nervi netur :(

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
Gribas pačīkstēt... Pēdējā laikā nervi netur...
Šovakar satikāmies ar draugu, nopirkām paēst, aizbraucām mājās, uztaisījām tēju. Viņam pēdējā laikā darbā problēmas, visu laiku uzvilkts, es cenšos atbalstīt cik spēju - saku, ka vislabākais, ka viss izdosies, utt... Tās problēmas ir jau kādu mēnesi, bet ne par to stāsts.
Tagad tēja gatava, saliekam ēdienu uz šķīvja, viņš blakus uzliek datorā savu filmu. Redzu, ka viņš atkal uzvilkts, viņam tas uzreiz izpaužas uz āru. Sēžu dzeru tēju, ēdu, viņš visu ātri apēd un saka, ka ies uz guļamistabu skatīties filmu. Lai es izdaru kaut ko lietderīgu, piemēram, izsūcu putekļus. Paņēmu, visu izsūcu. Tālāk novācu traukus, nomazgājos, kaut ko kārtojos. Ieeju guļamistabā, redzu, ka šis no rīta samainījis gultas veļu, bet tieši manai segai pārvalka nav. Domāju, ok, forši, labi, ka pašam ērti. Paņemu segu un lieku iekšā pārvalkā pilnīgi mierīgi, bet, kā rezultātā pa vīlēm pārvalks ieplīst. Viņš uzreiz sāk psihot, saka - Tu mani 5 min laikā vari "izvedi". Paņem datoru un iet uz citu istabu. Man, protams, raudiens virsū, jo viņam tāda attieksme, kad ir problēmas ar darbu ir konstanti. Paņēmu diegu un sāku šūt to nelaimīgo pārvalku (arī man ir darbs, savas problēmas, ir piektdienas vakars, man neviens nav pajautājis, kā jūtos es). Viņš atnāk atpakaļ un skatās, ka es ne tā esmu vīles sašuvusi. Sāk bļaut, ka es esmu idiote, neko neprotu, no manis nav nekādas jēgas un esmu nekam nederīgs radījums. Es vairs neizturēju un atcirtu, ka tādu attieksmi necietīšu, es neesmu nekāda idiote un bļaut uz mani nevajag. Tiku pasūtīta uz 3 burtiem. Paņēmu savu segu un gāju gulēt uz citu istabu. Viņš ārdās, ka ar mani nav iespējams, es neko nesaprotot.
Rezultātā man sākās histērija, paņēmu dažas mantas un braucu prom (es nevaru izturēt šos pazemojumus uz 3 burtiem sūtīšana un viss pārējais). Viņš atcirta, ka uz neko vairāk neesmu spējīga, lai atstāju atslēgas un daru, ko gribu. Iemetu viņam ar atslēgām un aizbraucu mājās.

Es nesaprotu, pie vainas mani vājie nervi, mana tiešām nekā nesaprašana, vai tas nelaimīgais pārvalks, kas kalpoja par iemeslu vulkāna izvirdumam...

Netur nervi visu alike būt atkarīgai no viņa garastāvokļa un kaprīzēm :'-( tagad sēžu mājās viena, neviena zvana, nekas.. Rītdien ieplānots brauciens uz laukiem uz brīvdienām un es kārtējo reizi esmu "uz pauzes".

Vienkārši gribējās izlikt...:'-(
13.11.2015 22:10 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Bet nu lēmums - iet vai palikt - jāpieņem tev ir. Ja nevari sadzīvot - nepaliec.
13.11.2015 22:46 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
nu ja uz mani bļautu un teiktu, ka esmu nekam nederīgs radjums, tad p#$% n^&%^ , atvainojos par tiešumu. kā vispār tā var teikt. man būtu vienalga, kādas viņam tur problēmas darbā, bet ar mani tā nerunās. pareizi darīji, ka aizbrauci.

++++
13.11.2015 22:47 |

Reitings 50
Reģ: 08.11.2015
Cilvēks pats par sevi vien ir emocionāla būtne, kura spēj ar laiku sākt kontrolēt savas emocijas, ja vien pats to grib. Izskatās, ka šis, nezinu, kā lai viņu nosaucu, to nemaz negrib, viņam nospļauties par to, ka Tev viņa pateiktie vārdi sāp. Tavas vainas tur noteikti nav. Pareizi darīji, ka aizbrauci. Sacelt brēku vienkārša pārvalka dēļ? Es no tāda distancētos....
13.11.2015 22:49 |

Reitings 683
Reģ: 21.09.2015
Tavs džeks ir pēc horoskopa Zivis?

Bet par tēmu- es arī uzskatu ka tas NAV normāli. Vīrietis kurš tiešām mīl savu sievieti,nekad nespētu tik rupju izturēties pret vinu.
13.11.2015 22:53 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Ja pareizi atceros, tad kaut kādā drēbju diskusijā minēji, ka viņš Tevi ļoti kontrolē. Izlasot vēl šīs īpašības, es nesaprotu, ko Tu vēl ar viņu auklējies. Es sen jau no tāda būtu nobijusies un aiztinusies un neatgriešanos. Nevienam nav pienākums uzsūkt otra negācijas.
13.11.2015 22:53 |

Reitings 62
Reģ: 31.07.2015
Protams ka tavas vainas šajā situācijā nav, bet ja tu tomēr vēlies saglābt tās attiecības tad jums risinājums ir jātrod, nu protams ka draugs būs viegli aizkaitināms ja viņam darbā ir kādas problēmas, varbūt jums kādu laiku ir jāpadzīvo atšķirti lai viņš saprot ko ir nodarījis tev. Bet es ieteiktu viņu uzaicināt uz tēju un abiem izrunāties, jo ja jūs vairs nekomucinēsiet starp jums veidosies vēl lielāka barjiera.
13.11.2015 22:56 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es jau pie vārdiem, lai izdaru kaut ko lietderīgu, būtu kaut ko atcirtusi. Par nomainīto gultasveļu, bet manu segas pārvalku nē, arī. Par visu pārējo vispār bez komentāriem. Ja nav garastāvokļa un vēlas pabūt viens, lai tā arī pasaka, nevis aicina pie sevis un pazemo.
13.11.2015 23:10 |

Reitings 28
Reģ: 06.11.2015
Nu šie ir pirmie signāli ,ka ģimenes ligzdiņu ar šo vīrieti diez vai ir jēga veidot.Daudzas sievietes tā iekrīt - sākumā nepievērš uzmanību signāliem ,nu un kas ka sabļāva,apvainoja,pagrūda.Mēs taču tik daudz kopā pārdzīvojuši ,gan jau būs labi.Pēc dažiem gadiem forumos top kārtējā tēma ,ka vīrietis uzbruka ,iesita ,piekāva , piekrāpa ,kāds cūka ,nelietis ,kā viņš tā varēja.Bet signāli ta bija ,tikai neņēma vērā.Un nekāda stresa mazināšanas vai novirzīšanas terapijas te nelīdzēs - vīrietis konkrēto sievieti neciena un jo vairāk viņa viņam piedos, jo vairāk viņs uz viņu turpinās izlādēt darbā iekrāto stresu.
13.11.2015 23:27 |

Reitings 287
Reģ: 11.03.2013
Tas varbūt nav pasaules gals , bet liek padomāt par dažām lietām un attieksmi.. Diemžēl tāda ir dzīves realitāte, ka parasti par problēmām darbā/negarastāvokli "atraujas" pirmais kas ir pa rokai,šajā gadījumā Tu biji tuvākais cilvēks.. un vēl šie "vulkāni" jūt uz kura var "smirdēt "" un uz kura nē... nedomāju ka šādas savas negācijas viņs būtu izgāzis uz kāda sava drauga kas būtu piem.,ciemos atnācis...
Vai nu Jums jāiemācās tikt ar to galā , vai arī ar laiku sapratīsiet ka Jums katram savs ceļš ejam...
13.11.2015 23:40 |

Reitings 287
Reģ: 11.03.2013
varbūt ja Tu redzi ka viņam nav tas garastāvoklis, tad vnk neaiztiec viņu un viss, nerunā, lai viņš sēž savā istabā un skatās savas filmas..ja viņs pats sāks kasīties, tad jau tur nav problēma sliktā garastāvoklī..
13.11.2015 23:42 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vīrietis izturās nožēlojami un nepieņemami. Tas nu tā kā ir skaidrs! Tu neesi vainīga, bet... Šitā skriešana prom arī nav variants. Tieciet galā vispirms ar saviem kašķiem un attiecībām un tad ejat prom viens no otra, nevis - kā kāds strīds, tā - es eju prom! Es noteikti nekur prom neietu, kamēr nepateiktu visu, ko domāju (visu to, ko pati te uzrakstīji - varēji viņam arī pateikt) un prom ietu tikai tad, ja tiešām nolemtu šķirties uz pavisam. Es nekautrētos "iemest sejā", ka ne viņš vienīgais ir piekusis, lai taču savaldās! Galu galā - kāda jēga no strīda, kurā viens ārdās, bet otrs aizvainojumā neko nespēj pateikt un aizstāvēties, bet bēg prom?... Tā attiecības neveidosies. Visi mēs mēdzam pāršaut pār strīpu vairāk vai mazāk kādreiz, partnerim būtu tākā jāmāk mūsu smadzenes "iestādīt" šad tad īstajā vietā, nevis vnk bēgt prom.
13.11.2015 23:55 |

Reitings 202
Reģ: 24.11.2013
No histēriķiem (abu dzimumu), ir jāturas pa gabalu. Iedomājies, ja tagad viņu "uzspridzināja" viens štrunta pārvalks, tad kas darīsies, ja mājās būs bērni? Mazie skrien, spēlējas, bļaustās, dauza lietas, pietiekami daudz ko arī mēdz sabojāt utt. Ir mazulīši, kas pirmos dzīves mēnešus ļoti daudz raud. Nedomāju, ka uz šādu vīrieti, kuram ir regulāras mēnešreizes, var paļauties. Pusaudzim var piedot neadekvātus dusmu izvirdumus, jo viņš vēl nemāk savākties, bet pieaugušam vīrietim ir jāmāk norobežoties no darba problēmām.
14.11.2015 10:11 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Katram var buut probleemas, bet vins uzvedas loti nesmuki,tiesam.
Tev pasai vien ir jaaizveertee,vai veelies lai viss uzlabojas, vai atstaaj ka ir un skatiities, neviena cita jau tava vietaa neizlems.
Veiksmi!
14.11.2015 11:04 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Neļauj, lai tevi pazemo. Ko dod kaut kāda čivināšana par nākotnes plāniem, ja uznāk un sāk darīt šādas lietas? Atrodi labāku.
14.11.2015 11:34 |

Reitings 617
Reģ: 17.08.2014
Tā kā esmu termpermentīga persona, tad šādu attieksmi pret sevi neciestu, dotu pretī tik pat vienlīdzīgi, ja ne pat vairāk.
Sevi ir jāciena un otram cilvēkam arī ir Tevi jāciena. Ja šim cilvēkam ģimene nav iemācījusi elementāras uzvedības normas pret sievieti, tad par kādu nākotni vēl var būt runa? Varbūt tie ir tikai "ziediņi" no šī cilvēka un emocionālais terors ir tikai sākums.
14.11.2015 12:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits