Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Puisis un jūsu ģimene/draugi

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010
Kāda ir jūsu vīrieša attieksme pret laika pavadīšanu kopā ar jūsu ģimeni un/vai draugiem?

Manējais ir sapazīstināts gan ar manu ģimeni, gan draugiem, ir bijis kopīgos pasākumos. Bet nav tā, ka viņš baigi rautos tusēt ar viņiem. Priekšroku viņš dod savējiem...

Piemēram, dodamies uz svētku salūtu, es ierosinu, ka varētu pievienoties manai draugu kompānijai. Bet viņš saka, ka grib savus draugus satikt, tā nu aizejam pie viņa draugiem.
Vai arī - uzaicinu uz teātri kopā ar ģimeni, viņš prasa, vai viņam obligāti ir jāiet.

Tā kā man ir daudz draugu un arī ar ģimeni ir stipras saites, bieži pavadām svētkus un vienkārši laiku kopā, tad kā lai šo risina?
19.11.2015 08:46 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Protams, viņam viņa ģimene un draugi ir tik pat svarīgi, kā Tev Tavējie!
Kā risināt? - jāmeklē kompromiss, piemēram, sadalot pasākumus - šoreiz ar Tavējiem, nākošreiz ar manējiem.
19.11.2015 08:50 |

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010
arieta, kā Tev pašai ar šo?
19.11.2015 09:39 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Bet tas jau loģiski, ka katrs no jums priekšroku dod savējiem...vienkārši kaut kā jāmācās neapbižot vienam otru un vienlīdz daudz pavadīt laiku ar otras puses ģimeni un draugiem ;) sliktākajā gadījumā, tu ej ar saviem, viņš ar saviem...

Mums ir mazliet vienkāršāk, jo mana drauga ģimene nedzīvo Rīgā, tāpēc sanāk, ka ar viņiem tiekamies retāk, biežāk ar manu mammu, tēti, vecmammu... Ar manām draudzenēm gan viņš tiekas un tusē reti, tikai, ja ir kādi pārīšu pasākumi, jubilejas vai kas tāds, tā vienkārši manas draudzenes nesatiek, ja vien nebraucam ciemos un viņas otra puse nav mājās :-D
Es drauga draugus vispār praktiski nesatieku.

Ar šo tēmu mums nav problēmu ;-)
19.11.2015 09:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man ar draugu ir tā ka ar lielāko prieku pavadam svētkus/pasākumus kopā ar otra ģimeni. Vispār mums kaut kā iznācis tā ka abiem ģimenes ir ļoti vienkārši un saprotoši cilvēki, nav nekādi drāmu radītāji vai spītnieki. Jau no pirmās dienas jūtos tā itkā viņa ģimene būtu manējā un izskatās ka viņam tā pat ir ar manu ģimeni.

Bet ir bijis arī tā ka man netīk partnera ģimene, vai arī vienkārši nevēlos ar viņiem visu laiku pavadīt laiku, tad nu gribās lai vismas tie pasķumi būtu sadalīti puse uz pusi, kad visi kopā pavada laiku un kad piemēram ģimenē, vai ar partnera draugiem/ģimeni.
19.11.2015 10:09 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
kad piemēram ģimenē

divatā
19.11.2015 10:10 |

Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
Mums katram ar savu ģimeni ir vēsas attiecības, abi esam cilvēki, kam nav paveicies ar radiniekiem, tāpēc viņus satiekam tikai tad, ja kaut kas nopietns noticis. Tādos gadījumos normāli, pieklājīgi kontaktējamies, bez uķi uķi.
19.11.2015 10:13 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Protams, viņam viņa ģimene un draugi ir tik pat svarīgi, kā Tev Tavējie!
Kā risināt? - jāmeklē kompromiss, piemēram, sadalot pasākumus - šoreiz ar Tavējiem, nākošreiz ar manējiem.

+++
man šķiet tikai loģiski, ka viņš grib pavadīt laiku ar saviem draugiem! jums abiem jāiziet uz kompromisu un jāsper solis otram pretī - ne tikai viņam, arī tev!
19.11.2015 10:19 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Mums kkā viss dabiski sanāk, nav nekādu kašķu.
Par ģimeni - draugam patīk mana ģimene, ar lielāko prieku pavada laiku un, ja sen neesam bijuši pie viņiem ciemos, tad pats saka, ka jābrauc. Vienmēr ar prieku arī uzņem ciemos pie mums. Īsāk sakot - viņu viņi mīl, viņš viņus mīl :-P pat tad, kad runāju ar mammu vai tēti pa telefonu, pēc sarunas viņš atprasa gandrīz līdz sīkumiem kas, ko, kad, kāpēc :D
Par draugiem - ir draugi ar kuriem labāk sadraudzējies un ir tādi ar kuriem nav bijis tas īstais klikšķis, pie kādiem brauc ar lielu prieku, pie kādiem ar nelielu piespiešanos, beet nekad nav atteicis un nebraucis, ja vajag.
Man pret viņa ģimeni un draugiem ir tāpat.
Par to, kuriem dosim priekšroku - manējiem vai viņējiem - kur vairāk gribās, tur arī braucam. Ja kādi svētki iekrīt vienlaicīgi, tad braucam tur, kur vairāk gaidītāju un lielāks pasākums.
19.11.2015 10:25 |

Reitings 9
Reģ: 30.01.2014
Lielākoties kopā pavadam laiku ar manu ģimeni. Mums abiem nav tā, ka ir baigās draugu kompānijas. Viņam lielākoties ir tikai darba kolēģi un man tieši tāpat. Ir ko uzaicināt ciemos, bet tādā ziņā izvēlamies laiku pavadīt divatā, jo brīvā laika mums abiem priekš sevis ir pamaz, ķeram katru brīvo brīdi divatā. Apmeklējam balles, pirts tusiņus u.t.t kopā ar manējiem. Mana ģimene ir ļoti aktīva un saprotoša. Atsevišķi kopīgi bez tuviniekiem apmeklējam darba ballītes, kur jāierodas tikai ar otrajām pusītēm ( ja tāda ir). Kopumā mēs vienojamies. Es piekāpjos, tad viņš piekāpjas. Respektējam viens otru, velmes un domas. Ja viņš vēlas satikt brāli, pasēdēt divatā, ļauju to darīt bez manis. Šajā gadījumā es zinu, cik brālis viņam ir svarīgs. Izvadu ārā pa durvīm, ar buču un vēlot labi pavadīt vakaru. Viņš atgriežas laimīgs, jo zin..es viņu sagaidīšu tieši tāpat kā izvadīju. Atrodiet kompromisu, tad pie vieniem, tad otriem. Ja viņš izvairās būt ar tavējiem, aprunasjies un noskaidro-kāpēc ta.
19.11.2015 10:27 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Manējais arī dod priekšroku saviem draugiem.Viņi ir tuvāk viņa vecumam.Ar maniem draugiem ir iedraudzējies, vairs nejūtas tik neērti kā pašā sākumā.Ar ģimeni manu nav problēmu vinam kur kopā aiziet.Man ar viņa ģimeni arī nav.
Es mēģinu aicināt ciemos,drugus tuvāk mūsu vecumam.Ir vieglāk un citādāk komunicēt.Visbiežāk tomēr divatā visur ejam.
19.11.2015 12:34 |

Reitings 819
Reģ: 21.02.2015
Vīrs ir pieradis pie manām draudzenēm un neiebilst pret kopīgiem pasākumiem, ar viņa draugiem arī tiekamies diezgan bieži un kopā ko daram/braucam. Nav nekādu strīdu, vienreiz pie vieniem, otreiz pie otriem un visi laimîgi :)
Tas pats ar ģimenēm.. Neviens netiek apbižots :)
19.11.2015 12:43 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Mums iegājies tā, ka vairāk laika pavadām ar manu ģimeni un radiniekiem, ar vīra ģimeni daudz retāk. Jo viņi dzīvo tālu, kamēr manējie tepat Rīgā + manējie ir aktīvi, ceļo, svin svētkus, vakariņo restorānos, labprāt aktīvi atpūšās, viņi ir no citas paaudzes, salīdzinot ar vīra vecākiem, kas ir par 20 gadiem vecāki.
Savukārt ar draugiem vairāk sanāk vīra draugi, kolēģi. Man vairāk ir draudzenes, ar kurām biežām mierīgi pavadām laiku sarunājoties, ko darām parasti divatā ar katru draudzeni atsevišķi, jo man nav tāds kopīgs draugu bariņš.
Nav jau citi varianti, kā meklēt kompromisus. Mums gan kašķi nesanāk par šo, jo vīrs labprāt pavada laiku ar manu ģimeni un es ar viņa draugiem un kolēģiem.
19.11.2015 12:45 |

Reitings 265
Reģ: 05.07.2013
Mums ar draugu arī ir tā, ka vairāk laika pavadām ar manu ģimeni, jo tā kā viņa ģimenē vecāki ir šķīrušies un tur jau kopš viņa bērnības ir ''katrs pats par sevi'', tad nu tā sanāk un es galīgi nesūdzos par to.
Bet ja jāiet ciemos, tad jau, protams, ejam kur nu vajag iet, jo pat pie savējiem viņš iet ar piespiešanos un draugiem- tā kā man viņa draugi ne īpaši saista, tad izvairos satikties ikdienā ar viņiem, bet ja jāiet ciemos, tad sirdsmieram aizeju.
19.11.2015 13:02 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Mums ir sadaliits - vienu reizi ar manu gimeni, otru ar vinja. Mes nedzivojam valstis, kur ir musu gimenes, tadelj planojam taa, lai satiekam, gan manu gimeni, gan vinja. Vins vispaar loti nopietni uztver manu gimeni kaa savu.

Mums ir kopeji draugi arii, bet neraujamies baigi tur ar vinjiem izklaideties, nav taadas kopeejas intereses. Man draugu maz, visus vins pazist, bet ari nav nekads lielais kontakts, vinjam draugu daudz, tad nu tos sanak biezi satikt, lido ciemos utt.

Iesaku mekleet kompromisu, nakamie svetki ar taviem draugiem.
19.11.2015 13:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits