Vilionata Portfolio man arī ir, protams kad ko jaunu uztaisu tad pilnveidoju ja uzskatu ka to ir jēga likt iekšā. Diemžēl gan tādi kārtīgi darbi kurus varētu likt nav bijuši tagad, tik tādas haltūras kuras arī ne visas būtu labas portfolio saturam.
Pašreiz esmu pieteikusies uz vienu vietu kur viņi deva uzdevumu izpildīt un tad pēc tiem arī vērtēs. Izpildīju darbu pēc labākajiem ieskatiem, uzskatu ka nebija darbs slikts, bet nu kā to redzēs potenciālais darba devējs tas arī nav zināms. Pašai gan patika, gan arī kvalitātes ziņā nenolažoju :D
Un problēma jau ir tajā ka pat sludinājumus priekš interjēra dizaineriem vai mēbeļu dizaineriem daudz var atrast, bet vot tieši grafiskajiem dizaineriem ir pašlaik ļoti švaki. Protams citiem ir labāk un citiem ir sliktāk, man tad gadījies būt apkārt un dzirdēt tos viedokļus kam ir sliktāk.
Saistība ar mājas lapu izveidi arī ir, kā arī vel drusku programmēšana, bet godīgi sakot, man no mājas lapu veidošanas gribās pašlaik būt pēc iespējas tālāk. Diemžēl arī kad mācijos tad pie paša mājaslapas pamata - programmēšana, bija ļoti mazi ieskati un sliktā kvalitātē, tā kā tajā jomā es nejūtos spēcīga un pārliecināta.
Lai gan par to mājas lapas portfolio izveidi arī esmu domājusi, tik tad atkal jāsakož zobi un tas jādara :D
Bet vispār, lai uztaisītu kārtīgu portfolio vajag darbu! Bet lai dabūtu darbu, vajag kārtīgu portfolio :D Tur jau tā problēma sākas :D