Gribas pačīkstēt... Pēdējā laikā nervi netur...
Šovakar satikāmies ar draugu, nopirkām paēst, aizbraucām mājās, uztaisījām tēju. Viņam pēdējā laikā darbā problēmas, visu laiku uzvilkts, es cenšos atbalstīt cik spēju - saku, ka vislabākais, ka viss izdosies, utt... Tās problēmas ir jau kādu mēnesi, bet ne par to stāsts.
Tagad tēja gatava, saliekam ēdienu uz šķīvja, viņš blakus uzliek datorā savu filmu. Redzu, ka viņš atkal uzvilkts, viņam tas uzreiz izpaužas uz āru. Sēžu dzeru tēju, ēdu, viņš visu ātri apēd un saka, ka ies uz guļamistabu skatīties filmu. Lai es izdaru kaut ko lietderīgu, piemēram, izsūcu putekļus. Paņēmu, visu izsūcu. Tālāk novācu traukus, nomazgājos, kaut ko kārtojos. Ieeju guļamistabā, redzu, ka šis no rīta samainījis gultas veļu, bet tieši manai segai pārvalka nav. Domāju, ok, forši, labi, ka pašam ērti. Paņemu segu un lieku iekšā pārvalkā pilnīgi mierīgi, bet, kā rezultātā pa vīlēm pārvalks ieplīst. Viņš uzreiz sāk psihot, saka - Tu mani 5 min laikā vari "izvedi". Paņem datoru un iet uz citu istabu. Man, protams, raudiens virsū, jo viņam tāda attieksme, kad ir problēmas ar darbu ir konstanti. Paņēmu diegu un sāku šūt to nelaimīgo pārvalku (arī man ir darbs, savas problēmas, ir piektdienas vakars, man neviens nav pajautājis, kā jūtos es). Viņš atnāk atpakaļ un skatās, ka es ne tā esmu vīles sašuvusi. Sāk bļaut, ka es esmu idiote, neko neprotu, no manis nav nekādas jēgas un esmu nekam nederīgs radījums. Es vairs neizturēju un atcirtu, ka tādu attieksmi necietīšu, es neesmu nekāda idiote un bļaut uz mani nevajag. Tiku pasūtīta uz 3 burtiem. Paņēmu savu segu un gāju gulēt uz citu istabu. Viņš ārdās, ka ar mani nav iespējams, es neko nesaprotot.
Rezultātā man sākās histērija, paņēmu dažas mantas un braucu prom (es nevaru izturēt šos pazemojumus uz 3 burtiem sūtīšana un viss pārējais). Viņš atcirta, ka uz neko vairāk neesmu spējīga, lai atstāju atslēgas un daru, ko gribu. Iemetu viņam ar atslēgām un aizbraucu mājās.
Es nesaprotu, pie vainas mani vājie nervi, mana tiešām nekā nesaprašana, vai tas nelaimīgais pārvalks, kas kalpoja par iemeslu vulkāna izvirdumam...
Netur nervi visu alike būt atkarīgai no viņa garastāvokļa un kaprīzēm :'-( tagad sēžu mājās viena, neviena zvana, nekas.. Rītdien ieplānots brauciens uz laukiem uz brīvdienām un es kārtējo reizi esmu "uz pauzes".
Vienkārši gribējās izlikt...:'-(