Sajūta jau vairāk stulba tāpēc, ka sabojāju draugam atpūtu, nevis darbu nokavēju
Tiešām jūties slikti par to? Mani vīrs gandrīz katru dienu ved uz darbu ( tas nav pa ceļam uz viņa darbu ) un vismaz 1-2 reizes nedēļā ved uz darbu speciāli agrāk, kad man ir agrie rīti, kaut pats varētu celties vismaz 1,5h vēlāk. Mums kaut kā tas liekas pašsaprotami. Es tieši justos dīvaini, ja vīrs mierīgi gulētu, kamēr es celtos agri un ietu uz sabiedrisko. Bet nu drīz tikšu pie tiesībām un pati visur braukāšu beidzot :) Tieši šorīt cēlos 6, bija jābrauc ar sabiedrisko, un darbā agri jābūt, bet vīrs komandējumā. Tagad visu dienu staigāju miegaina, neesmu radusi tik agri celties, jo parasti ceļos laikā no 7-8.
Meitenēm, kuras raksta privāti par laša rullīšiem - es tos negatavoju pati :D Pērku jau gatavus SKY. Bet cik esmu pētījusi sastāvu - lasis, biezpiens, zaļumi + garšvielas. Vienīgi nezinu, kā viņus sarullē kopā, lai nekas neiznāk ārā. Man vīrs ir taisījis foreles rullīšus ar svaigo sieru, arī ņamma, bet viņš foreles filejā ieliek to sieru, bet viņus līdz galam nesanāk aiztaisīt ciet. Tie laša rullīši ir kaut kā labi aizlipināti ciet.
Vakar biju uz Riekstkodi operā, balets. Uhh, kā man patika, tiiik skaisti, vēl šodien jūsmoju (l)