Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par FRANCIJU!!

Reitings 41
Reģ: 13.05.2015
Jūs visas rakstāt ka Parīzes notiki briesmīgi, tam piekrītu.
Bet tagad pasakiet cik no jums tiešām jūt līdzi??

1. ievērojāt klusa brīdi šodiem 13.00?
2. Vai fb profila bildi rotā jums Francijas karogs?
3. Tām kam privāt mājas izkārāt karogus ar sēra lenti šodien, vakar?
16.11.2015 14:00 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Jā, saprotu tradīcijas, būtu skaisti, ja ievērotu, ja ne, lai brauc uz valsti, kur cilvēki pie tā ir pieraduši, vai uz arābu valstīm, bet pagaidām likums ir viņu pusē, lai arī kā tas nepatiktu.

es domāju, ka pie mums cilvēki nebūs tik pielaidīgi , viņus vienkārši "nolinčos", būs uzraksti kā kara un pēckara laikā , ka kādas tautības vai rases pārstāvjus lūdzu neinākt veikalā/bārā/frizētavā un pajāt uz diskrimināciju ...
17.11.2015 14:31 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Daudz ir likumu kuri nepatik, bet tas man netrauce turpinat domat ka man nepatik uh nekad neatbalstisu!!!!!!!!! NEKAD

Reitings 41
Reģ: 06.11.2015
re, kur vēl labas bildītes ar daudzu tik žēlotajiem nabaga bēgļiem ...
http://www.e-news.su/in-world/78764-bezhency-zabyli-pochistit-feysbuk.htm

Vispār FB palaista pīle. Kāpēc cilvēks, kurš kādreiz dienējis armijā nevarētu būt bēglis? Absurds.
Sīrijas armija.

ISIS

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
es domāju, ka pie mums cilvēki nebūs tik pielaidīgi , viņus vienkārši "nolinčos", būs uzraksti kā kara un pēckara laikā , ka kādas tautības vai rases pārstāvjus lūdzu neinākt veikalā/bārā/frizētavā un pajāt uz diskrimināciju

Nu lai jums veicas.
17.11.2015 14:33 |

Reitings 11162
Vispār FB palaista pīle. Kāpēc cilvēks, kurš kādreiz dienējis armijā nevarētu būt bēglis? Absurds.

vienalga kurš kur dienējis, ja tu esi "godīgs bēglis", tad padomā ar galvu, ka pats radi kompromātu un labvēlīgu augsni tenkām un baumām un sakārto informāciju kura par tevi pieejama visai pasaulei ...
17.11.2015 14:35 |

Reitings 176
Reģ: 04.11.2015
Kā mani kaitina visi Francijas žēlotāji, klusuma brīži un pārējais, ja tai pat laikā Francija bombardē citus un lūdz ES to atbalstīt. Viena bombardēšana ir atbalstāma, otra nē? Es personīgi neatbalstu nevienu, tāpēc gan teroristi, gan Francija man ir nepatīkamas.

Bēgļu jautājumā cilvēki var būt gan pret, gan par, man vienalga, kāds ir viņu viedoklis, bet svarīgi ir, kā to pauž un ja cilvēks, kas ir pret bēgļiem, saka, ka visus bēgļus jānolinčo vai izdomā 18.novembra lāpu gājienu pārvērst par protesta akciju, tad man šis cilvēks uzreiz liekas kā ar intelektu neapveltīts indivīds.
17.11.2015 14:40 |

Reitings 11162
ēgļu jautājumā cilvēki var būt gan pret, gan par, man vienalga, kāds ir viņu viedoklis, bet svarīgi ir, kā to pauž un ja cilvēks, kas ir pret bēgļiem, saka, ka visus bēgļus jānolinčo

neviens nevar izšķirot kuri tad ir tie īstie bēgļi un kuri nē , tpat kā neviens nezin , kas ir zem tiem lakatiem apakšā , sieviete, vīrietis vai čemodāns ar sprāgstvielām ... es negribu riskēt vispirms jau savu dzīvību ....
17.11.2015 14:44 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man, personīgi, nikābs šķiet daudz simpātiskāks par kaut ko šādu:

Bet dzīvojam demokrātiskā zemē... tāpēc katris, lai ģērbjas, kā sirds kāro :D
17.11.2015 14:48 |

Reitings 11162
nikābs, tas ir tērps kur tikai acis spīd ? :)
17.11.2015 14:50 |

Reitings 41
tad padomā ar galvu, ka pats radi kompromātu un labvēlīgu augsni tenkām un baumām un sakārto informāciju kura par tevi pieejama visai pasaulei ...

Kādā veidā pats rada kompromātu? Arī latviešu karavīriem ir bildes no dienesta Afganistānā.

Paši mēs radam labvēlīgu augsni tenkām un stereotipiem, turpiniet vien, šērot visādas tumsoņu bildes sociālos portālos un kurināt paši sevi.

17.11.2015 14:52 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
nikābs, tas ir tērps kur tikai acis spīd ?

Tev, kā dedzīgai nikāba protestētājai, to derētu zināt jau sen. Citādi sanāk, ka Tu runā, bet pat nezini par ko :)
17.11.2015 14:52 |

Reitings 41
Bēgļu jautājumā cilvēki var būt gan pret, gan par, man vienalga, kāds ir viņu viedoklis, bet svarīgi ir, kā to pauž un ja cilvēks, kas ir pret bēgļiem, saka, ka visus bēgļus jānolinčo vai izdomā 18.novembra lāpu gājienu pārvērst par protesta akciju, tad man šis cilvēks uzreiz liekas kā ar intelektu neapveltīts indivīds.
17.11.2015 14:53 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Lupata paliek lupata, vina dzivojot LV zin aks ir Nicas tautasterps? Ne, un man par vinas lupatam vienalga :-P
17.11.2015 14:54 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Nedzīvoju Latvijā, bet gan pavisam tuvu Francijai, šeit klusuma brīdis netika ievērots un karogus arī neviens pie mājas nekarina.

Par FB runājot, nē, bildi neesmu mainījusi un nemainīšu kaut arī ļoti pārdzīvoju par teroraktiem gan tur, gan citur. Un tieši tāpēc Francijas karogs uz manas profila bildes šķistu ārkārtīgi liekulīgs. Savu FB draugu starpā gan esmu ievērojusi, ka tieši latvieši masveidā maina bildes. Tikai pēc tam ir francūži un Francijā dzīvojošie.
17.11.2015 19:02 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Vakar un šodien biju semināros par dažādām, lielā mērā ar bēgļu uzņemšanu saistītām tēmām, un lekcijā par PTSD profesore stāstīja, ka būtībā, lai mazinātu traumatiskā stresa līmeni, kuru cilvēks pārdzīvo pirmām kārtām fizioloģiski, ir svarīgas divas lietas - sabiedrības atbalsts un iespējami ātra atgriezšanās pie normālas ikdienas dzīves. Tādu traumu gadījumā kā Parīze, kur traumatisku stresu piedzīvoja ārkārtīgi daudz cilvēku (tajā skaitā kaimiņi ēkās kuras apšaudīja, kuri varbūt paši nenonāca īstās briesmās, bet tik un tā piedzīvoja nāves bailes un tām sekojošo fizioloģisko reakciju), ir svarīgi just, ka sabiedrība ap tevi saliedējas. Mums, kas ir fiziski tālu, nav īsti citu līdzekļu kā šo saliedētību un atbalstu paust kā vien lietojot haštagus, attēlus, mūziku un tekstus. Un es nesaskatu neko divkosīgu vai nosodāmu cilvēku vēlmē saliedēties apkārt traumu pārdzīvojušiem. Kas attiecas uz starpību starp šo incidentu un citiem, kur iesaistīti citu valstu pilsoņi - ne jau tikai notikuma traģisms izsauc rekaciju, bet arī mūsu līdzpārdzīvojums. Krievu lidmašīna nokrita un ziņas par to mūs sasniedza, kad nekas vairs nebija glābjams, savukārt Parīzei, īpaši ķīlnieku krīzei, daudzi sekoja līdzi un līdzpārdzīvoja, tādējādi padarot to personiskāku.
18.11.2015 02:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits