Mani pēdējās oktobra nedēļas jaunumi:
Mitrinošā maska no Avenes. Patīk, forša sajūta, šķiet kā radīta ziemai. Noteikti mēģināšu atstāt arī uz nakti, jo šķiet, ka varētu būt tam piemērota.
Attīrošā maska no LF kastītes - ļoti līdzīga Avenes cleanance maskai, bet kaut kā šķiet drusku maigāka. Patīk. Vēl vienu (pilno) iepakojumu droši vien tik drīz nepirkšu, jo visai sejai vajag diezgan maz produkta.
Pēdējā laika lielākais pārsteigums - cc krēms, ko dabūju kā dzimšanas dienas dāvanu no mājaslapas kurā pasūtīju ziemas zābakus :-D Lieki teikt, ka nekādu dižo ekspektāciju man nebiju un šķita, ka tonis noteikti būs par tumšu, bet... viss ir lieliski! Labi iesūcas, izpludinās, šo to pat nosedz, dod veselīgu toni un tādu samtaini satīnīgu finišu. Vienīgi gribu veikalā atrast arī tūbiņu ar gaišo toni, lai ziemas bālumam nākot var jaukt toni, kas der labāk. Medium tonim ir daudz pelēcīguma, kas ir samērā reta parādība, bet man der vislabāk.
Vēl viena lietiņa no LF kastītes, kas mani ļoti uzrunāja ir šis matu serums. Noteikti pasūtīšu kaut ko no Percy and Reed, jo šis ir fantastisks! (l) perfekts smalkiem matiem (un nav dārgs).
Kārtējā tūba vissuperīgākā roku krēma. Biezs un barojošs, bet iesūcas momentā un nav lipīgs.