Vīrieša vecāki.

Reitings 7
Reģ: 05.11.2015
Cik svarīgi jums ir tas, lai jūs patiktu sava drauga/topošā vīra ģimenei? Attiecības ar manu vīrieti ir ideālas. Starp mums ir kas tāds, ko nevar vārdiem izskaidrot. Sajūta, ka esam dvēseļu radinieki. Protams, viss ne vienmēr būs rožaini. Lieta tāda, ka es ne pārāk patīku viņa ģimenei. Pat īsti nezinu iemeslu, neko tādu, manuprāt, neesmu izdarījusi. Draugs apgalvo ka tiešā tekstā tas nav pateikts, bet vārds pa vārdam un nonācu pie tāda secinājuma. Kad mēģināju sīkāk noskaidrot kas par lietu, draugs pateica, ka viņam esot vienalga, patīku vai nē. Pateica, ka mīl mani un to, ko domā citi viņam pilnīgi neinteresē. It kā jau glaimojoši un ne jau ar viņa ģimeni kopā jādzīvo, bet es būtu vēlējusies, lai attiecības ar viņa vecākiem man būtu izveidojušās labas. Šī problēma mani tiešām nomāc un galvā domas tikai par un ap to. :'-(
05.11.2015 21:53 |

Reitings 29
Reģ: 20.10.2009
Es tevi apskaužu-man ir līdzīga situācija ar drauga mammu,bet atšķirībā no tevis mans draugs mani neredz kā svarīgāko un viņam ir ļoti svatīgs viņa mammas viedoklis! Sāpīgi,bet turpinam dzīvot kopā,jo neesam spējuši šo izrunāt...
17.11.2015 22:44 |

Reitings 42
Reģ: 11.03.2015
Piekritīšu tiem kam vienalga.
Nevajag pārspīlēt, ka ja attiecības ar vecākiem nav labas vajag tās pārtraukt. Man nav labas attiecības ar vīramāti, bet mūsu ar vīru savstarpējās attiecības ir vairāk kā lieliskas. Pat ja ir nepatika, ja vecāki to baigi neliek manīt, nav ko uztraukties, iespējams tiešām viņiem nepatīc, bet viņi pieņem situāciju un respektē dēla izvēli. Ja sāktu maisīties pa vidu, tad būtu jāsāk domāt ko darīt.
17.11.2015 22:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits