Randinos obligāti?

Reitings 683
Reģ: 21.09.2015
Pirms kāda laika sanāca parunāt ar vienu pazīstamu meiteni par randiniem un vina atzina ka nekad nespētu saiet kopā ar džeku vai izbaudīt randinu,ja vinš vinu nebūs bekur aizvedis,bet vnk pastaigājušies. Vina uzskata ka pirmajā randinā un vispār,čalim meiteni ir kaut kur jāved,vienalga-kafejnīca,kino utt.

Es tam GALĪGI nepiekrītu,jo bieži vien šādas pastaigas,bez konkrētas "kaut kur" došanās ir daudz foršākas un mīlākas un nepiekrītu,ka randinos vīrietom meiteni obligāti ir kaut kur jāved.

Kā domājat jūs?
30.10.2015 14:53 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
5 randiņus staigāt pa ielām tu vari ar kādu izmisušu, jo tāda monotona un piesardzīga programma vien izraisa aizdomas, ka vai nu vīrietis nav ieinteresēts vai ir skops vai arī garlaicīgs. Pēc pieredzes - ja es patīku vīrietim, tad viņš to saprot jau 1. randiņā un uz vietas izdomā vienu pasākumu pēc otra, lai tikai paildzinātu to kopīgo laiku. Un jā - neliek man manīt, ka domā par naudu.
30.10.2015 16:33 |

Reitings 683
Es tāds neesmu.Man patīk kādtīgi iepazīt meiteni,pirms domāt ko tālāk.
30.10.2015 16:54 |

Reitings 683
Un vispār nekad neesmu sastapies ka virietis kaut ko planotu,kur ar meiteni iet,tas vienkārši liels WTF? Piemeram mani draugi uz vietas meitenēm prasa kur iesim,kur varētu pastaigāt,aiziet vai abi kopā pirms tam izlemj. Nekad nav redzēts ka virietis viens visu izlemtu un tas galīgi nav saprotams.
30.10.2015 16:57 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Tīņiem piedres pastaigas. Pieaugišajiem ir vienkārši plašākas intereses un uz randiņiem sievietes parasi sapucējas, un sēžot kafē malkojot kafiju vai vīnu, vieglāk raisās sarunas. Vispār kopš 14 gadu vecuma neviens pastaigāties vairs nav aicinājis (tieši par pirmo randiņu runājot). 8-)
30.10.2015 17:03 |

Reitings 683
Sen vairs neesmu tīni.

Un kā ir ar kādām vietām,kur var forši iedzert alinus,lai atraisītos Utt? Pirmie randini parasti ir looti neveikli un prasās loti iedzert lai atraisītos un būtu par ko parunāt.
30.10.2015 17:10 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kapec tu gribi rudeni sievietei piedavat pirmaja randina alu?:-O
30.10.2015 17:14 |

Reitings 683
Nu labi, kādu labi vīnu.
30.10.2015 17:17 |

Reitings 683
Galvenais lai ir tas patīkamais reibonis,kad vaira nav tā awkard sajūta ka neko nezini ko runāt vai pajautāt. Man tā ir bijis un tas ir neveikli. Randinos parasti esmu kluss un gaidu kad meitene būs runīgāka.
30.10.2015 17:20 |

Reitings 23705
Randinos parasti esmu kluss un gaidu kad meitene būs runīgāka.
tatad lai meitene runa, lai izdoma izklaidi un vel izmaksa? :-D
30.10.2015 17:23 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
No alus vienmer loti vajag curat. Nav tas labakais dzeriens pirmajam randinam, turklat tas ir rugts, negarsigs un smirdigs.
30.10.2015 17:23 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, pastaigrandiņos esmu bijusi skolas laikā, bet arī tad puiši pamanījās uzsaukt tēju vai kādu dzērienu. Patiesībā labas atmiņas par to saglabājušās, jo randiņu biedriem nebija ne vainas :)

Bet, ja es tagad tiktos ar sava vecuma vīrieti, tad man šķistu visai dīvaini riņķot pa parku, vēl jo vairāk tāpēc, ka laikam jau neiedomātos iet uz randiņu biezā pufaikā un ziemas zābakos :) Man arī nebūtu pieņemami, ka kundziņš tagad mani testēs un domās, vai viņš ir gatavs izdot dažus eiro par mani, vai "redz attiecībām nākotni", jo es tādu vairs neredzētu... :) Es vispār nesaprotu, kas tā par žmogošanos no it kā pieaugušiem vīriešiem. Man nav problēmu izmaksāt savai draudzenei tēju, dzērienu, kino, teātri vai jebko citu, kaut arī ar viņu ģimeni neplānoju. Tad kāpēc uz pretējo dzimumu ir jāskatās tā, it kā tam būtu tev kaut kas jāpierāda?
30.10.2015 17:24 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tās pastaigas. Man uzreiz rodas asociācijas-ja jau pirmajā randiņā necenšas,tad nākamajos nekas labs nebūs un parasti tā ir ar tiem vīriešiem-pastaigāsimies...skopuļi,kam naudas žēl un tad var pārvērsties par mūžīgo pastaigāsim ziema vai vasara. vienas tādas attiecības ir bijušas un otras tādas vairs negribas.
pastaigām piekrītu tik siltā laikā (visbiežāk vasarā). nevajag man arī tādu,kuram pat tēju žēl izmaksāt. es eju ar draudzenēm arī pasēdēt ,apēst kopīgi vakariņas un mēs šādā laikā nemēdzam staigāties.
vairāk saistās ar tādiem tīņiem -ejam staigāties ,jo nav naudas.
labāk,lai mani aizved uz kādu bezmaksas gleznu izstādi,ja grib bezmaksas izklaides. to es novērtēšu vairāk nekā rudens laikā pastaigu:D vismaz vīrietis būs ,ko skatījies un meklējis kā var patīkami kopā pavadīt laiku.
30.10.2015 17:26 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Rudenīgas pastaigas ir vnk SUPER! (Saulainā laikā)

A ja nu man nepatīk restorāni un randinās negribas ēst un kino kā variants ir galīgi garām protams (nevar normāli sarunāties). Ko tad citu darīt?

Nu, skaidrs, ka Tu izslēdz pilnīgi VISAS iespējas, kas, Tavuprāt, nav ok.

Ko var teikt.. nu atrodi sev tādu randiņbiedreni, kura ir ar Tevi uz viena viļņa un lieta darīta. Bet vispār Tu vari spuroties un pretoties, bet tāpat bez naudas ieguldīšanas meitenē neiztikt - un nav svarīgi, vai tā ir izmaksāta tēja vai uzturēšana. Bet Tu, protams, tam nepiekrītīsi, jo visticamāk esi no tiem, kuri uzskata, ka plika mīlestība ir kaut kas apgarots :D
30.10.2015 17:28 |

Reitings 23705
alus vasara ir super dzeriens,
30.10.2015 17:28 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vistraģiskāk,ja vnk jau apnīk tās pastaigas un ierosini aiziet ,kaut kur pasēdēt ,esi gatava pati par sevi izmaksāt un vīrietis maz vai paziņo,kad negrib tērēties,nav naudas,kaut kad strādā labā darbā un tā nebūt nav:D
30.10.2015 17:29 |

Reitings 683
Man neinteresē kaut kādas cacas vai tamlīdzīgās. Fuj. Man patīk vienkāršas un puiciskas meitenes un zini tādas dzers alinu jebkurā gadalaikā un negaidīs stulbi ka vot pirmajos randinos vīrietis jau būs viens pats uz savu galvu kaut ko izdomājis,bet patiks spontānas idejas. (l);-)
30.10.2015 17:31 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Saprast vai vispār uz tādu vēlos tērēt naudu.

Ieteikums: NEAICINI uz randiņiem meitenes, kurām tev žēl 1.50 Narvessena kafijai. Vienkārši neaicini. Arī pastaigāt ne.

Vai tad tiešām kūkas gabalu ir verts skuķim nopirkt tikai tad, kad esat jau oficiali saderinājušies, citādi, pasarg dies, attiecības nav pietiekami nopietnas?

Esi gan tu kapeikpisējs. Nevis tāpēc, ka tev naudas maz, bet tāpēc, ka tev nav nemaz tik briesmīgi maz, bet ŽĒL. Meitenes, sevišķi jauniņas, to ŽESTU no puiša gaida - tas nav 1,50 jautajums, bet attieksmes jautājums.
30.10.2015 17:32 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tu par randinu ar feinu meiteni vispar vari aizmirst. Tev jamekle kads gejs kas vel tev izmaksas. Ta ka nomierinies un atslabsti. Nesapno par tev nepieejamo.:-P

Izspļāvu tēju :D

Es šādā aukstā laikā nekur nestaigātos un nesatiktos tādu,kurš grib mani nosaldēt:D

Principā jā, bet kā reiz vakar bija randiņš vakarā un biju gatava iet kaut vai mežā staigāt, bet paldies Dievam, vīrietis bija ar mašīnu /to zināju iepriekš/, sarūpējis dzērienus un izplānojis turpmāko vakaru. Ak, es, mantkārīga, jo pat neiepīkstējos par atmaksāšanu vai maksāšanu uz pusēm, jo zinu, ka vīrietis ir foršs un tiešām uzvedas kā džentelmenis, nevis skopulis un kapeik******
30.10.2015 17:32 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015

Es domāju, ka arī pastaigai arī ir jābūt pārdomātai. Ja būtu variants - satiekamies un ejam kaut kur, kur acis rāda, tad es, visticamāk, neietu uz šādu randiņu. Ja džeks kaut nedaudz nevar izcelties ar iniciatīvu, tad man tāds cilvēks kā potenciālais draugs nav vajadzīgs. Bet, piemēram, kādas dabas takas, sajūtu takas utt. gan būtu jauki.
Kopumā variants - izejam āra pastaigāties? Uz mani nedarbotos. Un nav runa par naudu, bet par nostāju

BaCk šajā gadījumā ļoti veiksmīgi noformulēja arī manu viedokli. Tādas bezmērķīgas klimšanas vai braukāšanās apkārt galīgi nav man. Jābūt mērķim - iet barot pīles, skaitīt zvaigznes,... da jebko, bet vēlams ārpus ierastās ikdienišķības, lai rastos kopīgas pozitīvas emocijas un atmiņas. Turklāt vēlams ar komfortu - kaut vai tēju termosā. Principā, jo vairāk enerģijas un izdomas vīrietis investē, jo labāku iespaidu atstāj.
30.10.2015 17:33 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Vazaties 3 h pa rajonu NAV spontāna ideja. Ja sākas ar "davai pastaigāsimies" un beidzas ar izstādi, Jūrmalu, Zoodārzu, kafejnīcu, biljardu, izpletņlēkšanu .... tās ir spontānas idejas. Vienreiz esmu bijusi 3h rajona pastaigu randiņā, paldies, otrreiz nē. Top citāts no puiša: "šis taču ir tavs rajons, tiešām nezini, kur te aiziet?" Nē nezinu. Es sava guļamrajona guļu, nevis pavadu brīvo laiku.
30.10.2015 17:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits