Pirms pāris dienām arī mums bija domstarpības, uz kurām saņēmu atbildi- ''..bet es taču maksāju par dzīvokli..''. Pajautāju, lai izstāsta kas tad man ir jādara, lai to nopelnītu, vai arī maksājam uz pusēm visu.
Jo arī mani dažkārt neapmierina tas, ka abi esam strādājoši cilvēki, dzīvojam kopā utt. Bet mans darba laiks ir no 9-21 (15 maiņas mēnesī) viņam standarta 5dienas nedēļā no 9-17. Vienmēr savās brīvdienās pagatavoju vakariņas viņam, protams, man tas patīk. Bet vai, tomēr, savās darba dienās, kuras beidzas 21:00 neesmu pelnījusi vakariņas, ar kurām viņš nekad mani nesagaida? Aizbildinoties, ka ir noguris pēc darba. Es arī esmu, bet ēst jau jāēd, tad nu gatavoju arī pēc sava darba laika beigām.
Nu labi, tā jau ir mana problēma. Bet tajā brīdī sapratu, ka lai cik viss ir labi, vīrietim tomēr nostrādā tas, ka viņš maksā par dzīvokli/komunālajiem. Tad man par savu naudu ir jāuztur viņa vēder'prieki, vannas prieki un kredītprieki utt, nerunājot, ka es pelnu uz pusi mazāk kā viņš. ak, manas bēdas.