05.11. beztēma

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Labrīt dāmas!

Es, pēc cītīgas aizstrādāšanās gandrīz līdz rīta gaismiņai, dodos gulēt. Un jums savukārt vēlu labu rītu un lielisku dienu.

https://www.youtube.com/watch?v=vBDZl1Z_hUM
05.11.2015 06:07 |

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Agī, kad tu laid draugu vienu pašu tussēt, tu vari mierīgi pagulēt? :-O Muļķīgs jautājums varbūt, bet, lai gan es uzticos draugam, es laikam nevarētu viņu laist vienu pašu. Mani nomāktu domas par to, ka varbū kāda viņam uzmācas, varbūt draugi viņu piedzirdīs tā, ka viņš neko nesaprot un kāpēc vispār man jāsēž vienai mājās, kamēr viņš ballējas?! :-D Kad draugs palika ar kolēģi nesen pēc darba iedzert pāris stundas ilgāk un arī pabrīdināja mani, tik un tā biju drausmīgi apvainojusies un nerunāju ar viņu. Man kaut kā šis jautājums par atpūšanos atsevišķi, ļoti iet pie sirds un nesaprotu kāpēc. Kā tev ar to?
05.11.2015 14:01 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
18.novembrī, ja būs labs laiks, varbūt aizbridīsim uz salūtu un Staro Rīga. Ja nebūs slinkums. Nekādu baigo tradīciju gan nav.
Toties 11.11. man baigi gribas aiziet svecītes iedegt Krastmalā. Baigā rīdziniece esmu, bet nekad neesmu bijusi... (s)

Palaist vienu pašu - izklausās it kā rakstītu par suni vai mazu bērnu...
Kā var vispār kaut kur laist vai nelaist pieaugušu cilvēku?
05.11.2015 14:04 |

Reitings 621
Vispār jau 2 brīvas dienas no darba un skolas, tik sen tā nav bijis, ka pat nesaprotu, ko iesākt :-D Jau vakar bijām paēst ārpus mājas, uz kino, iepirkties.. Nemaz nevaru izdomāt vairs, ko darīt brīvdienās, kad ir pierasts, ka rūpīgi jāizplāno laiks, lai pat matus izmagātu :-D
Viena aktivitāte gan ir nolemta- Cepšu lazanju low fat fryerī, ko vakar iegādājāmies. Ceru, ka strādās labi un varbūt būs man pat laba cepeškrāsns alternatīva! :-)
05.11.2015 14:07 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Palaist vienu pašu - izklausās it kā rakstītu par suni vai mazu bērnu...
Kā var vispār kaut kur laist vai nelaist pieaugušu cilvēku?

Zakji, uzmanīgi, tā var izvērsties kašķis 10 lp.. garumā :D

Bet ja nopietni - man arī tas nav saprotams.. Nesen ar māsu sanāca runāt, ka esot attiecībās, pat nevar padejot ar pretēja dzimuma pārstāvi, jo tas esot.. TIIIK šausmīgi. Un es pat nerunāju par kādu random čali, bet par sen pazīstamu puisi, kuru pazīstam, piemēram, no bērna kājas. Man tas tiešām nav saprotami, jo attiecības nav soda izciešana divvientulībā..
05.11.2015 14:09 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Muļķīgs jautājums varbūt, bet, lai gan es uzticos draugam, es laikam nevarētu viņu laist vienu pašu

Tas nozīmē, ka neuzticies.
05.11.2015 14:10 |

Reitings 621
Zakji- Nu varbūt nac labākā vārda izvēle, bet tas ir tādā nozīme, ka man tomēr ir balstiesības, vai viņš dosies vai ne. Ja es ļoti iebildīšu, tad viņš tomēr ņems vērā manas sajūtas un nedosies.. Attiesībās tomēr ir jāņem vērā otra sajūtas un viedoklis. Varbūt citās attiecībās ir savādāk un abi ir ļoti patstāvīgi un tikai paziņo otram, kur dosies. Bet mūsus attiecībās mēs esam ļoti tuvi, plānojam brīvo laiku kopā un ņemam vērā otra iebildumus. Es vienkārši apzinos, ka esmu pārāk kategoriska šajā jautājumā un vajadzētu viņam atļaut doties arī kādreiz ar draugu, bet tā kā mēs dzīvojam ārzemēs, kur pagaidām nav daudz draugu mums, es zinu, ka būtu ļoti bēdīga un ļautu sliktām domām iezagties prātā..
05.11.2015 14:13 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Mani nomāktu domas par to, ka varbū kāda viņam uzmācas, varbūt draugi viņu piedzirdīs tā, ka viņš neko nesaprot

meiča pati bikses novelk, bet draugi ar varu lej iekšā šņabi, nabaga cilvēks :D
05.11.2015 14:14 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
saulesbrille, a kas tev liek vienai pašai sēdēt mājās? Es jau esmu apvainošanās karaliene, bet nu par to pat es neapvainojos :D Tieši priecājos, ka vismaz vienam no mums ir iespēja pasēdēt kādreiz ar draugiem (jo otram jāsēž mājās ar bērnu :) ).
05.11.2015 14:14 |

Reitings 621
Selīna- Nu nav jau viņš mani nokrāpis, ka tādu komentāru jāraksta.. Es saku, ka man vienkārši fantāzija sāk slikti strādāt, kad esmu viena mājās, kamēr draugs izklaidējas.
Virdzinija- Esam ārzemēs neilgu laiku. Man šeit pagaidām ir vien 2as draudzenes un pāris paziņas. Tā kā esmu ļoti bailīga, man nepatīk pa tumsu vienai staigāties. Ja man sapucētai jāstaigā vienai ārā pa tumsu vai jābrauc ar turku taksī, es laikam izvēlos pagaidīt mājās :-D
05.11.2015 14:19 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Agī, kad tu laid draugu vienu pašu tussēt, tu vari mierīgi pagulēt?

Pilnīgi mierīgi...man vienai pašai visa guļamā platība (l)

Bet ja nopietni, tad it kā varu, vienīgi citreiz ir tā, ka viņš pasaka, ka nebūs ilgi un atbrauc 4.00 vai 5.00, tad es ik pa laikam mostos un skatos pulkstenī, nobrīnos, ka viņa vēl nav un guļu tālāk :-D
Pieliešanās viņam nedraud, meitenes mani neuztrauc, viņam es uzticos...par drošību varbūt vienīgi varētu uztraukties, bet nu tad jau vispār nonstopā jāstreso (t)

Un par to "laist vai nelaist vienu pašu", man liekas, ka mums tā nav...ja man vai viņam ir atsevišķi plāni, tad informējam, saskaņojam un dodamies. Nav tā, ka es tagad pasaku "Tu nekur nedosies" un viss, mēs viens otram neko neaizliedzam, vienkārši citreiz pasakām, ka nevēlamies, lai otrs dodas tur un tur...cenšamies to respektēt un viss :-)
05.11.2015 14:22 |

Reitings 621
Turklāt, meitenes, es negribu izvērst kašķi, bet no pieredzes- cik zinu tādus pārus, kas bieži mēs ballēties atsevisķi, vismaz viens no pāra, cik man ir zināms, ir krāpis. Es gan nerunāju par reizēm, kad - ir senu draudzeņu vakari, vecpuišu/vecmeitu ballītes, salidojumi.. Bet par pāriem, kam ir pieņemts, ka var katrs citā kompānijā pavadīt 5dienas vakaru vai arī meitene gaida mājās, kamēr draugs klubiņā kolī citas.
Savukārt, pāri, kas ir kā cimdiņš ar rociņu, viņiem īsti nav vajadzīgi tādi bieži ''atsevisķie'' vakari. Jo tas ir ne tikai tavs mīļotais, bet arī labākais draugs. Kāpēc man būtu jāatpūšas no sava vismīļākā cilvēka, ar kuru man ir vienmēr interesanti?
05.11.2015 14:24 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Savukārt, pāri, kas ir kā cimdiņš ar rociņu, viņiem īsti nav vajadzīgi tādi bieži ''atsevisķie'' vakari.

tieši tā, BIEŽI viņiem nav vajadzīgi, bet dažreiz jau var uztaisīt džeku vakaru, bez draudzenes scēnām vai vilkšanos līdzi :)
05.11.2015 14:29 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Kāpēc man būtu jāatpūšas no sava vismīļākā cilvēka, ar kuru man ir vienmēr interesanti?

Es ceru, ka jūs abi tā domājat.

Čau, dāmas!

Pārdozēju ar garnelēm pusdienas, tagad gribas kādu cepumiņu. :D Šodien vairs nav strādājamā diena, tāpec kaļu plānus brīvdienām, plāna kāds brančiņš. Laikam jau jāievērtē Index cafe. gribēju uz Mākoni, bet tas laikam vairs nestrādā. :D

Vēl jāizdoma kādu kanvu gribma likt guļamistabā, drauga māsa dāvina mums jebkāda izmēra kanvu ar jebko virsū, tagad domājam ko tur likt. Laikam jau pāšiem uz sevi vienmēr patiks skatīties :-D
05.11.2015 14:33 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Kāpēc man būtu jāatpūšas no sava vismīļākā cilvēka, ar kuru man ir vienmēr interesanti?

Es esmu no tiem cilvekiem, kuram vajag atputu no sava viriesha. Man vajag iziet, man vajag, lai vins iziet un satiek cilvekus. Un par to krapshanu, nu ak dieees, nav jaiet uz baru vai uz klubu, lai nokraaptu....
05.11.2015 14:36 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Savukārt, pāri, kas ir kā cimdiņš ar rociņu, viņiem īsti nav vajadzīgi tādi bieži ''atsevisķie'' vakari.

Tie cimdiņi ar rociņām mēdz būt tik kaitinoši. :D Ja uz kaut kādām meiteņu ballītēm pat savs cimdiņš jāņem līdzi, tad man nešķiet baigi ok. Nu nav pārim jābūt kopā salipušiem. Bet - katram savs. Tikmēr, kamēr tiešām abi tā uzskata. Nevis viens ir kategorisks un otrs mīļā miera labad pielāgojas.
05.11.2015 14:40 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Tie cimdiņi ar rociņām mēdz būt tik kaitinoši. Ja uz kaut kādām meiteņu ballītēm pat savs cimdiņš jāņem līdzi, tad man nešķiet baigi ok.

sasmējos :D bet taisnība ;-)

Mūsu gadījumā abiem ik pa laikam gribas pārslēgties uz kādu citu komunikāciju, nevis tikai vienam ar otru čupoties :-)
05.11.2015 14:46 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Tikai nevajag šitos -cimdiņš ar rociņu. Vrb vēl podiņş ar văciņu?:D
kopš draudzene apprecējăs viņa ir tāda. Podiņvāciņa varianta! Nevar pat parunāt pa mob.ar viņu,jo visur dudinās viņas podiņš!(e)
un ko nozīmē balstiesības?(t) vai tās tie ievērotas arį tad,kad sieva grib pirkt 30 pāri zābaku? Domāju,ka nē! :D
05.11.2015 14:53 |

Reitings 621
KristīnA - Nu jā, arī tad tiek ievērots- es gribu kaut ko nopirkt, kas draugam šķiet par dārgu, es ņemu to vērā un pārdomāju savu lēmumu.

Es nezinu, mēs protam atpūsties arī kopā. Aizejam ciemos, parunājamies ar citiem cilvēkiem. Arī darbā/ skolā ir citi cilvēki. Neesam jau salipuši vienā cilvēkā, bet tomēr man ar viņu ir visinteresantāk no visiem..

Es par savu kategorismu uztraucos, jo saprotu, ka varbūt ilgtermiņā tas nav veselīgi attiecībām, ka neprotu viņu atlaist vienu pašu.
05.11.2015 15:13 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
čau!

es pievienojos mierīgajām meitenēm , man nav divu domu, kad draugs grib kur iet , lai iet ... kad gribēšu es , arī iešu .... krāpšanas mani neuztrauc , tikpat labi tad jau var uz darbu arī nelaist :D jocīga jums tā loģika ! un ja grib piedzerties arī to var un atļauja nav jāprasa , es taču neatsaitos par savām vinčika glāzēm :-D:-D:-D:-D
05.11.2015 15:17 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Es noteikti pievienojos vairākuma viedoklim, cilvēks var būt laimīgs un darīt otru laimīgu attiecībās tikai tad, kad ir pašpietiekams. Kad nav 24/7 jābūt kopā.

Un par zābakiem - ja es vēlos pa savu naudu nopirkt dārgus zābakus, kāda viņam starpība? :-D Nepērku taču no viņa iekrājumu naudas :-D
05.11.2015 15:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits