Nu kā vnk lai iemācās? ;/

Reitings 89
Reģ: 09.10.2015
Heey visiem...
Man tik ļoti slikti iet ar to Krievu valodu. Es tik ļoti vēlos iemācīties šo valodu, bet pat vārdus nemāku atcerēties un ātri visu aizmirstu.

Kā lai iemācās to valodu ( tā kā otram cilvēkam liktos ka esmu pilnīga krievene)?
Un vai ir iespēja iemācīties to valodu tā lai es runātu BEZ akcenta?
27.11.2015 23:06 |

Reitings 385
Reģ: 14.06.2015
Bez akcenta var iemācīties runāt tikai vairāku gadu laikā, ātrāk tev diez vai tas izdosies. Bet te daudzām taisnība, skaties seriālus, filmas krievu valodā, komunicē ar krievu tautības cilvēkiem un var arī domāt krieviski:-D Palīdz, pārbaudīta metode:-D
30.11.2015 19:10 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Varbūt tas ir tāpēc, ka tev nepatīk tā valoda? Man tā ir, tāpēc esmu atmetusi domu par runāšanu brīvi. Varbūt kādreiz apgūšu tā, lai varu lasīt, rakstīt un kaut ko primitīvi pateikt. Manuprāt, es ātri apgūstu un atceros dažādu valodu frāzes, bet krievu valodu, ko mācījos jau skolā - nekādi. Bet es arī saprotu iemeslu, jo man nav krievvalodīgu draugu vai paziņu, man nepatīk kā tā valoda skan, tāpēc es nespēju skatīties filmas ar krievu valodas tulkojumu, es neklausos krievu mūziku, jo mani nekas no tās nepatīk. Man pat ir grūti, teiksim, sēdēt virtuvē, ja es dzirdu, ka istabā pa tv sāk rādīt kaut ko krievu valodā. Ja tev ir līdzīgi, tad padomā, vai tā ir tikai ar krievu valodu, vai arī citām valodām.
30.11.2015 19:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits