gredients
1 kg ķirbis (kubiņos sagriezts)
1 sīpols (uz pusi un šķēlītēs)
4 ēd.karotes eļļa
1 ēd.k. sviests
2 palielas ķiploka daivas (smalkas šķēlītes)
1 gabaliņu īkšķa lieluma ingvera saknes (sarīvētas)
1 mazs čili pipars (iegriezts līdz pusei gareniski - kad ēdiens gatavs, var izņemt)
1 tējk. maltas kurkumas
1 tējk.maltas (saberztas) ķimenes
1 tējk. malta koriandra
2 kanēļa standziņas
1 ēd.karote karija lapas (var aizstāt ar karija pulveri)
100 g. sarkanās lēcas
3-4 tomāti (vai 400 g. tomātu savā sulā)
400 g. turku zirņu (jau novārītu)
100 g. Indijas riekstu
2 nelielas saujas spinātu (es aizvietoju ar Bok-choy)
sāls, pipari pēc garšas
kirbju sautejums