ko izvēlētos jūs?

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Būs pa kaķiem :-D Padalieties - ja Jums ir kaķis vai tas ir šķirnes kaķis pirkts no audzētājiem (vai kā tos cilvēkus nosaukt :-D ) vai arī ķepainis bez papīriem, ņemt no kāda rokām pa simbolisku samaksu?
16.11.2015 15:09 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
bezšķirnes kaķi ir diezgan neprognozējami. Dodu priekšroku gēniem, kur jau paudzēs ir ieaudzinātas labās īpašības. Turklāt, patīk redzēt kaķēna vecākus, kas arī par daudz ko liecina.

jopcik, izrādās, ka aristokrāti ar zilajām asinīm, kuri ir labāki par visiem citiem, jo ir vienkārši piedzimuši pareizajā ģimenē, var būt ne tikai cilvēki, bet arī kaķi. pat nezinu, ko lai atbild uz tik aprobežotu komentāru.

runājot par minkām - vislabākā pieredze ir bijusi tieši ar minkām, kas ņemti no patversmēm, pieklīduši, ņemti par simbolisku samaksu utt. Mans minka tika nopirkts par šņabja pudeli, un es atdotu pusi pasaules, lai tikai viņu vēlreiz varētu samīļot, tas kaķis bija fantastiskākā būtne pasaulē.

Cik sanākusi saskarsme ar dārgajiem šķirnes kaķiem, tad dažus tādus zinu, kuru lielisko gēnu dēļ saimniekiem bija jāliek daudz šuves un pats kaķis pēc vairākām šādām epizodēm, bija jāiemidzina.

Bet nu kopumā - minka ir minka, ja ir foršs raksturs, nav svarīgi, vai viņam ir ciltsraksti vai nē.
17.11.2015 18:15 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Mūsējais puisis:

Paņēmām no patversmes. Nebija vairs kaķēns, bet drīzāk tīnis. Viena actiņa - asaro visu laiku un tas nav izārstējams. Kaķis fantastiski mīlīgs, pacietīgs (mums ir bērni) un paklausīgs! (l) Labāku kaķi nevaru iedomāties.

Būtībā nedomāju, ka šķirnei/bezšķirnei ir jebkāda nozīme raksturam - kaķi mēdz būt, kā mīlīgie, tā riebīgie - atkarīgs tīri no rakstura, nevis šķirnes.
18.11.2015 00:06 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Nekad nav bijuši mājdzīvnieki, arī bērnībā. Ik pa laikam uznāk doma, ka vēlētos, bet pagaidām dziīvesveids neatbilst, lai rūpētos par mājdzīvnieku.

Katrā ziņā, nevau iedomāties pirkt kaķi, noteiki paņemtu no patversmes, vai paziņu dzīvnieku atvases. Šķirne nebūtu svarīga, galvenais, lai saskan :)

18.11.2015 14:14 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Man tikai bijuši mājdzīvnieki bez rakstiem, bez šķirnes. Man tas īpaši neuztrauc, jo es mīļumu ņemu priekš sevis, nevis lai lielītos, ka man ir šķirnes kaķis. Neredzu jēgu no kaut kādiem papīriem. Kaķa raksturs vairāk svarīgs, saskaņa...
18.11.2015 14:20 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Bija siāmas kaķene. Izleca pa logu un aizgāja puišos. Kaķeni jau paņêmăm pieaugušu. Atnāca atpaļ jau sastrādājusi bérnus. Piedzima vairāki tik viens bija dzívs. Kaķene péc laika atkal izleca pa logu, bet šoreiz pazuda. Bet viņas dêliņś jau vairăk kā desmit gadus ir mans dārgais runcis (l) Prātīgs un gudrs. Brīnumus dara tad, kad neviens neredz :-D
18.11.2015 14:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)