek strādāt tādu darbu kur tiešām viņu un visiem 100% novērtētu. Nav ne slinks ne vārgs, bet nu tā dzīve iekārtota - kā nu kuram paveicās.

Draugs jau arī esmu pamanījis ka pēdējās divas naktis ļoti slikti guļ jo viņš arī sestdien strādāja un sestdien vakarā atkal radās klapatas ar mašīnu. Vienīgo savu brīvdienu pavadīja taisot mašīnu un uztraucoties vai līdz algai iztiks. Un tā kā jauns darbss, tad pirmā alga ir tikai priekšā un nedod dievs ja tur viņam nesamaksās kā vajag un laikā, tas man liekas draugu iedzīs nervu sabrukumā.
:'-(

Tā kā jā, es te ne tik par sevi uztraucos, bet par visiem un visu kas un kā būs.. ļoti stresu pilns gads.
01.12.2015 12:31 |

Reitings 17203
Agī, atvaino ja pārcentos :D Bet nu man patīk detalizēti izteikties :D to pēc palagiem vien var redzēt haha
01.12.2015 12:32 |

Reitings 172
Miss Joker es parasti lieku Rāznas to lielo desu ( gan aukstajās zupās un rosolā) vai arī Rēzeknes doktora desu.
01.12.2015 12:33 |

Reitings 17203
Ak un aizmirsu piebilst ka reizēm pie rosola liekam klāt arī mārrutkus, atkarībā no tā vai to taisam tikai sev un draugam, vai arī mammai, jo mammai garšo mārrutki pie rosola :D
01.12.2015 12:34 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Miss Joker, bet kāpēc tu neej strādāt kādu parasto darbiņi vismaz līdz laikam kamēr atrodi darbu savā profesijā? un kāpēc mamma tā nedara?
Ja man, pfu, pfu, uzteiktu darbu, ietu kaut uz veikalu strādāt, jo nevaru iedomāties, ka varētu sēdēt bez naudas mājās un cerēt, ka kādreiz man noteikti paveiksies.. ok, ja draugs var pavilkt, tad varbūt nav jāskrien uz pirmo darbu kas pagadās, bet, ja nemaldos, tu jau ļoti ilgi meklē. Ja jūs visi strādātu, tad tač daudz labāk ietu un nebūtu jāsūdzās, ka gadu jāvelk dzīvība un nekam nepietiek.
01.12.2015 12:36 |

Reitings 172
Miss Joker Tu šobrīd ej kam līdzīgam cauri, kam es :) Manējais ar sāka nesen jaunā darba vietā - viņam ar ar tiem darbiem gājis kā pa kalniem un lejām. Bet nu šis liekas, ka ir ok. Par cik piektdien visu nakti nostrādāja - sestdien protams, ka man līdz 16:00 bija vienai jāpavada :) Bet vispār jūtu, ka šamejs izpumpējies - vakar ar jau 21 pie TV knābāja.
Pluss viņam vēl stress par to algu - kad būs un nevar sagaidīt, jo tagad dzīvojam no manas naudiņas ( kas ir mūsu patiesībā), bet par cik viņš man konservatīvs - es apbrīnoju viņa turēšanos. Agrāk būtu bijis tāds nervu kamols..BEt tagad mierīgs..
01.12.2015 12:37 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
drusku nokavēju. es rasolam lieku klāt vēl hrenu.
01.12.2015 12:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits