Vienmēr, kad ar draugu kaut kur braucam nedēļas nogalē, vienmēr par benzīnu ir jāmetas uz pusēm. Vai tas ir normāli un tā tam vajag būt? Jums arī tā ir?
Brīžiem lasu un brīnos, kas notiek ar mūsdienu jaunatni... nespēju iedomāties, ka piemestu kaut centu degvielai, kafejnīcas rēķinam vai kādam citam pasākumam.
Viens ir, ka ģimenē ir kopējs budžets, vienošanās kas ko sedz utt., bet pavisam kas cits, kad randiņu jeb t.s. sievietes iekarošanas periodā, tiek prasīta nauda... nezinu ko no tādiem var sagaidīt nākotnē.
Neesmu nekam metusies. Arī ar draugiem, kad braucam vienā mašīnā, tad viņi vienmēr draugam samaksā kaut ko par ceļu, bet, lai es vēl atsevišķi maksātu? Nē..
kopējs budžets, nedalām uz pusēm. un ja man ilglaicīgi būtu jādala uz pusēm viss, noteikti ātri apriebtos. tiešām pēdējā laikā trakums ar tiem puišiem, viniem jāmetās degvielai, citai pārmet par nepareizi sašūtu pārvalku. ehh 8-)
Vienmēr, kad ar draugu kaut kur braucam nedēļas nogalē, vienmēr par benzīnu ir jāmetas uz pusēm. Vai tas ir normāli un tā tam vajag būt? Jums arī tā ir?
ne , tas nav normali, un man nekad ta nav bijis, nafig man kaut kads krahabors?
Ja nedzīvojam kopā, neesam ilgi kopā, es iespējams pati pat piemestu, vīrietim nav viss jāmaksā, bet ja attiecības, nē, nevaru iedomāties, mums budžets ir kopējs , lai gan man draugs saka kas ir viņa ir mūsu, kas ir mans ir mans :D:D