Jau 1. decembris, BEZTĒMA :)

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
Par visu, kas uz sirds :) (l)
01.12.2015 08:10 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
hrenu.

mārrutkus, mārrutkus! :-D
01.12.2015 12:39 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
nu bet sapratat taksh. man negarso sipoli kad rasolam ir klat, tadu divainu piegarsu iedod.
01.12.2015 12:41 |

Reitings 452
Reģ: 25.09.2015
Čau!

Sēžu darbā, šodien tāda brīva diezgan diena. Vakarā pie friziera. Brīvdienās dzimšanas diena, neko negribēju darīt, bet apkārtējie izveidoja garastāvokli tusiņam :-D Tagad meklēju kur pasēdēt sestdien.:-D
01.12.2015 12:44 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
hrenu.

Ja godīgi, es nesapratu :-D
01.12.2015 12:46 |

Reitings 172
Reģ: 24.11.2015
Sisley es arī nē- bet pēc tā otra teksta, sapratu, ka nav kaut kas īsti labs :D :D
01.12.2015 12:47 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Katrs tiešām savas laimes kalējs, es ar nesaprotu Miss Joker problēmu, ja ir tiešām finansiālas problēmas, tad darbu atrast VAR, vismaz pagaidu. Man ir stabils darbs un ienākumi, bet ja jūtu, ka manas vajadzības ir lielākas, es meklēju iespēju nopelnīt vairāk un tādas iespējas var atrast.
Kā teicu iepriekš, daudzi ap Zsv laiku meklē visādus pakotājus, dāvanu saiņotājus, es labāk eju tādā darbiņā piestrādāju, nekā sēžu un ceru, ka viss mainīsies pats no sevis.
01.12.2015 12:47 |

Reitings 172
Katrs tiešām savas laimes kalējs, es ar nesaprotu Miss Joker problēmu, ja ir tiešām finansiālas problēmas, tad darbu atrast VAR, vismaz pagaidu. Man ir stabils darbs un ienākumi, bet ja jūtu, ka manas vajadzības ir lielākas, es meklēju iespēju nopelnīt vairāk un tādas iespējas var atrast.
Kā teicu iepriekš, daudzi ap Zsv laiku meklē visādus pakotājus, dāvanu saiņotājus, es labāk eju tādā darbiņā piestrādāju, nekā sēžu un ceru, ka viss mainīsies pats no sevis.

Es laikam esmu pārāk slinka - lai vēl ietu kaut kur piepelnīties. Es tad labāk savas vajadzības kaut kādas nogriežu. Bet man patīk, ka pēc darba vari būt mājās - un neko nedarīt :D :D
01.12.2015 12:49 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Selīna Es jau arī domāju ja nu tiešām nekas nekas vairs neradīsies un haltūras arī paliks pārāk maz, tad arī iešu to vienkāršo darbu, vienkārši pie sevis lūdzu dieviņu ka nu tomēr paveiksies un kādam mani savajadzšies.
Mamma atkal neiet to vienkāršo darbu darīt jo viņa fiziski nav tik spēcīga lai strādātu kaut vai veikala kasē vai kastes cilātu. Viņai tas būtu daudz par grūtu diemžēl, bet viņa jau arī pasmejas ka kamēr vel nauda ir tikmēr var pasēdēt un mierīgi meklēt, bet kad jau ies uz beigām, tad gan ies darīt to kas būs.
Gadu es nemeklēju darbu, tas par gadu runājot bija tā ka vienkārši šis gads ne bija veiksmīgs naudās, ne veselībā un vel pa virsu mašīna šogad smagi niķoties sākusi un lielu daļu savus iekrājumus niecīgos es līdz pēdējam izdevu uz to.
Nav jau arī tā ka viss tūlīt nauda beigsies un sjo, ir jau nauda atlikta utt. tieši šādiem gadījumiem, bet nu jā loģiski ka ir tā škrobe baigā ka tu gribi darīt darbu kas padodas utt. bet vot nav tā darba...
Bet zinu zinu, ilgi jau vairs tā nevar sēdēt, kādas haltūras pataisot iztikt var un ja draugam ar darbu viss ok tad arī labi un visi varam normāli dzīvot, bet nu velns, darbu vajadzēs arī kārtīgu.

Es jau te saku principā, ja šis pēdējais darbiņš uz kuru pieteicos mani nepieņems tad sākšu ar skatīties uz vienkāršu darbu līdz parādīsies kas nopietns atkal.

Par to sūdzēšanos runājot. Par daudz es sūdzos tas tiesa, bet man liekas ja es to neizlikšu kaut vai šeit forumā, tad drīz es dzīvē uzsprāgšu jo es tagad dzīvē uztēloju tādu laimīgās mājsaimnieces lomu. Visu tīru, visu daru. Vīrietim arī visu sagādāju, padomāju utt. lai tik viņam vieglāk pēc smagas darba dienas, bet iekšēji es jūtos drusku par daudz nomākta. . Jo tāda sajūta, ka uz manis ir uzlikta tā nasta, mātes pārmērīgā sapņošana par to kas un kā varētu būt, drauga velmes un vajadzības un es pa vidu nezinot ko iesākt vispār, kā tik gribētos ierakties dizaina darbos un izlikties ka manis nav mājās.
Tak man pirms kāda laika vispār māte nolika uz pakaļas, ka man takviņa būs jauztur vecumdienās jo viņai dēļ viņas darba pensija būs nekāda, loģiski jau es ti saprotu, bet man pašai tas uzreiz izraisīja trauksmi un paniku par to ka ja nu man pašai būs dimbā, ko tad? Un arī tas ka es ar draugu gribu atsevišķi dzīvot ar laiku, kas tak būtu loģiski saprotams, bet māte saka ka viņa viena ar omi negrib dzīvot un ka vispār grib lai visi kopā dzīvo un tur nu es atkal jūtu to spiedienu ka jopcik, es pat nekad mūžā nevarēšu dzīvot viena ar savu partneri...Nopietni?
Ai man vispār visādi sūkumi utt. ir uzkrājušies ne pa jokam un viss tas kopā nāk laukā kā traks šeit forumā, jo dzīvē es vienkārši negribu par to runāt. Negribu savus uztraukumus uzgāst citiem, negribu lai viņi tad vel vairāk nervozētu :-(

Goda vārds, reizēm domāju arī to ka vienkārši varētu iekrāt drusku naudiņas vairāk un aiztīties uz angliju vai kur citur. Angļu valoda man ir gana laba un izredzes man sāk likties ka ārzemēs būtu lielākas nekā LV.

REDZ KAS IZNĀK KAD ES SĀKU RUNĀT? MURGI! :D :D :D

Bet jā, es lieku cerības uz šo darbiņu, ja nebūs tad meklēšu ko vienkāršāku lai tik no mājas tiktu prom :D
01.12.2015 12:54 |

Reitings 7827
Slinkot, protams, var, ja grib un patīk. Bet, ja uz 3 cilvēkiem ir tikai viens kārtīgs/patstāvīgs pelnītājs, tad nu nezinu kas tā par dzīvi. Ja apmierina, tad viss ok, bet, ja nē, tad jāmeklē darbs un sava piepelnīšanās jāatstāj un vakariem/naktīm vai brīvdienām. Visi 3 pieauguši un veseli taču :)
01.12.2015 12:54 |

Reitings 17203
Sumer_time Manējais atkal ir gan pārstrādājies darbā, gan nervozitāte pamatīga dēļ naudām jo visu šo gadu ir bijis tā ka mēs aizdodam, palīdzam utt. Un viņam ir tas ka viņš jau negrib ņemt citu naudu, bet tā pat ir uztraukums ka ja nu atkal viss noies greizi un būs jaizņemas nauda utt. Pašlaik viņam visas kārtis liktas uz to darbu un tās mašīnas klapatas sestdien arī bija tuvu pie pēdējā piliena.
Manējais vakar kā atnāca mājaš ap 19:00 tad paēda un pēc tam jau ātri vien likās gulēt, lai gan visu nakti jutu ka viņš grozās un nevar pagulēt. Viņam tā mašīna riktīgi pa nerviem iedeva jo paniko ka vienā brīdī kādā sastrēgumā paliks uz ielas un viss..
01.12.2015 12:58 |

Reitings 7827
Miss Joker - es ceru, ka tev viss nokārtosies un to darbiņu dabūsi! :-)
01.12.2015 13:00 |

Reitings 17203
Selīna Mēs te visi to darbu tik pirms mēneša sākām meklēt principā, tā kā nav jau arī tā ka pus gadu meklējam. Tie cilvēki kam sūta pieteikumus jau arī atbild kā kurš, cits jau nākamajā dienā, cits atkal pēc mēneša.
Nu un kas tur slikts ka es tiešām ceru ka varbūt šis pēdējais pieteikums kur aizsūtīju cv un uztaisīju prasīto varētu izdoties? Jau teicu, ja neizdosies un atteiks tad arī iešu ko vienkāršu līdz kas parādīsies.
01.12.2015 13:02 |

Reitings 17203
Miss Joker - es ceru, ka tev viss nokārtosies un to darbiņu dabūsi!

Paldies! Un es arī ļoti ceru ka izdosies!
01.12.2015 13:03 |

Reitings 172
Miss Joker Nu par cik, tad kad es pirms gada sēdēju kādu laiku bez darba - un mums bija tad dzīvokļa īre kosmiskā jāmaksā+ visi pārējie tēriņi - mēs iebraucām 1000 EUR parādā ( tiesa viņa mamma, bet vienalga : parāds ir parāds) . Tad viņam ar patr to visu laiku stress, ka tik nav jāiebrauc parādos. Bet es tik visu laiku : būs labi, būs labi :D :D Tiksim galā. Un ja uznāk viņam besītis par to, ka nu jau mēnesi mēs dzīvojam no vienām naudiņā - tad atliek vien pajautāt: vai neesi paēdis? Vai slikti paēdis? Edam gaļas katru dienu :D :D
Bet vienkārši saprotu viņu kā vīrieti, ka viņam jāprasa sievietei mašīnas tehniskajai apskatei nauda!! Nu un pie tā ka viņš man ir konservatīs - domāju, ka iekšēji sevi šausta. Jutu to šajā ned. nogalē. Tad nu vakar uztaisīju banku mājās :) Ieliku naudiņu un ja vajag, lai ņem - un lai nav jāprasa man..

Vot man sev jākož pirkstos vai mēlē..par cik viņš pārguris atplīst - bet seksa nav bijis jau liekas ka mūžību..Un besos ka aizmieg viņš.. :( Kaut kā sevi jāsašņorē lai nepateiktu ko neapdomīgu!! Vīrs tak noguris, melnu muti līdz melai tumsai strāda - a te princese seksu sagribēja biežāk :D :D :D Dusma uz sevi :D
01.12.2015 13:09 |

Reitings 172
Aaa un par to gadu - mēs tikām pie mājas - ko es arī ļoti, ļoti gribēju un jaunajā gadā vēlējos..
Tā kā es pieļauju, ka viss atkarīgs no domas spēka..
01.12.2015 13:10 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Čau :)

Pievienojos tām, kas domā, ka laiks skrien.
Jau 1.decembris. Damn.

Ak, bet prieks, ka pasaulē ir cilvēki, kas liek lūpām savilkties smaidā un rada sajūtu, ka viss tomēr nav tik lielā dibenā kā sākumā var šķist :D

Šodien man ir lazy mood, neko negribas darīt. Ak. :D bet nevar slinkot mūžīgi, jāizkustina vien ir sava pakaļiņa.
01.12.2015 13:14 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Čau, pļāpas! :-P:-D

Ed Šīrans un Džeims Blants paziņojuši par saderināšanos... kas ar tiem večiem notiek?

Kas viņi viens ar otru ir saderinājušies? :-D Jo savādāk neredzu iemeslu šokēties.

Šodien mierīga diena darbā, tikko 2 stundas mekleju izlietni vannasistabai un atradu - perfekta (l) Jāatrod tagad tik pat perfekts krāns :-D

Gaidu vaakru, mani gaidot pārsteigums. Man bail :-D:-D
01.12.2015 13:20 |

Reitings 17203
Sumer_time Es atkal ļoti labi pārzinu rauga finanses un garastāvokli. Viņam vienmēr viss lielākie stresi ir tad kad nauda trūkst un tad kad jau sāk stāstīt tad es pa vasaru un vel drusku iepriekš katru reizi kā viņam kam pietrūka iedevu to naudu, pat ne uz parādu, bet viņš to k'parādu naudu uztver un grib dot atpakaļ.
Draugs nekad man naudu nav prasījis, es pati dodu kad redzu ka viņam tā nauda būs 100x vajadzīgāka nekā tajā mirklī man, tad nu tagad tā situācija mazliet pamainās un drusku arī draugam jātbalsta mani un mammu, ko viņš arī dara cik vien spēj. Oi bet es dēļ tās mašīnas kas mums ir sirma palikšu laikam :D goda vārds, nākotnē tiklīdz varēsim atļauties tā pirmsim citu mašīnu, kaut vai vecāku modeli, bet lai tikai stāvoklis būtu kārtīgs.
Par seksu vispār man nav ko teikt...burtiski :D Mums tāds kādu laiku nav, bet tas ne dēļ stresa, bet vienkārši dēļ tā ka apstākļi ir tādi kā ir. Es pa dienu taisu haltūras, māte atkal izdomājusi ka viņa ir pūce un savas haltūras taisa pa naktīm nevis dienām.. rezultātā reāli nav pat tāds mirklis ka mājās būtu svētmiers ka pat vienu ašo varētu dabūt :D Un drusku jūtams, ka jo ilgāk tā, jo vairāk tas uztrauc protams. Vienīgais kad seksiņu varētu dabūt ir agri no rītiem, bet man neceļas draugu modināt tak ja viņš pārguris no darba ir :( Un tas jau arī nav tāds kvalitatīvs sekss pat, tik tā pa miegam un pēc tam domā vai tas bija, vai nosapņots :D
Vakar draugam bija vārda diena, kaut kā jau apsveicu, uzcepu lielu kūku, samīļoju, bet pa lielam arī jūtu ka man svētkisāk riebties vien no tā ka es pašlaik to redzu kā vienus lielus izdevumus.

Es tik palagus rakstu... Ai, laikam šodien tāda diena ka gribu visu no sirds nokratīt tā lai varbūt pēc tam varētu normāli funkcionēt :D
01.12.2015 13:20 |

Reitings 172
Miss Joker Mums vienkāršāk bija, kad abi strādājām. Tad ņammas un saimniecība uz manis - rēķini un mašīnas lietas uz viņa. Tusiņi - kurš nu brauc uz veikalu :) Un tad bija kā pa sliedīti viss - pat pāri palika.
Bet tagad kad no manas naudas jāsarēķina tur, tur , un šitur..un vēl tur ..vājprāts..man sirmi mati..:( Un tulīt tulīt jau būs nākamie rēķini :( Bet ar to sava vīrieša mieru - es arī palieku lēnām mierīgāka - tik ļoti nesatraucos.
Agrāk, viņš man būtu sprādzis gaisā no tā, ka naudas nav un viss ir pakaļā - kaut gan patiesībā pakaļā nemaz nav ( nu bija pakaļa, kad dzīvojām īrētā dzīvoklī un par dzīvokli vien bija jāatdod savi 400 Eur)
Bet esmu pateicīga, ka mums šī situācija ir tagad, kad man sakartojās ar darbiem viss baigi supper un vēl papildus naudiņa nāk. Tad varējām atļauties tā, kā tagad..
01.12.2015 13:26 |

Reitings 172
Bet jā - tagad jūtu, ka man vīrietis mājās nav praktiski. arī kad ir mājās - tad viņa nav :D
Mums bija ierasts, ka abi mājās esam īsi pēc pieciem. Bet tagad es pat piecos nezinu vai būs 18 vai 19 vai vispār naktī būs. Un ja objekts deg - tad ir šīs naktis - kas man vispār ir kaut kas jauns..nekad man viņš pa naktīm nav strādājis. Un tad arī nākamā diena ir pazudusi , jo jāizguļas. Un reāli mums piemēram tikai viena brīva diena kopā...
Bet dikti jau ceru ka viss tas sakārtosies ar laiku un aizies kā pa sliedīti!!!
01.12.2015 13:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits