Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grūti atrast kopīgu valodu ar draudzenēm

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Ikdienā kontaktējos ar divām draugu grupām. 1. - Kursabiedrene un viņas draudzenes no lauku puses. Ļoti foršas meitenes, ''esam kopā'' jau aptuveni pusotru gadu. Pēdējo mēnešu laikā esmu pamanījusi, ka man ar viņām ir ļoti grūti kontaktēties, jo mūsu intereses (nezinu vai izmantoju pareizo vārdu) ir atšķirīgas. Respektīvi - kad satiekamies galvenais apspriežamais temats (vienmēr!) ir zēni, pēdējās ballītes notikumi, sekss, attiecības. Viss. Ok, viņu starpā tas varētu būt aktuāli, jo 2 ir attiecībās un trešā meklējas pa visu Rīgu (no offence, kā draudzene, ļoti forša meitene). Man nav attiecības un neesmu arī tik vaļīga kā pārējais, lai katru nedēļu atļautos runāt par locekļu izmēriem, pozām un 3someiem. Agrāk tas nebija tik izteikti, bet tagad nu nav cita sarunu temata, arī ievirzīt sarunas citā virzienā nevaru jo viņas neko citu nedara un man vnk nav pat ko pajautāt!
Kāpēc es vēl ar viņām draudzējos - jo tomēr ir bijuši savi fantastiskie draudzības mirkļi, jautri gājis un no viņām esmu saņēmusi milzīgu atbalstu, zinu, ka varu paļauties vienmēr.

Tad nu ir arī 2. draugu grupa, kura ir tieši pretēja - varam runāt stundām ilgi, patīkami uzturēties vienā kompānijā, tā teikt - ir par ko runāt pat tad, kad nav. BET - šie ir mani pasīvie draugi un reti iziet no mājas :D i just cant win. Cenšos vnm visu piedāvāt un vilkt bez maz vai aiz kājām, bet nekā, reti kad izdodas. Esmu cilvēks , kuram patīk izkustēties no mājām, kaut vai vnk pastaigāt. Tad man atliek atgriezties pie pirmās draudzeņu grupas, kuras neatsaka izrauties no mājas, bet atkal atliek klausīties sluty stories...

Anyone? Varbūt rodas ideja zelta vidusceļam? :-/
03.11.2015 17:32 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10574
Reģ: 29.01.2009
Viss ir vienkārši, - komunicē, kad sagribas (ar vienām vai otrām draudzenēm). Es sevi nepiespiežu tikties ar draudzenēm, kuru dzīvesveids vai raksturs man uz kādi mirkli nešķiet pieņemams.
03.11.2015 17:39 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Atrodi sev draugu un būs sarunu temats ar draugu grupu nr. 1 :D
03.11.2015 17:40 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Nezinu - pa lielam, man visās draudzenēs/kompānij;as ir kkas atšķirīgs, kkas, kas man neliekas pieņemams utt, tas taču ir normāli. Bet komunicēju ar visiem - katram savi uzskati, un attiecīgās situācijās zinu, pie kura vērsties (da jebkas - parunāties, patusēt, utt), un arī draudzenes dara tāpat. Man ir draudzenes, kas ar bērniem vīriem, kamēr es vēl gribu ik pa laikam kur aiziet. Nu un ir jau park o parunāt ar visām pusēm , es nedomāju, ka tā ir problēma un ir jāizvēlas kāda konkrēta kompānija. Pieauguši cilvēki tomēr saprot, ka viss neaprobežojas ar vienu lietu, un man nav problēmu pieņemt, ka draudzenei ir 3 bērni un vislielākais prieks ir no mājas dzīves.

Vnk apzinies, ar ko un par ko Tu runā - nebūs tāds maģiskais cilvēks, kas ir kā otrs Tu :-)
03.11.2015 18:01 |

Reitings 34
Reģ: 27.06.2014
Cik tev ir gadu, ja drikst zinat ?
03.11.2015 18:13 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
22
03.11.2015 18:18 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Nu, kad gribi izskustēties un iziet sabiedrībā, esi ar tām aktīvākajām, kad gribi papļāpāt, tad ar tiem mājāssēdētājiem, ar kuriem tev ir forša komunikācija. Abi tipi taču ir tavi draugi, ar kuriem var savā veidā forši pavadīt laiku. Iepazīsties varbūt vēl ar kādu...
03.11.2015 19:46 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Kaa saka wrong people attrac wrong souls, varbuut esi kada esi un tad cilveeki arii atnaks tadi kaada esi pati.
Principaa Tev ir ar ko iziet sabiedriibaa un kaads,par ko parunaat, pastaastiit visu ko veelies. Par taam sluty draudzenem kaa pati saki, es nezinu tik tiesi, bet ja jau tev vinas patiik, ir tatad kopiigas lietas kopaa kadas.
03.11.2015 19:52 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
sry- attract
03.11.2015 19:52 |

Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Es atceros, ka man reiz arī bija līdzīga situācija. Tas tikai bija pusaudžu gados. Draudzene stāstīja visu laiku par savu vētraino attiecību dzīvi, vienas nakts sakariem un locekļiem, lai gan es tai laikā vēl nevainīga biju un man tādas lietas pat īpaši neinteresēja :D Sākumā pacietu, bet ar laiku tas apriebās gan
03.11.2015 20:23 |

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Kad gāju 1. un 2. kursā, manas kursa biedrenes bija pasistas uz Vecrīgu un tēmas bija līdzīgas. Man patika viņu kompānija, bet tēmas dažreiz likās man par jaunu. :D Taču pagāja 2 gadi un varam beidzot parunāt arī par ko citu - laikam viņas pieauga. :D
03.11.2015 20:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits