Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Bazilika mērce - KĀ PAGATAVOT?

 
Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Sveikas!
Mani interesē, kā pagatavot tādu bazilika mērci, kādu pasniedz Ēlandē pie tomātu krēmzupas. Tā nav bazilika pesto mērce, bet gan šķidras konsistences, visticamāk uz eļļas bāzes, taču tā absolūti negaršo eļļaini, ir izteikta bazilika garša. Varbūt kādai ir idejas, kā tādu pagatavot?
04.11.2015 16:53 |
 
Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
04.11.2015 16:53 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Pesto?
04.11.2015 16:59 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
04.11.2015 16:59 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Netā pilns ar receptēm :-D
04.11.2015 17:00 |
 
Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Kā jau es minēju, tā NAV pesto mērce.
04.11.2015 17:03 |
 
Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Bet es laikam atradu īsto, un, kā jau biju domājusi, mērce ir ļoti viegli pagatavojama. :)
http://laylita.com/recipes/2013/09/29/basil-oil-sauce/
04.11.2015 17:05 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Basilika pesto parasti gatavoju no šāda sastāva: ( vairākaām reizēm, lieku saldētavā, pa porcijaām)
- 100 g bazilika lapiņas
- siers sarīvēts parmigiano reggiano 140 g
- siers sarīvēts pecorino 60 g
- olīveļļa apm. 150 ml, un tad skatos cik nepieciešams
- ciedru rieksti 30 g
- 2 daiviņas ķiploka
- jūras sāls

gardi :)
18.11.2015 14:06 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Pesto var būt dažādas konsistences. Bet varētu būt arī čimi-čuri mērcīte ;)
18.11.2015 14:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits