Tas ir ljoti reti, kad saiet kopaa un viss baigi forshi, cik apkart nav bijushu tadu gadijumu, bet man bija savadak,
1.Vai kādreiz esat sagājuši kopā pēc šķiršanās? Jaa, esam, sobrid esam precejushies.
2. Cik ilgi bijāt kopā? Pirms izskiramies kopaa bijaam gadu.
3.Kāds bija šķiršanās iemesls? Iemesls bija musu dazhadas dzives - vinjam intereseeja baari, izklaides, man to visu negribejas, tad kad pametu un pazudu uz 2 meneshiem, vins mani mekleja un samekleeja, saprata, ka vajag mani un viss. Godigi sakot, vins uz baaru pa shiem pedejiem 2-3 gadiem ir bijis kadas 3 reizes un laicigi naak maajaas.Ir ljoti mainijies un ir lielisks teevs musu bernam!
4. kurš šķiršanās iniciators? toreiz man apnika vinju gaidit majas ar kotleteem un draudiem, ka viss, mes skiramies, sakrameju mantas un pazudu uz 2 meneshiem. Nezinu kadlej iedevu otro iespeeju,parasti ta nedaru :) Jo uzskatu, kas iebrucis ir sabrucis un tur vairs neko. Bet mans viirs ir cilveks, kuram tagad tikai majas pasedet, pastaigat pa parku ar mums, uz kadu restoraninju aiziet, aa sovasar palaidu dazas reizes uz klubu, nu bija peec 2 h majas.