Labrīt 11.Novembris (Lāčplēša Diena) beztēma

Reitings 128
Reģ: 31.08.2015
Labrīt, klāt darba nedēļas vidus.
Kādi plāni šodienai?

Vai kāda piedalīsies lāpu gājienā?
11.11.2015 06:37 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Parfait, jā, es ar meitiņu esam Latvijā uz nenoteiktu laiku :)
11.11.2015 10:37 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Pēdējās dienās ir aizķērušas dažas domas :
Ir daudz skaistas, bet vientuļas sievietes, tāpēc vajag ne tikai krāsoties, bet arī strādāt pie rakstura. Apprecēties jau var ar seju, bet dzīvot nāksies ar cilvēku…

Otrs gan ir mazs gabaliņš no visa garā teksta :
Mīļā, puisis nesāks Tev pievērst uzmanību tādēļ, ka Tev ir tā dārgā somiņa vai feinā josta. Ja godīgi - Ādams no šīm lietām īsti neko daudz nesaprot, kaut arī, bez šaubām, skaistumu novērtē. Bet pamatā koptēlu. Tava sirsnīgā atvērtība, brīvība, mirdzums acīs, pašpārliecinātība un draudzīgums - tas palīdzēs, ne serums zem acīm par 200 eiro vai neēšana pēc četriem*. Mīļā, relax, take it easy. Turies!

Un, nē, es negribu teikt, ka tgd var nekopt sevi utt. Bet ikdienā arvien vairāk pārliecinos, ka cilvēkiem (ne tikai sievietēm) vajadzētu vairāk kopt savu iekšejo pasauli!
11.11.2015 10:40 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Parfait , tur jau tā lieta, ka nejūtos labi, esmu uzresnējusi un tas besī. Visu laiku atlieku to tievēšanu, sportošanu, grūti atkal atsākt to visu, it kā liekas, ka nav laiks sportam, jo tagad visādas citas nodarbes pa vakariem, braukšanas nodarbības un vīram vēl jāatrod laiks, bet tajā pašā laikā saprotu, ka tie ir tikai attaisnojumi un būs vien sevi jāpiespiež atsākt regulāri sportot, jo pēdējā laikā it kā liekas, ka piedomāju pie ēšanas, vakaros it īpaši, bet svars īpaši nekrītās, vai arī pa darba dienām nokrītās un weekendā, kad nedaudz palaižos, viss ir atpakaļ :D
Bet nu tu jau mums tāpat esi tieva, 5kg šur vai tur neko nemaina :) Bet joga man kaut kā ne visai, man labāk aktīvākas lietas, galvenais sevi piespiest uz to pa vakariem, tā vietā, lai sēdētu vakaros ar vīru dīvānā un pļāpātu, kas man , protams, daudz labāk iet pie sirds :D
11.11.2015 10:42 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Nē, nē, nedrīkst ar domu "vajag sevi piespiest", vajag ar domu "es zinu, ka man to vajag un man patīk", bet galvenais, lai tās fiziskās nodarbības tiešām patīk pašai. Noteikti, ka var atrast ikvienai gaumei :)
Man ļoti patīk TRX nodarbības, piemēram. Draugs tieši sāka viņas pasniegt vienā studijā kā treneris un es esmu viņa izmēģinājumu trusītis :D Esi mēģinājusi?
Starp citu uz mazu augumu ļoti labi jūt un redz izmaiņas :D Man, piemēram, ir tāda ķermeņa īpatnība - tik, cik kg, tik ciska ir "resna" t.i., ja ir 55kg, ir 55cm ciskas apkārtmērs... nu un var secināt, ka man tas ir pieaudzis par 5cm :D
11.11.2015 10:46 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man jau liekas, ka ir tā, ka sākumā sevi tomēr nedaudz vajag piespiest, bet vēlāk organisms jau pats prasa un ej ar prieku uz tām nodarbībām, tagad esmu palaidusies un atradinājusies no aktīva sporta, attiecīgi man sākumā nedaudz nāksies sevi uz to piespiest. TRX neesmu mēģinājusi, cik esmu pačekojusi, man ir aizdomas, ka man tas būtu par grūtu, jo ķermenis ir normāli atrofējies, agrāko 8 km vietā varu noskriet varbūt 2 vai 3km un jau beigta esmu :D Plānoju sākt ar kaut kādām aerobikas tipa nodarbībām un skriešanu sporta klubā, un vēl peldēšanu Radissonā.
Man atkal viss nostājas vairāk uz vēdera , ne ciskām, gan jau nav tik traki, ka par 5cm uzreiz ciskai klāt :D
Vispār man uznāca nostaļģija pēc tiem laikiem, kad pļāpājam visas, pietrūkst Surli, Paris un pārējās meitenes.
11.11.2015 10:53 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labrīt!(l)
Es arī esmu palaidusies, jo reāi nav laika un šī brīža situācija galīgi nemotivē...
aij, karoč besis tāpat.
11.11.2015 10:57 |

Reitings 700
Reģ: 19.11.2014
Labs rīts! :)
Ārā līst lietus, apmācies, bet istabā tomēr tāda jaukā atmosfērā. (l)
Parasti guļu ļoti ilgi, bet šodien miegs nenāk. :-D
Īpašu plānu šodienai nav, vakarā vienīgi jādodas uz kuršiem. ;-)

Jauku dienu! (l)
11.11.2015 11:04 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Man ar vairs nav ko tievēt, puncī aug bēbis un arī visas pārējās ķermeņa daļas aug kopā, svara cipars ar kosmoss, un reāli jūti, ka stiep līdzi sev tos kilogramus, daudzko jau ar aizdusu daru, lai gan iepriekš sportoju un skrēju daudz. Man ir jau tagad baigā motivācija pēc tam nodzīt visus taukumus, kas uzkrājušies, ir taču tik feini iet ar ratiņiem un mugurā 36 izmēra kleitiņa un svārciņi (l), tieši tādu ainu vakar redzēju tirdzniecības centrā, slaida meitene, skaisti saģērbusies, pupsiks Hesbes ratiņos, burvīgi (l)
11.11.2015 11:06 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Un vispār man šodien kolēgis dzerot kafiju deva baigo padomu kā cīnities ar manu nogurumu un īgnumu uz dzīvi. Vajagot iekšēju adrenalīnu - iemīlēties. Es gandrīz kafiju iešļācu viņam sejā.
11.11.2015 11:06 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
undersun :D nu super padoms, atliek tikai izdarīt :D bāc...sasmējos :-D bet Tava rekacija ir pilnīgi normāla ;-):-P
11.11.2015 11:08 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Favel, chau :) oo,taa bija tik sirreali! Un nostradaja likums,kad izskaties nekaa un kadu satiec :D karsti,otras dienas mati un vel acis asaro:D. Ko beigaas nopirkaat daavanaa?

Labrit! Otro dienu ierados darbaa agrak un izdariju 40 minutes visu,kas parasti aiznem 3 h. Vai tiesam burzma ofisaa taa mani izsit no darba?! Un tulin tulin telpa bus vairak darbinieku.
11.11.2015 11:11 |

Reitings 854
Reģ: 07.03.2015
kampanella, es tevi pilnīgi saprotu - par to pirmā soļa izdarīšanu! Vienmēr atrodas TIK daudz svarīgu lietu, ko darīt. Es pat labāk lieku reizi sakārtoju māju, nemaz nerunājot par laika pavadīšanu ar draugu. :D Bet patievēt vajadzētu. :D

Čau, labrīt! :)

Es te biju apsolījusi atsauksmi par izrādi "Frankenšteins". Vakar biju, man ļoti patika. Bet lielākā daļa nopelnu par to pienākas Grūbem. Manuprāt, viņš bija lielisks. :) Man tikai paliek bail, vai viņš ar visām šīm spēcīgajām lomām, kas viņam pēdējā laikā ir, kādā brīdī nepagurs. (t)

Vakar arī tiku pie stipri pāragras dzimšanas dienas dāvanas, jo sūtījums bija atnācis agrāk nekā plānots un draugs nevarēja nociesties :D bet es nesūdzos! :D
11.11.2015 11:13 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
čau!
priecē saulīte aiz loga, šodien jāsaliek punkti uz darāmo mājas darbu saraksta.

vakar no servisa dabūju savu mašiņu. laikam ilgi mums vairs nebūs lemts būt kopā, jo pārāk daudz naudas jāiegulda. :'-( šīs vērtība + ieguldītais jau vien ir kaut kas jaunāks un labāks. bet pirmā mašīna ir pirmā mašīna un tā mīlestība pret viņu ir liela. (l)

izlasīju, ka Pujāts laimējis 30k. tad nu redzēsim, vai tiešām Mazdzintarnieki uzplauks vai tomēr īpašnieks noplītēs. skumji jau, ka viņam tagad teātrī būs tikai ārštata lomas, bet ar savu dzeršanu būs to panācis.:-/
11.11.2015 11:23 |

Reitings 4339
Šokoprieks, es ar izlasīju par Pujātu. Aizgāju uzspēlēt Bingo pēc ilgiem laikiem! :-P
11.11.2015 11:26 |

Reitings 452
Reģ: 25.09.2015
Labrīt,

Vakar atkal gāju uz mājām tumsā, ārējais apgaismojums vēl joprojām nedarbojas... Varbūt kāda tomēr zin kur jāzvana? Rīgas Gaismai?

Drīz dosimies ar visu kolektīvu kopīgajās pusdienās.. Vakarā ar draudzeni uz kino uz jauno šausmeni The Green Inferno :-P

Lai jauka diena visām!(l)
11.11.2015 11:28 |

Reitings 4224
Agī, jā nu easy - ok, ielikšu nedēļas to do listē. :D tas skanēja tik banāli un jēli, lēti, iespējams, ka tapēc, ka kolēģis pats dod priekšroku maksimums gadu ilgam attīecībām savos gados un vēl tic mīlestībai.. Tik nepareizi..
11.11.2015 11:29 |

Reitings 4224
KristīnA! kur Tu ej spēlēt Bingo ja nav noslēpums? Cik zinu, Brīvības ielā vairs bingo zāles.. (t)
11.11.2015 11:31 |

Reitings 4339
undersun, es pie kompja! :) Super Bingo. Virtuāli! :) šad tad uzspēlēju. :) Un arī momentloterijas.
latloto.lv
11.11.2015 11:35 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Labriit!:)
Es tieshi nesen iedomaajos, ka Skrastina eera ir pagaajusi (savaa zinaa), tagad ir Gruubes laiks. Bet vinsh tieshaam ir looooti speeciigs.
Vienmeer briinos, kad kaads komentee par maksaashanu dziivoklu saimniekiem. Pirmkaart, neviens nespiezh iireet konkreeto dziivokli, otrkaart, tas iipashums saimniekam nav no gaisa nokritis (un pat ja ir, nav citu dariishana), tas ir maksaajis vinam desmitiem tuukstoshus, vinam pienaakums nav nodarboties ar labdariibu. Nesaprotu to sashutumu.

Ja par kalorijaam, man laikam nav bijusi neviena diena kopsh gadiem 12, kad neesmu par taam domaajusi:D
Nesen veikalaa meeriju dreebes un secinaaju, ka labaakaa "dreebe" sievietei ir labs augums.
11.11.2015 11:37 |

Reitings 4224
KristīnA! oh, žēl. (t) To superbingo arī ik pa laikam spēlēju. Bet man gribas aiziet uz Bingo zāli, man ir viens draugs ar ko kādreiz kā tradīcija bija iet tur. Tagad viņš pēc mēneša iegriezīsies LV un biju domājusi, ka būtu fun atkal aiziet. :-)
11.11.2015 11:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits