Kad sapratāt?

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Kad sapratāt ,ka esat stavoklī? Kadas bija pirmās pazīmes? :-)
20.11.2015 17:42 |

10 gadi
Reitings 984
Reģ: 29.01.2009
Man veel nedeeljas 2 pirms MR saakaas taads kaa pms.Riktiigi jumtu nesa nest,biju nenormaali kashkiiga,psihoju par siikumiem.Maneejais veel smeejaas-ceru,ka tev nebuus taads pms katru meeneesi:-DUn tad,kad jau kaveejaas MR tad sapratu,ka ir pat bez testa.Tachu ka uztaisiiju testu veel ilgi nevareeju tam noticeet.
21.11.2015 20:33 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Jo trakāk sadomāsies, jo vairāk liksies, ka tiešām esi stāvoklī. Un ja izrādīsies, ka neesi, pašai būs liela vilšanās. Katra, man liekas, var sevī atrast kaut kādas pazīmes, pat ja nav stāvoklī. Ja sadomājas, tad vispār...

+++ Pilnīgi piekrītu!

Man piemēram vispār nekādu pazīmju nebija un tā kā nebija regulārs cikls tad arī MR kavēšanās man nebija nekas ārpus normas, bet kad MR kavējās piecas dienas no aptuvenā MR datuma tad izdomāju uztaisīt testu joka pēc.. Uztaisīju testu un vienaldzīgi aizgāju kārt veļu, jo domāju, ka nebūs, bet bija.
Priecājos protams ļoti, jo ar vīru izsargajamies tā pavirši ar domu ja būs tad būs un būsim par to priecīgi :-)

Bet tiešām ļoti iesaku nesacereties!

Veiksmi Tev! ;-)
21.11.2015 20:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits