Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nervi netur :(

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
Gribas pačīkstēt... Pēdējā laikā nervi netur...
Šovakar satikāmies ar draugu, nopirkām paēst, aizbraucām mājās, uztaisījām tēju. Viņam pēdējā laikā darbā problēmas, visu laiku uzvilkts, es cenšos atbalstīt cik spēju - saku, ka vislabākais, ka viss izdosies, utt... Tās problēmas ir jau kādu mēnesi, bet ne par to stāsts.
Tagad tēja gatava, saliekam ēdienu uz šķīvja, viņš blakus uzliek datorā savu filmu. Redzu, ka viņš atkal uzvilkts, viņam tas uzreiz izpaužas uz āru. Sēžu dzeru tēju, ēdu, viņš visu ātri apēd un saka, ka ies uz guļamistabu skatīties filmu. Lai es izdaru kaut ko lietderīgu, piemēram, izsūcu putekļus. Paņēmu, visu izsūcu. Tālāk novācu traukus, nomazgājos, kaut ko kārtojos. Ieeju guļamistabā, redzu, ka šis no rīta samainījis gultas veļu, bet tieši manai segai pārvalka nav. Domāju, ok, forši, labi, ka pašam ērti. Paņemu segu un lieku iekšā pārvalkā pilnīgi mierīgi, bet, kā rezultātā pa vīlēm pārvalks ieplīst. Viņš uzreiz sāk psihot, saka - Tu mani 5 min laikā vari "izvedi". Paņem datoru un iet uz citu istabu. Man, protams, raudiens virsū, jo viņam tāda attieksme, kad ir problēmas ar darbu ir konstanti. Paņēmu diegu un sāku šūt to nelaimīgo pārvalku (arī man ir darbs, savas problēmas, ir piektdienas vakars, man neviens nav pajautājis, kā jūtos es). Viņš atnāk atpakaļ un skatās, ka es ne tā esmu vīles sašuvusi. Sāk bļaut, ka es esmu idiote, neko neprotu, no manis nav nekādas jēgas un esmu nekam nederīgs radījums. Es vairs neizturēju un atcirtu, ka tādu attieksmi necietīšu, es neesmu nekāda idiote un bļaut uz mani nevajag. Tiku pasūtīta uz 3 burtiem. Paņēmu savu segu un gāju gulēt uz citu istabu. Viņš ārdās, ka ar mani nav iespējams, es neko nesaprotot.
Rezultātā man sākās histērija, paņēmu dažas mantas un braucu prom (es nevaru izturēt šos pazemojumus uz 3 burtiem sūtīšana un viss pārējais). Viņš atcirta, ka uz neko vairāk neesmu spējīga, lai atstāju atslēgas un daru, ko gribu. Iemetu viņam ar atslēgām un aizbraucu mājās.

Es nesaprotu, pie vainas mani vājie nervi, mana tiešām nekā nesaprašana, vai tas nelaimīgais pārvalks, kas kalpoja par iemeslu vulkāna izvirdumam...

Netur nervi visu alike būt atkarīgai no viņa garastāvokļa un kaprīzēm :'-( tagad sēžu mājās viena, neviena zvana, nekas.. Rītdien ieplānots brauciens uz laukiem uz brīvdienām un es kārtējo reizi esmu "uz pauzes".

Vienkārši gribējās izlikt...:'-(
13.11.2015 22:10 |

Reitings 202
alike laiku
13.11.2015 22:12 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Pareizi ir, ka aizbrauci. Ja pat tad, kad mēģini visu darīt pa prātam tāda attieksme ir, tad, lai iet dillēs un apdomā savu rīcību.
13.11.2015 22:14 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Cūka tas draugs. Lai iet pie ārsta, ja nespēj savaldīt nervus. Ne, Tavas vainas tur nav.

Ja tā nav pirmā reize, tad es nekādas iespējas tādam cilvēkam vairs nedotu.
13.11.2015 22:14 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Ar Tevi viss ir kārtībā, bet ar Tavu vīrieti, šķiet, gan nav.
13.11.2015 22:15 |

Reitings 202
Stulbākais ir tas, ka es visu laiku viņu attaisnoju, bet es vairs nespēju izturēt šo "uz galvas kāpšanu". Varbūt neesmu pati saprotošākā, pacietīgākā un mierīgākā, varbūt neprotu pārvalku sašūt, bet nu tas ir par daudz... :'-(
13.11.2015 22:16 |

Reitings 7079
Tavas vainas šajā situācijā tiešām nav.

Normāls vīrietis netaisītu tādu drāmu par kaut kādu pārvalku + lai pats šuj, ja jau tu nemāki pareizi to izdarīt. Sviests...
13.11.2015 22:17 |

Reitings 13628
Kāds tur sakars ar pārvalku! Stulbenis izdomāja pakasīties, tad nu iemesls varēja būt jebkas.
13.11.2015 22:19 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
nu ja uz mani bļautu un teiktu, ka esmu nekam nederīgs radjums, tad p#$% n^&%^ , atvainojos par tiešumu. kā vispār tā var teikt. man būtu vienalga, kādas viņam tur problēmas darbā, bet ar mani tā nerunās. pareizi darīji, ka aizbrauci.
13.11.2015 22:20 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Man šķiet, ka Tavs draugs tā vien gaidīja brīdi, lai varētu uz Tevi izgāzt visas dusmas.
Pareizi darīji, ka aizbrauci. Un vēl ar lamuvārdiem vispār manuprāt nav pieņemami mētāties, tas uzreiz parāda cilvēka necieņu.
Tagad izpūt gaidu, paņem vīnu un mēģini atslābināties un nedomāt par to, labāk aizej satiecies ar kādu draudzeni un izej sabiedrībā.
Skaties kāda būs rīcība no viņa puses, jo šoreiz taisnība nav viņam.
:-)
13.11.2015 22:21 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tavam draugam jāārstē nervi,viņš ir histēriķis,kurš neciena tevi. Varēji uzliet viņam virsū glāzi ar ūdeni,varbūt nomierinātos. Mēs ar draugu nekad neizgāžam dusmas par darbu,darbs ir tikai darbs,nevajag stresot.
13.11.2015 22:21 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
*izpūt gaisu
13.11.2015 22:22 |

Reitings 7079
Varēji uzliet viņam virsū glāzi ar ūdeni,varbūt nomierinātos.

Pēc šī viņš izklausās pēc tāda, kas vēl uzšautu par šādu rīcību.
13.11.2015 22:23 |

Reitings 13628
+ MoonLady

Man arī liekas, ka no tāda jābēg ar steigu, jo drīz var sākt dūres pa gaisu vicināt.
13.11.2015 22:26 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ja uzšautu,tad nafig tāds lops vajadzīgs? Te tak redzams,ka mīlestības ir nulle. Tad otrā cilvēkā sāk kaitināt viss.
13.11.2015 22:26 |

Reitings 202
Kad ir labs garastāvoklis, viss ir - gan mīļums, gan nākotnes plāni, kopīgas idejas, bet šis visu tik ļoti nostit un visa ticība zūd... daudz kam esam gājuši cauri, bet es nezinu, vai ir tā vērts.
13.11.2015 22:34 |

Reitings 13628
Man jau liekas, ka runāšana nepalīdz, ja tas atkārtojas, tad būs tikai sliktāk. Un dzīvē tak gadās lielākas problēmas par darba lietām. Ko tad darīs? ar kāju spers?
13.11.2015 22:35 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ka ies uz guļamistabu skatīties filmu. Lai es izdaru kaut ko lietderīgu, piemēram, izsūcu putekļus.

viņš vnk no Tevis aizmuka uz otru istabu.
man jau patīk šie vīrieši . pats iet filmu skatīties. tu strādā un vēl nosaka -dari ,ko jēdzīgu,it kā būtu slinka ,kas neko nedarītu. galu galā abi pelniet.
viņš uzreiz sāk psihot, saka - Tu mani 5 min laikā vari "izvedi". Paņem datoru un iet uz citu istabu.
Sāk bļaut, ka es esmu idiote, neko neprotu, no manis nav nekādas jēgas un esmu nekam nederīgs radījums.

Manuprāt ,šodien vnk viņam jeb kas liktos kaitinošs,ko tu dari. viņš no tevis mūk prom uz citu istabu un nevēlas īsti blakus sev. Es nesaku ,ka vispār,bet vismaz ne šajā dienā.
lai atstāju atslēgas un daru, ko gribu.

bezceris.vīrietim būtu jāsaprot, ka pēc tādiem vārdiem arī varbūt tu neatgriezīsies atpakaļ.
13.11.2015 22:38 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Pareizi ir, ka aizbrauci. J tiesi ta!nav ko uz idiotiem teret laiku,lai iet nervus arstet.
13.11.2015 22:39 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Baigi nelāga situācija un attieksme nekam neder :(
Izklausās, ka vīrietim jāmācās kontrolēt emocijas un darba negatīvismu izlikt citur, bet nu līdz tam viņam jānonāk pašam, norādot uz to - dabūsi pretī tikai vēl vienu izvirdumu.
Varbūt varat iet kopā darba dienu vakaros pēc darba uz sporta zāli vai baseinu, lai tās dusmas par darbu nenes uz mājām? Sports ļoti palīdz. Ja Jūs ietu kopā, tev nebūtu tas viņam jāskaidro - būtu kopīga aktivitāte un mājās miers.
Par pārvalku nu gan nav jāpsiho - ja saplīst pārvalks, vienkārši jāpērk jauna gultasveļa, tas nu gan ir kaut kas, kas nav personīgi ņemams.

Vai gadījumā tu nebiji tā, kurai draugs diktē ģērbšanās noteikumus? Droši vien viņš pieradis visu kontrolēt un darbā viss iet ārpus kontroles, tāpēc tāda reakcija.
Visādi var būt. Bet nu ļauj viņam nomierināties un dzīvojat uz priekšu - vērtīgi jau būtu parunāt, bet vari arī neitrāli ikdienā ieviest kopīgas aktivitātes, kas ļaus viņam nolaist tvaiku ārpus mājām.

Vienvārdsakot, nedomāju, ka 1 stulba un nejauka situācija ir pasaules gals. Protams, ka nav forša attieksme, bet tāds viņš tev ir. Man vienkārši tēvam tāds raksturs, vairākas tādas epizodes no bērnības atceros - neko, gadu laikā iemācījās savas emocijas atstāt citur, sportā, atrisinot negatīvās situācijas uz vietas darbā.. Nekas nav neiespējams, vienkārši ar tādiem cilvēkiem vajag milzu pacietību un neņemt galvā, kad viņi psiho. Izpsihosies - pāries.
13.11.2015 22:42 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
pašol dirst tas bērnišķīgais kretīns, darba neizdarības izgāšana mājās liecina par neipieaugušu prātu.
13.11.2015 22:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits