Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bērnības draugs

Reitings 2
Reģ: 15.11.2015
Pirms pāris gadiem satiku sen neredzētu bērnības draugu. Pēc tam viņš mani sāka aicināt satikties, kaut kur kopīgi aiziet utt., atzinās, ka vienmēr esmu viņam loti patikusi, rakstīja bieži soc.tīklos. daudz par mani interesējās. Taču tobrīd viņš dzīvoja ar citu sievieti, ar kuru viņam ir kopīgs bērns, tādēļ ne uz kādām tuvākām attiecībām neparakstījos. Turklāt man tobrīd bija cita aizraušanās. Tiešā tekstā viņu neatšuvu, bet izturējos ļoti atturīgi un mūsu komunikācija ar laiku apsīka. Nesen satiku viņu kādā pasākumā. Visu vakaru pavadījām kopā. Uzzināju, ka ir izšķīries no bērna mātes. Es arī viņam pateicu, ka šobrīd nopietnu attiecību man nav. Viņš pret mani tovakar bija ļoti mīļš un maigs, teica daudz komplimentu. Un es sapratu, ka man viņš tagad sasodīti patīk, vēl trakāk - esmu neglābjami iemīlējusies. Tagad atkal ik pa laikam viņš man kaut ko jauku f-bkā uzraksta, taču nekādi tālāki aicinājumi tikties neseko...
Sakiet godīgi - vai esmu savu iespēju jau toreiz palaidusi garām un tagad vairs varu ne uz ko necerēt? Nu, un es neesmu no tām sievietēm, kas sper pirmo soli. Bet varbūt šoreiz jāsaņemas un tas jādara? :-/ Diez ko šī domā nepatīk, bet ja nu tā ir vienīgā iespēja noskaidrot, vai viņām ir vēl saglabājusies jebkāda interese, vai nē?
15.11.2015 23:18 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Sakiet godīgi - vai esmu savu iespēju jau toreiz palaidusi garām un tagad vairs varu ne uz ko necerēt?
Es Tev nevaru atbildēt uz šo jautājumu.. droši vien pats vaininieks tik zinās atbildi :)

Tev nav jāsper liels solis.. tomēr vari likt par sevi manīt :) Pajautā, kad aicināsi mani uz kafiju? (vari pielikt smaidiņu :D ) Ja viņš atbildēs izvairīgi, tad viss skaidrs.. Ja sekos uzaicinājums, piedāvājums, tad satiekaties.. pavēro, kāda ir viņa attieksme pret Tevi.. :)
15.11.2015 23:24 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man nebuutu laika shaadiem chata draudzinjiem. Laikam ar vecumu - vai nu aicini uz kafiju un iepazistamies, saprotam ko gribam, ko nee (ka jau ieprieksh cormeum mineeja), vai nu neko...
15.11.2015 23:31 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
es līdz galam ne īsti sapartu , bet ja grbi satiksties , tāpat vien raksti , vai varbūt kāds kopīgs tusiņš nedēļas nogalē ?
15.11.2015 23:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits