Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

patriotisma stunda 3. klasei

Reitings 35
Reģ: 17.08.2015
Sveiki, saistībā ar praksi, man tiek dota iespēja savā pirmajā skolā novadīt stundu ar patriotisma tēmu, taču problēma ir tā ka es mācos lai kļūtu par skolotāju vidusskolā, nevis sākumskolā. Darbs ir atbildīgs, ļoti lieli un dažādi kritēriji. Vēlejos pajautāt dažas lietas.
1) cik atvērti un runāt griboši ir 3 klases skolnieki?
2) vai viņiem ir kāds priekšstats par 11. un 18. novembri?
Mani interesē kā lai veido interesantas sarunas ar bērniem, tā lai būtu pozitīva noskaņa. Man ir sadomāti dažādi darbiņi ko likt viņiem padarboties, bet es uztraucos ar to kā lai sarunājos ar bērniem, lai mana runāšana viņiem nešķiet par gudru vai kaut kā tamlīdzīgi.
Lūdzu dodat man priekšstatu kāds ir 3 klases skolēns! Paldies! :-)
08.11.2015 21:39 |

Reitings 50
Reģ: 08.11.2015
Es arī mācos par pedagogu, bet ne sākumskolas. Tā kā mana mamma ir skolotāja, es arī bieži pavadīju kopā ar mazajiem bērniem. Jāsaka, ka viņi ir ļoti zinātkāri un pļāpīgi. Niķīgi arī. Runājot par 11. un 18. novembri, nemācēšu teikt, jo tas ir atkarīgs, vai vecāki un skolotāji viņiem ir par to stāstījuši. Tā kā viņiem ir tikai 10 gadi, jācenšas izstāstīt pēc iespējas vienkāršāk.
Pedagoģija ir forša un interesanta lieta. Lai veicas!:-)
08.11.2015 21:47 |

Reitings 169
Reģ: 09.07.2012
Nuuu, man jau liekas, ka skolēni šajā vecumā ir ļoti dažādi. Grūti spriest par tādu vienu aprakstu. Man māsa mācās 4.klasē, esmu vadījusi stundas viņas klasei pagājšgad, tāpēc esmu trešklasniekus redzējusi.

Par 11.un 18.novembri - zinās tad, ja par to ir stāstījusi skolotāja vai vecāki, jo nopietni par šiem notikumiem sāk mācīt 6.klasē vēsturē. Tā kā - atkal jau ļoti individuāli, bet domāju, ka nekāds dziļais priekšstats par šiem notikumiem viņiem nav.

Par valodu atkal jau individuāli - es ar savu māsu no laika gala esmu runājusi kā ar lielu cilvēku, un viņai pieaugušo valoda nešķiet pārāk gudra, bet nu ar sarežģītu jēdzienu lietošanu noteikti nevajag aizrauties.

Galvenais nodarbini viņus ar dažādiem uzdevumiem, jo šī vecuma bērniem trūkst uzmanība sēdēt un tikai klausīties. Kā man reiz ieteica - bērns bez grūtībām var darīt vienu uzdevumu tik ilgi, cik viņam gadu - ja 11 gadu, tad 11 minūtes bez problēmām pildīs vienveidīgu uzdevumu.
08.11.2015 21:53 |

Reitings 35
Reģ: 17.08.2015
Paldies meitenes! Man bērniem ir sagatavoti dažādi uzdevumi, garlaicīgi nebūs, domāju, ka mazāk jāuztraucas un cerēšu ka bērniem patiks! :)
08.11.2015 21:58 |

Reitings 169
Reģ: 09.07.2012
Tieši tā, nesatraucies! Veiksmi! 8-)
08.11.2015 22:09 |

Reitings 50
Reģ: 08.11.2015
Viss būs čikieniekā! Bērni patiesībā ir forši!
08.11.2015 22:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits