Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vēl joprojām nespēju "izmīlēties" no sava ārsta....

Reitings 4
Reģ: 30.10.2015
Jā - nespēju tikt vaļā no domām par viņu.... Bija man ārsts kādus 6 gadus un es - nezinu kā - bet iemīlējos.... Laikam patika, ka par mani rūpējas... Nezinu... Sanāca man diezgan bieži pie viņa iet... Bet tagad vairs neeju, jo sāku stipri viņu iekārot - Sexā ar savu vīrieti iztēlojos reizēm viņu... un tad gan - nereāli labi jutos - orgasms vienā mirklī.... Jau kādu gadu neesmu satikusi un neeju, jo bail - reāli gribas tikai viņu, kad aizeju - esmu emocionālā turbulencē... Nu - vienkārši, meitenes, gribēju zināt, kāpēc man tā ??/ Nekad nedomāju, ka esot attiecībās man kāds cits iepatiksies un vēl TĀ! Bet no otras puses, liekas, ka esmu tik daudz safantazējusi.... Un tam ārstam pat nav sievas, no kā man baidīties... kas man pa kaklu sadotu. Viņš ir stipri vecāks par mani... Varbūt varat pstāstīt arī savus nelaimīgos mīlas stāstus - vai nezinu - varbūt kāda līdzīgi jūtās???? Ko darīt, kā būt?
30.10.2015 22:08 |

Reitings 4
Varbūt kāda var privāti padalīties ar pieredzi/domām? Varbūt man vajadzēja izstāstīt , kā jūtos - tas mani emocionāli atbrīvos, varbūt vajadzēja koķetēt un mēģināt savaldzināt/pavedināt?(l)
30.10.2015 22:23 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu iespeeja, ka aarsts tevi redz kaa sievieti ir visai maza, it iipashi ja pats nekad nav flirteejis vai iztureejies iipashaak. Savaadaak vinjam taa straadaashana buutu nekaada. Ja simpaatisks, tad gan jau ka ir noguris no sievieshu uzmaniibas darba laikaa un diez vai priecaatos par savaldzinaashanas meeginaajumu, tik pie sevis pukotos ka neljauj vinjam straadaat.
30.10.2015 22:25 |

Reitings 4
....tik pie sevis pukotos ka neljauj vinjam straadaat -- :-D šitais labs (žēl, ka te nav poga "like" )
Nē - viņš uz mani TĀ paskatījās.... (vai es arī safantazēju!!!) :-D:-D:-D
Es it kā no vienas puses par sevi smejos - bet no otras puses - dziļi pārdzīvoju (pat raudu spilvenā) Gribu TĀ justies dzīvē(ikdienā), kā viņa tuvumā!!!
30.10.2015 22:35 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Man vairāk šķiet ka Tev kārojas tas aizliegtais, nepieejamais auglis;-)
Tad kad Tu vinju dabuutu ar savaam pūlēm, tad taa visa iekaare aatri vien pazustu:-)
30.10.2015 22:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits