Kāds ir Jūsu radošais lauciņš?

Reitings 50
Reģ: 20.11.2015
Sveikas,dāmas.
Šis laikam ir sieviešu portāls,kurā pa vidu ir arī daži vīrieši. Es nezinu par šo portālu neko daudz,bet zinu,ka šeit ir forums un iespējams,ka arī ir forši,radoši un interesanti cilvēki.
(jā,mana profila bilde ir īstā).

Nav noslēpums,tad mūsdienās,vismaz man tā liekas,tad daudzi jaunieši un ne tikai jaunieši,bet raksta dzeju,dziesmas un citas lietas. Arī es mēdzu brīžiem šādas radošas lietas darīt. Zinu,ka ir cilvēki,kas gatavo kartiņas un izpaužas citādāk ar savu radošumu.
Kā ir ar Jums? :-)

Pats kā minēju,tad iedvesmas momentos rakstu dziesmas,dzeju,dažreiz epifānijas.
Varbūt pēc bildes ir kādas meitenes,kas mani zina,ir redzējušas un pazīst personīgi,bet es par to neuztraucos un nekaunos. Vēlos iepazīt citus radošus cilvēkus.

p.s. Ceru uz saprotošiem cilvēkiem šeit sastapties,lai nebūtu vīlies,ka šodien nesen šeit reģistrējos.

Paldies Jums,lai jauka un izdevusies diena. ;-)
20.11.2015 14:58 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Literatūra. To arī šobrīd studēju universitātē.
Esmu publicējusies, tiesa gan ar pseidonīmu. Esmu rakstījusi gan dzeju, gan prozu un nonākusi pie secinājuma, ka mans lauciņš ir proza. Dzeja top tikai ļoti, ļoti smagos pārdzīvojumos - labi, ja tagad vienreiz gadā atnāk kāds dzejolis.
Pēc studijām vēlos pievērsties literatūrpētniecībai.
Vēl arīdzan izšuju.
20.11.2015 22:20 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ja nav noslēpums,tad par ko ir romāns?

Rakstu par divu cilvēki dzīvi - par abu savstarpējām attiecībām, pasaules uztveri un redzējumu, to kā cilvēku dzīves mainās mirklī, kad tie satiek viens otru. Gandrīz visi notikumi ir reāli un pašas izdzīvoti, tāpēc cenšos neko nesasteigt, lai beigās sanāk kaut kas labs. :)
20.11.2015 22:23 |

Reitings 50
@sunnyflower2 Nu liels paldies Tev. :-)
Ja būs atsaucība,būs man iedvesma (kaut ir vēlme atsākt rakstīt) tad varētu šeit,vai kaut kur citur kaut ko ielikt. Bet tikai,ja būs gribētāji. Tikmēr varu ielikt otru dziesmu,kura arī tapa pasen (tikai liriku) un varat palasīt,pavērtēt,pakritizēt.

@flyflyhighup Ar laiku grāmatu izlaist vai kaut ko tamlīdzīgu ir doma?

@Neiekarota Pilsēta Tu,kā arī pārējie,kuri raksta dzeju,man ir jautājums.
Jūs lielākoties cenšaties darbus rakstīt ar atskaņām?
Es personīgi 90% kad rakstīju dzejoļus,tad nemeklēju un neveidoju nekādas atskaņas,bet veidoju stāstu jeb to ainu uzbūru,kurā ir kāds motivējošs vēstījums.
Ehh kur tie laiki. :-)
20.11.2015 22:55 |

Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
Protams ne, neesmu nekāda profesionāla rakstniece, līdz grāmatas līmenim neaizsniedzos.
20.11.2015 22:58 |

Reitings 50
@Ophelia Piemirsu atbildēt un piebilst. It īpaši šim teikumam "Gandrīz visi notikumi ir reāli un pašas izdzīvoti"
Jo man arī ir bījušas domas rakstīt lieldarbu jeb grāmatu,un viena no idejām bija ielikt kaut ko no sevis,savas dzīves,savā redzētā,izjustā un tā tālāk.
Kā ir? Grūti vai tomēr tas ir vieglāk rakstāms darbs,nekā radīt ko jaunu,fantazēt nebijušus notikumus?

Kāda no Jums ir skatījusi Radio5Lv raidījums #DzejoUnIr? Varbūt ir kāda arī piedalījusies vai domājusi piedalīties tur? Es pa lielam visas epizodes esmu noskatījies. Pēdējo vēl neesmu redzējis,tur laikam kaut kāds vecis bija.
Krč neatceros,jānoskatās. :-D Varbūt ir jau jaunas epizodes.
20.11.2015 23:00 |

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
Izpaužu sevi dzejā. Rakstu dzeju jau kopš astoņu gadu vecuma, bet tādi darbi, kurus nav kauns citiem rādīt, ir tapuši apmēram sākot no piecpadsmit gadu vecuma. Labprāt piedalos dažādos dzejas lasījumos. Mana dzeja atrodama trijos jaunu autoru kopkrājumos. Nerakstu ar atskaņām, tas nav priekš manis, es apbrīnoju tos, kam izdodas labi dzejoļi ar atskaņām.

Vēl es dziedu arī korī.
20.11.2015 23:03 |

Reitings 50
@Marigold "Nerakstu ar atskaņām, tas nav priekš manis, es apbrīnoju tos, kam izdodas labi dzejoļi ar atskaņām." Heh,sīm es piekrītu.
Bet runājot par tevi,tikai daži vārdi sakāmi - tu esi malace. Un ļoti iespējams,ka tu raksti foršus dzejoļus ar spēcīgām domām,ar stāstījumu tajā,varbūt šeit,vai kaut kur internetā ir tavi dzejoļi lasāmi?
Gribētos nedaudz palasīt. :-)
20.11.2015 23:06 |

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
Burundoc, paldies par labajiem vārdiem. :-) Man ir diezgan depresīva dzeja. Nosūtīšu Tev vēstuli.
20.11.2015 23:11 |

Reitings 50
@Marigold Man pēdējā laikā ar tapa depresīvas lirikas,varbūt ar tāpēc pārtraucu.

@sunnyflower2 Es tomēr tās dziesmas liriku,kuru sākumā gribēju likt nelikšu tomēr.
Man nepatīk. :-D Un jā,es esmu ļoti paškritisks cilvēks.
20.11.2015 23:14 |

Reitings 50
@Marigold Tikko izlasīju visus dzejoļus un godīgi sakot,tad es nez,vai es ātri lasīju viņus,vai īpaši neiedziļinājos,bet bija pagrūti to domu dažos dzejoļos uztvert. Vismaz priekš manis likās pārāk grūti.
Bet kopumā super,prieks jau par to vien,ka tu to dari un ka tev tas patīk.
Nedaudz drūmo toni sajutu. :-|
20.11.2015 23:25 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Kā ir? Grūti vai tomēr tas ir vieglāk rakstāms darbs,nekā radīt ko jaunu,fantazēt nebijušus notikumus?

Teikšu tā, ka man personīgi ir vieglāk. Esmu mēģinājusi izdomāt gan tēlus, gan notikumus, taču vienmēr trūkušas idejas. Tad, kad par pamatu ņemu notikumus no savas dzīves, vieglāk rosās domas un idejas, arī rakstot par kādu sev zināmu cilvēku, jau zinu kā šis cilvēks izskatās - tad man ir vieglāk rakstīt, ja jau pazīstu šī cilvēka žestus, valodu, uzvedību utt.
Vēlu veiksmi un daudz iedvesmas radošajās izpausmēs! :)
20.11.2015 23:27 |

Reitings 50
@Ophelia Paldies par novēlējumu. :-)
Iedvesmu tiešām vajadzētu man kaut kā dabūt,jo es zinu,ka ja es gribu,tad es varu uzrakstīt kaut ko tiešām superīgu,lasāmu,baudāmu un tādu tekstu,kas patiktu gan man,gan lasītājam. Vienalga,vai tā ir dzeja,epifānija,dziesma vai tas pats romāns.
Nu bet lai nu kā,laiks rādīs. :-) tas ar visu pa plauktiņiem saliks.
20.11.2015 23:32 |

Reitings 575
Patīkami pārsteidz, ka daudzi raksta savam priekam, izliek emocijas. Es savus darbus kādreiz draugos.lv publicēju. Pirms daudziem gadiem biju Zintniekā iesūtījusi un saņēmu balvu kā tā brīža labākais :D Pēdējos gados uzrakstu labi ja pāris dzejas darbu un nu jau ar vairāk motivējošu tekstu. Agrāk tādi skumjie bija, ka pašai nemaz lasīt tos negribas, bet visi datorā glabājas :)
Pamatskolā gāju teātrī. Žēl, ka neturpināju. Mācījos humanitāro virzienu vidusskolā. Pusaudžu vecumā tika uzrakstīts romāns. Patika ar labāko draudzeni visādi radoši izpausties. Skolotājas aizrādīja, ka mums sazīmētas dienasgrāmatas ("Tas esot dokuments":D) Taisījām powerpointā animācijas, zīmējām kladēs, rakstījām romānus pa daļām un viena otras dzeju novērtējām. Tagad viņa ir dizainere Anglijā. Es aizgāju pa sociālo jomu :) Bet jūtu kā tas viss pievelk, ka daļa no manis grib tādā veidā izpausties :)
Labprāt atrastu domubiedru, lai viens otru pamudinātu uz rakstīšanu:-)

@Ophelia Lai izdodas! Manuprāt, vislabāk ir rakstīt par kaut ko reālu, bet pārveidojot, jo tad var aprakstīt visprecīzāk. Pie tam sabiedrība arvien vairāk aizraujas uz patiesiem faktiem balstītiem stāstiem :-)

Kādu laiku atpakaļ iegādājos Santas Arājas grāmatu "Ar likteņa pieskārienu", tāpēc, ka viņa no bērnunama un visi ienākumi ja nekļūdos arī paredzēti labdarībai. Priecājos, ka jauni cilvēki raksta.

Nu tā lūk, kamēr rakstīju jau ieilga nakts, bet rīt agri jāceļas :)
21.11.2015 00:41 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Burundoc, nē, rakstīju bez atskaņām vai ar daļējām atskaņām. Dzejas kursā gan esmu izmēģinājusi roku visos pantmēros un sapratusi, ka pantmērs iegrožo vai arī es vēl neesmu tik gudra, lai spētu domāt kādā noteiktā pantmērā.
21.11.2015 08:41 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Studeju jurisprudenci.

Baac pazuda lielaka dalja mana iepriekseja ieraksta.
Man patik darinat visu ko rokam. Vienu gadu sataisiju loti skaistus egle karinamus rotajumus no makaroniem um palielu makaronu majinu.noputam ar krasu un loti skaisti

Pashlaik esmu aizsakusi darinat meitinai fotoalbumu ar rokam.visu pati taisiju no nulles. Bet nav isti,kad pabeigt,jo maza vel ir dikti maza un lielakos brivbrizhos macos
21.11.2015 09:16 |

Reitings 50
Sveiki visi,kas vēl ir šeit. :-D

Atbildot @Pretty_good,tad jā. Ļoti interesanti bija lasīt. (kaut es to lasīju vēlu naktī) Liekas,ka esi ļoti radoša personība,tas priecē. Pietam vēl ar panākumiem.
Vienu vārdu sakot,tad apsveicami. :-)
Tikai sasmējos par šo (protams labā nozīmē) "Labprāt atrastu domubiedru, lai viens otru pamudinātu uz rakstīšanu" jo ja nemaldos,tad tu vakar arī šeit reģistrējies un iespējams,ka tikai šeit manā topikā esi kaut ko ierakstījusi. Bet nu tas jau tur tā,sīkums.
Viss ir labi. ;-)

@Sany Fotoalbuma ideja ir ļoti forša. ;-) Nez ko vēl tur piebilst,ir patīkami,ka ir foršas lietas,kas top no nulles un no savām rokām.
Lai izdodas. :-)
21.11.2015 12:08 |

Reitings 17
Saceru mūziku.
21.11.2015 12:10 |

Reitings 50
@Sametis Vai būtu kaut kur noklausāma? ;-)
21.11.2015 12:14 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Burundoc, Tu negribi to dzirdēt. :D Viņš arī izplata perversas bērnu fotogrāfijas.
21.11.2015 12:22 |

Reitings 17
Pēc kāda laiciņa paziņošu...
21.11.2015 12:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)