Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vairs neko nesaprotu...

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Pienācis laiks lūgt padomu arī sev! (jā,jā,kārtējā veselības diskusija, bet vajag kādu padomu no malas...)

Pēc analīzēm magnijs un kālijs ir normā, bet vienalga mani muskuļi protestē. Jūtu rokās un kājās pamatīgu diskomfortu. Darboties varu, bet ātri piekūstu. Iekšējai enerģijai muskuļi ar savu enerģiju netiek līdzi.
Kāpjot pa kāpnēm uzreiz jūtams,ka iezogas slābums tajos. Kā rauj kopā, smagums jūtams.
Pat rakstot, jūtu ka rokās tāds bluķa smagums, kā saspringums, kā vājums.

Galu galā man no tās neziņas un diskomforta ir pamatīgs stress un esmu pārvērtusies par dusmu kamolu!(t)

Aizgāju pie ārstes, bet iznācu tikpat gudra. Pierakstījos nākošnedēļ rindā pie jaunās ārstes.
12.11.2015 14:38 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Pie kāda speciālista dosies ar šo problēmu?
12.11.2015 14:44 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Tā kā šobrīd no savas Ex ģ.ā. nekādus ieteikumus neesmu dzirdējusi un vispār neko sakarīgu,tad man nav ne jausmas,kur iet un ko darīt!

Ēdu visādus augļus, dārzeņus, bet nu neko no tā visa nejūtu. Dzelzs man arī ir viss ok.
12.11.2015 14:46 |

Reitings 77
Reģ: 23.08.2015
Sveika, pagaidām nesu klasificēta, bet mācos par fizioterapeiti un treneri, ja ir interese raksti privāti, jo ir par maz informācijas lai noskaidrotu īsto problēmu.
12.11.2015 14:46 |

Reitings 18
Reģ: 29.10.2015
Čau!
mani piemeklēja līdzīga problēma, atceros ,ka es tikpat ātri piekusu un bija dienas kad man sāpēja kauli, tad kāja, tad nākamajā sekundē jau roka. Paralēli tam visam drausmīgs stress, likās ka jau jūku prātā.
Biju pie dakteriem uz ntajām analīzēm.
1.Man atklāja pazeminātu hemoglobīna līmeni- tiklīdz tas ir uz 11,9 kaut- tā sākās vājums un sāpes kaulos+ koncentrēšanās spēju zudums.

2.Kad tas viss tika uzlabots, sajutos daudz labā, bet kauli turpinaja sāpēt+ raudulīgums, sirdsklauves.
3. Devos pie ārsta uz jaunam analīzēm un šoreiz es nolēmu, ka gribu pārbaudīt magniju, B12 utt.
4.Kad Laboratorijā pastāstiju savu problēmu, laborants man pajautāja vai esmu taisījusi D vitamīna pārbaudi.
5. Tu neticēsi, bet es uztaisīju un man bija šī vitamīna deficīts!
6. Es sāku dzert labāko D vitamīnu ko varēju atrast aptiekā un varu teikt ka pašsajūta uzalbojās!!!
Pats interesantākais bija tas, ka man pārstāja krist ārā mati, uzlabojās miegs utt.

Šobrīd pēc gada, es devos atkal pie ārsta ar līdzīgām sūdzībām un es jau zinaju ka baudīšu D vitamīnu. Un atkal atgriezies deficīts!
Šobrīd rudens periodā izvelējos OMEGA3 +D vitamīns.

Ceru tev palīdzēs!!!!
Veiksmi!;-)
12.11.2015 15:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits