Čau,
Man ir te tāds jautājums. It kā jau pareizā sadaļa tomēr, bet nezinu vai būs īstie padomdevēji.
Redziet man ir 31 gads, esmu labas miesasbūves, un viss it kā ok, bet...jā mati atkāpjas, un
tas jau ir apmēram tā kādus gadus 5. It kā nekas baigi nemainās, bet labāk arī nepaliek protams
:D Un lūk, es vēlos uzzināt, varbūt kāds kāda var ko ieteikt? Sākot no jebkādiem smērējamiem
līdzekļiem(man ir debīla kombinācija galvas ādai taukaini mati, un sausa galvas ādā) vitamīnu
komplekss, vai jebkādas citas pat varbūt zāles? Kā arī, ja nu kāds būtu pietiekoši zinošs, tad
varbūt man ārstu jāapmeklē teiksim jānodod tā saucamās khm, khm fēču analīzes. Mani te
sabaidīja vienā forumā ka jā, redz esmu pilns ar parazītiem utt, tie nomāc visu imunitāti utt
utt, nu palika bail ka toč man nav kādi parazīti...fūū protams bet nu nevar zināt, vispār vēders
man ir problēma jau gadus 20, no apendecīta laika, bet esmu izgājis pa dzīvi daudz ārstu, un
nekas nav saka man vajag sportu, un meditāciju :D Nezinu vai melo vai kā. Katrā ziņā, ja nu
varbū kāds var ko ieteikt, kādai ir draugs kam tapat, jeb kāds kuram ir tā pat. Negribu skūt galvu,
besī, tad jākačājas visu laiku, jāiedeg nedaudz lai nav balts kā nāve utt, it kā piestāv skūti arī, bet nu baigi urlīgi tas viss tomēr, un tas man besī.Ar matiem tomēr ir daudz daudz labāk. Kā arī pēdējais, ja neviens neko jēdzīgu nezin tad moš matu transplantācija ir realā izeja, varbūt kāds zin.
Jā maksā kaudzi, bet ticiet es daudz ko maksātu par matu atgriešanos. Paldies, un ceru uz konstruktīviem padomiem nevis uz izmiešanos.