Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kopīga dzīvokļa īre

Reitings 5
Reģ: 01.06.2013
Sveikas.
Tā nu sanācis, ka ar vīrieti pārtraucam attiecības un (lai gan no mājām mani ārā nemet) man jāmeklē cita dzīvesvieta.
Cik esmu pētījusi ss.lv tad vienistabas dzīvoklis labā stāvoklī un bez malkas apkures man ir mazliet "par sālītu". Jāpiemin, ka tīri par īri man negribētos maksāt vairāk par 150E. Tad nu pētot ss.lv nonācu pie secinājuma, ka par 150E vienistabas dzīvokli labu nedabūt, bet par 300E divistabas jau ir daudz labāki varianti. Tāpēc es meklēju kādu meiteni (manis pēc varat būt pāris), kas vēlētos kopā īrēt dzīvokli. Man vēlams ir Rīgas centrs. Ja nu kāda ir ieinteresēta, tad rakstiet vēstuli, apmainīsimies ar kontaktiem, lai nebūtu tāda anonīma saziņa.
06.11.2015 09:31 |

Reitings 605
Reģ: 09.04.2009
Man šķiet, ka šajā mājā ir labi varianti. Vismaz zini, ka katru mēnesi būs konkrēta summa jāmaksā un ziemā nebūs mistiskie rēķini par siltumu, kā arī nebūs jādzīvo ar citiem. Vienīgi nav centrs. Varbūt, ka sanāk lētāk 2 istabu ar kādu citu īrēt kopā, bet cik tas būs ērti....
https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/teika/ahmbn.html
06.11.2015 09:55 |

Reitings 5
Astrīda, paldies par ieteikumu, dzīvoklis skaists. Man tikai nepatīk starpnieki, nezinu kas ar tām komisijām..
Un varbūt nevajadzētu arī pašai meklējumos aprobežoties ar centru.
Kamēr neesmu attiecībās esmu gatava ar kādu kopā īrēt dzīvokli, lai dzīvoklis būtu jauks un īres maksa būtu sakarīga, tāpēc arī apsveru šādu variantu.
Ceru, ka vēl kāda ir "meklējumos" un atsauksies :)
06.11.2015 13:28 |

Reitings 5
Paceļu.
Joprojām ceru uz atsaucību.
Varbūt zinat kādu, kas meklē istabas biedru, arī pievienoties īrētājiem varu :/
06.11.2015 18:28 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Ieliec labāk ziņu facebook, tur tev būs lielākas izredzes atrast dzīvokļa biedrus! ;-)
06.11.2015 18:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!