Sveikas!
Draudzene šodien izraisīja vielu pārmaiņām. Sakot, ka pa māju staigā blūzē un svārkos, viņai tā esot ērti, nu ja ērti, tad ērti, es personīgi staigāju legingos/sporta biksēs/pidžamas šortiņos un kādā krekliņā, ja vēsāks, tad džemperī un vilnas zeķes kājās. Nu ir, protams, reizes, kad esmu apakšveļā, kaila utt., bet tas 90% laika.
Mans draugs neiebilst, esam kopā jau kādu pailgu laiku, viņš priecājas, ka man silti un liekas seksīga tāpat.
Bet tad draudzene izmeta, ka es jau nebrīnos par tām sievietēm, kuru vīrieši laiž pa kreisi, jo viņas pa māju staigā kā nu pagadās. Tad gan sajutos nu tā. Un draudzeni svārkos neesmu redzējusi nekad, pat uz ielas. Vienmēr šorti, džinsas, melnas bikses. Un attiecībās viņa nav bijusi kopš atceros, vismaz 3 gadi.
Piezīme, reiz man kāds ļoti tuvs draugs izmeta, ka nav nekā seksīgāka par sievieti mājas biksēs. viss liekoties pieejams, nav jācīnās, ja gribas pamīlēties. :-P
Laikam jau kopš bērnības esmu izmācīta, ienāc mājās, pārvelc drēbes. Negribas taču sabojāt blūzi, jo esot mājās varu pēkšņi mazgāt vannas istabu, gatavojot ēst var kaut kas no pannas nošļakstīties, kādēļ man bojāt apģērbu?
Nu man nepatīk staigāt pa māju zīmuļsvārkos, džinsās utt., man vajag, lai apģērbs ir brīvs, mīksts, nepiespiests.
Ko jūs nēsājat pa māju? Būtu feini, ja pieminētu arī savu attiecību statusu.