Man šķiet, ka sievietes, kuras tā kā jūs abas cenšās gaida no vīriešiem kaut kādu - woow, tu mana lieliskā! Tev pedikīrs, māja tīra, bērns tīrs??? Tā nav? Jo pedantisms vai tad nav īpaši raksturīgs cilvēkiem ar "nesakārtotām galvām"? no sērijas, oo, jā, man ir depresija, emsu nelaimīga, bet laimi meklēšu tīrā mājā un vīrs mani, vīra māte utt novērtēs, kā ideālo sievu???? Es jau nepārmetu, bet kad es dzīvoju ar vīru normālā laulībā, centos pabarot viņu, kaut ko noslaucīt, bet tas attiecības neuzlabo, tam principā nav nekādas jēgas....
Vieniga kurai prasas sakartot esi tu. Tu to visu drukaa pilna nopietniba?
Pedantismam ir nulle sakara ar jebkuru blakus esoso cilveku. Es gan neesmu izteikti pedantiska, bet man, kops sevi atceros, PATIIK kartot, tirit, parkartot, uzlabot, uzpucet utt. Man ta ir sava veida relaksacija, tapat ka citiem joga. Nereti skolas laika pirms svariga kontroldarba, es vareju lidz 2 nakti shrubiit savu istabu, man patiik. Man patik iespeju robezas tira vide sev apkart. Bet nekad nespiezu sevi mazgat un puleet ja esmu nogurusi. Un virietis mani ne komande, ne kautko speciali no manis gaida. Abi esam pieaugusi cilveki.