Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

depresija

Reitings 136
Reģ: 07.12.2014
Vēlējos izstāstīt savu bēdu stāstu.
Savos 18 gados tiešam jūtos nelaimīga un domāju, ka tas nav normāli , kad jaunam cilvēkam visu laiku ir depresīvs noskaņojums. Visvairak esmu vienaldziga pret cilvekiemun apkārt notiekošo. Gadu bija attiecības tad vēl daudz maz turējos un biju kaut cik normāls cilvēks. Tagad gadu kopš šķiršanās ir arvien trakāk. Es nesūdzos par draugiem,jo man ar viņiem paveicies un ejam izklaideties. Puišu uzmanība netrūkst , bet viss beidzas vienmēr nemaz neiesācies. Sabiedrībā to no malas varbūt nevar redzēt , jo smaidu , smejos , runājos ar cilvēkiem kaut gan man ir stingrs raksturs un vienmēr saku ko domāju, sabiedrībā varbūt ši ir tā negatīva īpašība.
Pie sevis daudz domāju par nāvi un man nemaz nav no viņas bail. Daudz domāju par to,ka mirst tie cilvēki , kuri vēlas dzīvot , bet es vienkārši eksistēju.
Varbūt mani ir kaut kas dziļāks , pārvācos uz citu pilsētu kopa ar mammu un man nebija radinieku blakus , mana vecvecmamma un vecvectēvs bija tuvākie un bieži uzturējos vecajā pilseta. Viņi nomira , kad man bija 10 gadi , kopš tā laika mani kaut kas nav kārtība vel jo projām pārdzīvoju un raudu par to, cik loti man viņi pietrūkst.
Šogad jāpabeidz 12.klase , man nav nekādas motivācijas. Vakar nebiju skolā, šodien ari nav motivācijas viņu apmeklēt. Skolotājai uzrakstīju , ka esmu slima. Mammai saku, ka eju uz skolu , bet es tā laika esmu trenažieru zālē. Vasaru var teikt nodzēru , kopš sakas skola , mazāk dzeru , bet tad es tiešam jutos brīvi un labi, tāds kā mierinājums. Tris nedelas neesmu nekur gājusi ballēties pec ballitem un alkohola dzeršanas jutos ikdiena mazliet labāk. Par nākotni man ari nav nekādas saprašanas , gribētos jau atpakaļ dzimtajā pilsētā , bet man tur ir maz iespejas.
Jūtos visu laiku nogurusi , daudz slāpst , ēdienu uztveru kā mierinājumu , varu nogulēt 16h diennaktī. Daudz domāju varbūt mani ir kāda slimība , domāju aiziet uz asins analīzēm rīt.
Kā , lai tiek vaļā no šī stāvokļa? Gribās būt laimīgai un kādu mīļu cilvēku sev blakus. Negribu būt skarba , negatīva un vienaldzīga.Kaut ko vēlos tiešām mainit sava dzīvē .
10.11.2015 00:38 |

Reitings 76
Reģ: 09.11.2015
Ej un dari, priecājies ka Tev ir skola, un pienākumi.
Ies laiks, viss mainīsies.
Un vēl kas, šaubos vai cosmo auditorija ir tā, kurai jāuztic, un jāuzdod šādas tēmas apspriest
10.11.2015 00:48 |

Reitings 136
Man nav kam izstāstīt vēlos pieaugušu cilvēku viedokļus
10.11.2015 00:50 |

Reitings 76
Kādi ir Tavi dzīves apstākļi ? Tu esi labi nodrošināta?
10.11.2015 00:53 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Droši vien nedaudz izklausīšos pēc omes.. bet.. Tev ir 18 gadi.. visa dzīve priekšā! Gada laikā dzīvē var parādīties jauni apgriezieni, pavērsieni.. Nevajag norakstīt sevi un savu dzīvi šī brīža nomāktības dēļ :)

Arī 18 gados tomēr nevajadzētu steigt attiecībās ar pretējo dzimumu. Esi pacietīga, nesteidzies. Sāc iemīlēt sevi (kurš sakarīgs puisis tīkos pēc meitenes ar suicidālām domām). Nereti puišiem Tavos gados ir citas prioritātes attiecībā pret meitenēm (piemēram, trofejas.. pieredze).
Centies prātu bīdīt uz nākotni.. pašizaugsmi, mīlestība pati ar laiku ielauzīsies Tavā dzīvē :)

Skola ir svarīga.. Šajā jomā nevjag sevi žēlot un vienkārši piespiesties un caur negribu - darīt! Arī mācībās cilvēks spēj aizmirsties, aizmirst savas skumjas.

Prieks, ka pārstāji dzerstīties :)
Turklāt pati atzīsti, ka Tev ir lieliski draugi :)

Tā laimes sajūta jau nav atkarīga no apstākļiem, bet gan no paša sajūtām :)
10.11.2015 01:00 |

Reitings 136
Jā , man nekas netrūkst , mamma nodrošina , vasarā pelnu ļoti labi , ka man pietiek mācību gadam , mazliet uztraucos par to ka biju partērējusies , bet nesen laimēju labu naudas summu super bingo, mammai īpaši neprasu naudu savam vajadzībām , bet pati piedāvā kaut ko nopirkt.
10.11.2015 01:01 |

Reitings 136
Cormeum - es tiešam cenšos , bet man nesanāk. Nezinu kāpēc , bet neredzu sevi nākotne strādājot , studējot , bērni , ģimene. Iekšā tāda sajuta , ka nomiršu pavisam jauna.
10.11.2015 01:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
12. klase.. jāsāk domāt. Pārcilā galvā dažādas profesijas, intereses.. Padomā, kas Tev patīk/nepatīk :)

Kāda jēga Tev no tā mīļā cilvēka blakus, ja neredzi savu eksistenci? :)

Mani milzīgu dzīvesprieku dod palīdzēšana citiem jeb tā saucamie labie darbi. Pamēģini arī Tu :)
10.11.2015 01:07 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tev vēstule
10.11.2015 01:08 |

Reitings 76
depresija ir slimība, un tai nepieciešama ārstēšana. Iespējams Tev smadzenēs pietrūkst kādu impulsu.. Ok, es neesmu ārsts.

Palasi cilvēku pieredzes, kuri tikuši pāri smagai depresijai, tā būs vērtīga lasāmviela ;)
Daudzi slīguši depresijā 10 gadus un ilgāk, tikuši morāli , emocionāli grauti. Bet atraduši ceļu atpakaļ.
10.11.2015 01:11 |

Reitings 76
Alexxa,

Tev laikam dzīve bijusi sasodīti grūta un tukša ;) Ja reiz centies tik lielu nozīmi piešķirt kāda sāpei, un censties palīdzēt. Bet tici man, arī Tavs viedoklis viņai nav nepieciešams, un neko nedos, kaut vai pati 10x esi pārcietusi depresiju ;)
10.11.2015 01:23 |

Reitings 136
Viņas viedoklis man palīdzēja un es noteikti paklausīšu viņas teiktajam ;-)
10.11.2015 01:42 |

Reitings 47
Reģ: 24.10.2015
Depresija ir pelēks laika posms , kurā tu jūties pilnīgi neieinteresēts pilnīgi visā, kas notiek ap tevi. Pats interesantākais ir tas, ka tad kad ir depresija tev liekas, ka tā nebeigsies nekad, bet tad tā kaut kā pazūd un tu pats nekādi nespēj saprast kad tieši tā ir beigusies :) Jācenšas sevi izklaidēt, piespiest kaut ko darīt, atrast kaut ko , kas tomēr kaut mazliet interesē un aizrauj. Depresijai var būt dažādi iemesli. Kādam tā ir dēļ šķiršanās, kādam dēļ kompleksiem par sevi...Jebkurā gadījumā dzīve mums katram ir viena un bojāt to dēļ kaut kādas depresijas tici man nav vērts. Visapkārt ir ļoti daudz viskautkā forša, vajag tikai to ieraudzīt :)
10.11.2015 02:03 |

Reitings 76
Nekas Tev nepalīdzēja! Tikai laiks un pareiza ārstēšana palīdzēs. Tici man, viņas pamācības ir bullshits!
Nemācies no neveiksminiekiem! Uzstādi augstākus mērķus, un tad Tu būsi grūtāk salaužama.
10.11.2015 02:44 |

Reitings 121
Reģ: 18.10.2015
Tā nav nekāda depresija! Tā ir bagātniku bērniņu izlaidība un slinkums.
10.11.2015 06:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits