Kāds ir Jūsu radošais lauciņš?

Reitings 50
Reģ: 20.11.2015
Sveikas,dāmas.
Šis laikam ir sieviešu portāls,kurā pa vidu ir arī daži vīrieši. Es nezinu par šo portālu neko daudz,bet zinu,ka šeit ir forums un iespējams,ka arī ir forši,radoši un interesanti cilvēki.
(jā,mana profila bilde ir īstā).

Nav noslēpums,tad mūsdienās,vismaz man tā liekas,tad daudzi jaunieši un ne tikai jaunieši,bet raksta dzeju,dziesmas un citas lietas. Arī es mēdzu brīžiem šādas radošas lietas darīt. Zinu,ka ir cilvēki,kas gatavo kartiņas un izpaužas citādāk ar savu radošumu.
Kā ir ar Jums? :-)

Pats kā minēju,tad iedvesmas momentos rakstu dziesmas,dzeju,dažreiz epifānijas.
Varbūt pēc bildes ir kādas meitenes,kas mani zina,ir redzējušas un pazīst personīgi,bet es par to neuztraucos un nekaunos. Vēlos iepazīt citus radošus cilvēkus.

p.s. Ceru uz saprotošiem cilvēkiem šeit sastapties,lai nebūtu vīlies,ka šodien nesen šeit reģistrējos.

Paldies Jums,lai jauka un izdevusies diena. ;-)
20.11.2015 14:58 |

Reitings 50
@sunnyflower2 Nu varbūt esmu tev zināms. :-D bet atklāt savu vārdu un uzvārdu es nevēlētos šeit,lai viss paliek noslēpumā,haha.
Un es vairāk nekur neko nepublicēju,jo jau kādu labu laiku ir pazudusi,gan iedvesma,gan arī brīvais laiks.
Kaut šobrīd esmu bezdarbnieks. :-D
Bet agrāk publicēju nedaudz savus darbus draugos un karneola forumā.

@Balkānu Palaistuve Neesmu vairāk,esmu tikai šeit un draugos. Varbūt pēc jaungada reģistrēšos twitterī,tas saits varbūt daudziem neiet pie sirds,bet ir ok,tāpēc apsveru domu atgriezties,kaut nedaudz nožēloju,ka izdzēsos.

Es varu vienu dziesmu ielikt šeit (liriku) kas kopā ar vienu paziņu pirms pāris gadiem tapa. Bet brīdinu,ka nekas īpaši dižs tur nav. Salkana lirika.
Iekopēt? :-)
20.11.2015 17:06 |

Reitings 254
Wee,

Tev ir funkcija piešķirt banu ??
Atbildi vnk. nevis uzskatāmi parādi.

Ja tā ir, tad ar kuru galu domā foruma admini, piešķirot ''vistai'' šadas privilēģijas
20.11.2015 17:06 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Burundoc, nē, es nevienu instrumentu izņemot metalofonu neprotu spēlēt. Nedaudz mācījos sintezatoru pašmācības ceļā, bet neturpināju.

Var jau ierakstīt jebko, youtubē var atrast neiedomājamākās lietas.:-)
20.11.2015 17:07 |

Reitings 50
@Graciela_Andreina Nu es sākumā domāju vienkārši vlogot,bet tad vajag tādas interesantas tēmas,kas spētu uzrunāt cilvēkus. Vienubrīd bija ideja motivējošas runas runāt,jo uzskatu,ka man ir talants iedvesmot cilvēkus,bet nu nepamēģinot grūti jau no spriest. No malas jau tas būtu labāk zināms.
20.11.2015 17:10 |

Reitings 2715
Burundoc, vajag jau izmēģināt.:-) Ir īpaši harizmātiski cilvēki, kuri var nerunāt neko, bet pietiek uz viņiem tikai paskatīties, kā pūli jau ir aizrāvuši.
20.11.2015 17:17 |

Reitings 50
@Graciela_Andreina Domā es ar savām skaistajām zaļajām actiņām spēšu uzrunāt cilvēkus?
Pamirkšķināšu,pasmaidīšu un visi laimīgi. :-D Es ākstos. Gribas kaut ko lielu,feinu,aizraujošu radīt,kas sagādātu,gan sev prieku,gan uzrunātos klausītājus iedvesmotu. Lai nebūtu tā,ka pliku domu pasaku un viss. Pa vienu ausi iekšā,pa otru ārā. Gribu,lai paliek atmiņā.
Lai gan aizsapņojos es tikko. :-D
20.11.2015 17:19 |

Reitings 254
Skaipā esi ?? :D Ja gribi, pievienojies nosacītam cosmo čatam- girts263, pēcāk pievienošu, ja būsi izrādījis vēlmi tādu.
Vispār mēs diezgan patstāvīgi foruma lietotāji tur, nu 2vi forumu praktiski nelieto. Bet ir interesanti.
20.11.2015 17:27 |

Reitings 2715
Burundoc, līdz tādai uzklausīšanas pakāpei nonāk. Sākumā ir jānodefinē mērķauditorija, tad jāskatās, kur viņiem var paziņot par saviem gara darbiem, tad atliek vien darīt. Vienas dienas laikā populārs var kļūt Twitterī saplēšoties ar Lauri Reiniku. Garantēts!:-D
20.11.2015 17:27 |

Reitings 50
Nu varbūt ir cilvēki,kam interesēs,tāpēc ok,ielikšu savu vienu no pirmajām un vislabāk novērtētajām lirikām (dziesmām) kas man pirms pāris gadiem tapa.

Pirmais pants.
Kādēļ mēs tā prātu sev jaucam
Ja mums ir tas brīnums,ko par Dievu saucam
Tajā brīdi,kad tev ir jābūt vienai
Es tev būšu blakus ne tikai naktī,bet dienā
Un vienmēr jā,vari būt droša,ka būšu blakus - aha
Es tevi cienu,mīlu un gribu
Ar tevi pavadīt katru dienu es to zinu
Un ar tik daudzām kļūdām stāvot tavā acu priekšā
Mīļā man sāk likties,ka pats Dievs mani tiesā
Tu,tu zini kā ir just
Mīlestību,kura ir spēcīga,bet klusa
Vienmēr paņem vairāk,vienmēr paņem to
Vienmēr esi gatava iespēju dot
Redzi,cik sirdī tu spēcīgi trāpīji
Atceroties par to tas paliek tik sāpīgi

Piedz.
Kopā ar tevi es lidošu vēl augstāk
Tu mani vēro,kad sēžu tavā plaukstā
Tikai pašiem mums ir jāmācas lidot
Līdzīgi kā pirmo reizi slidot
Neviens cits mūs spārnos nepacels
Un mūsu vieta šo smagumu nepavels
Nu tu jau saproti to,ka tas ir pēdējais ceļš

Otrais pants.
Tavas skumjas vai mans negaidītais prieks
Kurš gan spēs atbildi meklēt un to sniegt
Ne mans mēness,ne tavas zvaigznes
Ne tās atmiņas,pat arī es
Tu un tavs smaids,tavas skaistās acis,ārprāts
Trīcoša sirds,sasvīdušas plaukstas
Skūpsts un lūpas,kuras ir pārāk aukstas
Diezgan bieži sastapos ar meliem un ar naidu
Bet piedod man lūdzu,es vēl tevi gaidu
Neticēdams sev,skrēju pie tevis
Ar cerībām roka vērodams debesis
Es domāju pie sevis
Kādēļ es nelieku lietā to,ko Dievs man ir devis
Asaras,mīlestība,patiesība
Pagriez man muguru,tā būs tikai atriebība

Piedz.
Nu tu jau saproti to,ka tas ir pēdējais ceļš

Kulminācija.
Jā,man vajag,tad ja pat tas nav
Jā,man vajag,pat ja tas nav ļauts
Jā,man vajag,tiešām tik daudz
Jā,man,aij man nevajag neko

Jā,man vajag,tad ja pat tas nav
Jā,man vajag,pat ja tas nav ļauts
Jā,man vajag,tiešām tik daudz
Jā,man vajag

Piedz. 2x
Nu tu jau saproti to,ka tas ir pēdējais ceļš.

Gatavs uzklausīt kritiku. :-D
20.11.2015 17:31 |

Reitings 50
@Balkānu Palaistuve Laikam esmu atpalicis,bet arī skype jau vairākus gadus nelietoju.
Bet nu paldies par piedāvājumu. :-) pagaidām šeit cilvēki liekas forši,atsaucīgi un galvenais interesanti.

@Graciela_Andreina Par Reiniku sasmējos. :-D
20.11.2015 17:34 |

Reitings 2715
Burundoc, par Reiniku nopietni.:-D Bieži vien pietiek uztaisīt publisku skandālu, lai prese cilvēku ieraudzītu. nav tas labākais, bet toties drošākais variants.

Par liriku grūti spriest, lai pateiktu kāda tā ir, vismaz man vajag arī melodju.
20.11.2015 17:46 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Kino ir mana māksla. Bet brīvajos brīžos labprāt arī gleznoju, zīmēju, mēdzu arī rakstīt. Patīk fotografēt, patīk muzicēt, patīk būt uz skatuves. Man patīk viss, kas ir radoši.
Laikam tāpēc arī izvēlējos kino, jo tas savī ietver visas mākslas.
20.11.2015 17:52 |

Reitings 50
Tā kā tajā laikā man un tam paziņam nebija cilvēku,kas veidotu instrumentālus,tad mēs skatījam YouTube pieejamos bītus un tai dziesmai lūk šis. Vari dungot līdzi,heh.
Kaut tā nav nekāda lēnā balāde. :-)
R&B Guitar Instrumental Beat - "All I Need" bīts.

https://www.youtube.com/watch?v=vQWsz_jDLmA
20.11.2015 17:53 |

Reitings 50
@Inga88 Sanāk,ka esi aktrise,ne? :-)
20.11.2015 17:53 |

Reitings 50
Ehh visi mani draudziņi pazuduši no šejienes. :-D žēl,ka tā. Bet nu atbildot vēl uz @Graciela_Andreina komentāru,tad labi,ielikšu arī pašu dziesmas linku,ne tikai to instrumentālu,kuru jau bij ielicis.

https://www.youtube.com/watch?v=cvVlhUvIW_A

Pirms visi noliek,tad gribu teikt pāris lietas.
Pirmkārt: puisis,kas izpilda,viņš nav nekāds profesionālis. Tas viss tapa viena liela prikola pēc. Viņš tobrīd kā arī es pats,mēs bijam parasti iesācēji,kas neko daudz no mūzikas nesaprata. Abi uzrakstījam liriku (jā,dziesma ir veltījums) un pamanījām,ka aizgāja un ko? Forši.

Ir vēl man viena lirika padomā ko varētu Jums šeit iemest palasīt. Noklausīties nebūs iespējams,jo YouTube linka dziesmai nav,bet lirika ir sadarbojoties ar vienu citu mūziķi,kas pieskaitāms nedaudz pie profesionāļiem un arī dzied RnB tipa dziesmas,repiņš un tāda tipa.
Esmu mēģinājis arī rakstīt balādes (viena nepabeigta kaut kur vēl mētājas) bet laikam vēl uz tām tāda liela ķēriena nav. Pietam nez ko Jūs par šo manu pirmo dziesmu domājat.
Varbūt pat tur man nav ķēriena. :-D

Ja būs 3 cilvēki,kas gribēs,lai ielieku vēl vienu to liriku šeit,kas nāk no manim,tad droši sakat un pēc brīža ielikšu,nekaunos par to.
20.11.2015 19:24 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Burundoc, nē, aktrise neesmu, bet filmējusies esmu, jā.
20.11.2015 19:32 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Rakstu īsstāstus, epifānijas, tagad jau pusgadu strādāju pie romāna rakstīšanas.
20.11.2015 19:54 |

Reitings 50
@Ophelia O! Jau kas jauns šeit un interesantāks ir,jeb es runāju par romānu.
Ja nav noslēpums,tad par ko ir romāns? (l)

Un prieks,ka vēl ir kāds,kas raksta epifānijas. :-)
20.11.2015 20:06 |

Reitings 385
Reģ: 14.06.2015
Burundoc Brīnišķīgi!Tik skaisti, tik izjusti(l)Tuva tēma, pati rakstu, tikai izteikts prozā.:-) Kā būtu, ja Tu šeit publicētu savus darbus? Labprāt palasītu un noteikti arī citiem būtu prieks:-)
20.11.2015 22:04 |

Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
Rakstīšana. Mans veids kā radoši izpaužos. Rakstu dažādus stāstus, garus un īsus, bet priekš sevis, ne citu acīm.
20.11.2015 22:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)