Randinos obligāti?

Reitings 683
Reģ: 21.09.2015
Pirms kāda laika sanāca parunāt ar vienu pazīstamu meiteni par randiniem un vina atzina ka nekad nespētu saiet kopā ar džeku vai izbaudīt randinu,ja vinš vinu nebūs bekur aizvedis,bet vnk pastaigājušies. Vina uzskata ka pirmajā randinā un vispār,čalim meiteni ir kaut kur jāved,vienalga-kafejnīca,kino utt.

Es tam GALĪGI nepiekrītu,jo bieži vien šādas pastaigas,bez konkrētas "kaut kur" došanās ir daudz foršākas un mīlākas un nepiekrītu,ka randinos vīrietom meiteni obligāti ir kaut kur jāved.

Kā domājat jūs?
30.10.2015 14:53 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es lasu un nesaprotu, kādā vidē jādzīvo, lai domātu, ka mašīnu var nopirkt tikai pēc 35 gadu vecuma, un izmaksāt arī svešai meitenei tasi kafijas un virtuli, ir "naudas tērēšana kaut kādai ...". Tās visas apspriestās ir tādas elementāras lietas, lielākoties saistītas ar labām manierēm un elementārām rūpēm par līdzcilvēku, nevis būšanu vai nebūšanu "kopā", bet nē, Brunītis uztaisa milzu diskusiju par to kāpēc tas vispār vajadzīgs... :-D
30.10.2015 23:36 |

Reitings 683
Drostala- Nu maniem pazinam lielai dalai auto ir vēlāk par 20. Neiedomājoes ka nevisiem interesēs auto un ar to saistitas lietas? Būs cilveki kas aizrausies ar ko citu,lidz ar to tas auto un tiesibas tik agra vecumā būs mazsvarīgi. Daudz tādus cilvēkus zinu.

Un kas tur tāds ir? Ja abiem tā patīk tad nav pajāt ko padomās kāds no malas? Manam brālim,kuram ir 24 piedavāja vinam pazīstama meitene mācīt braukt ar auto. Citi uzreiz varbūt kko šokesies wrf meitene vecim māca braukt,bet vina daudziem puišiem esot iemācijusi braukt ar auto. Tākā nevajag būt tik aprobežotai ;-)

Un kāpēc lai vestu ja abi nēvelas? Nosauc kaut vienu iemeslu?? Un varbūt ir gajusi kopīgi ēst,bet nu nekau uz restoraniem.
30.10.2015 23:40 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Es jau nevienam neko neuzspiežu. Tu dzīvo savā vidē un ar saviem principiem. Es dzīvošu savā. Manā vidē visiem vīriešiem ir savi auto (tāpat kā visām sievietēm) un visi ik pa laikam iet uz restorāniem.
30.10.2015 23:44 |

Reitings 683
Drostala- Nu tad dzīvo sava vidē,bet nenoliec cilvēkus kuriem varbūt riebjas tādas vietas kā restorāni vai nebūs 25 gadis mašīnas. Nevisiem tas interesēs,nevisiem to vajag.
30.10.2015 23:56 |

Reitings 5533
Jā, Bruni, uz tiem restorāniem tiešām neej - mums vairāk brīvu galdiņu būs! ;-) :-D
31.10.2015 00:05 |

Reitings 16
Reģ: 30.10.2015
Neesmu no tām, kas uzskata, ka pirmajā randiņā obligāti jāiet uz smalku restorānu, tāpat kā neuzskatu, ka randiņā obligāti jādāvina ziedi, tikai tāpēc, ka tas tā ir "pieņemts", bet tajā pašā laikā pirmajā randiņā tupēt alus bārā vai sliktos laikapstākļos bezjēdzīgi klaiņot pa rajonu arī nebūtu diez ko jauki, būtu jauki, ja vismaz puisim būtu mašīna, kur iekāpt kaut vai sasildīties vai spontāni aizbraukt uz kādu nomaļāku vietu.
31.10.2015 00:06 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Visi puiši/vīrieši nav domāti visām meitenēm/sievietēm. Katram sava publika, kad tu to reiz sapratīsi? Nu nav tev mašīnas, gribi randiņos sēņot, gan jau atradīsies kāda tāda pati.
Kāda jēga te šausmināties par restorānu un komforta mīļotājām? Viņām ir citi vīrieši, nevis bezmašīnas sēņotāji.
31.10.2015 00:06 |

Reitings 683
Bella- Un kādā dakarā tu pati tagad izsakies tik ciniski par tiem kas ir savādāki un citas normālas intereses nevis tavi smirdīgie restorāni??? Manā gimenē neviens nav restorānu mīlis,pat radiniekos ne,tapēc es arī gribu meiteni kurai interesētu kaut kad normāls un daudz interesantaks.
31.10.2015 00:15 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
A man vienalga, daru kā gribu. Es randiņos nekad baigi netērēju. Ja viņa badā tad maksimums, ko dabūs, ir bulka no Rimčika.

Ja sieviete burtiski grib un pieprasa lai viņu "pērk" ar restorāniem un smalkām mašīnād tad tas ir vulgāri un atbaidoši. Tādas nav manās interesēs.
31.10.2015 00:17 |

Reitings 643
Puika, izaudz un tad parunāsim :) Nu vismaz diskutēt iemācies un lasīt to, kas rakstīts, nevis to, ko tu gribi redzēt.
31.10.2015 00:18 |

Reitings 5533
Tu tikai runā un runā par tiem "smirdīgajiem restorāniem" un es nevaru vien nobrīnīties par kādām iestādēm tu runā un kur tu esi bijis? Kas, tavuprāt, ir restorāns?
31.10.2015 00:22 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Autors visas sauka par aprobezotam ar ko nesaskan viedoklis- atvaino, bet aprobezotiba slepjas tevi, jo tu nepienem neko, kas ir catads, ne tev saprotams, izskatot, ka tas ko tu neatzisti vai neesi redzejis nepastav.

Turklat, rodas sajuta, ka tu mekle attaisnojumus/pieradijumus, ka randina nevajag sievieti iepriecinat/palutinat. Bet zini, zem visa ko tu noliedz slepjas viens vards- komforts. Nejau cilveki brauc ar auto, jo viniem tie loti interese- ta vnk ir ertak/atrak noklut galamerki.

Bet ko te daudz runat- tu ar putam uz lupam noliegsi visu, kas neatbilst tavai parliecibai.

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Manuprat,tev vnk ir maz naudas,lai kaut kur aizvestu meiteni. Un nedirs,ka tev ir nauda,jo-tu negribi meitenei izmaksat kafiju,jo nevari.vai baidies,ka vina pasutis ko tik dargu,ka atlikuso menesi nepietiks apiniitim. Tev nav mashinas un nav tiesibu,jo nevari to atlauties. Un tavi draugi ir tiesi tadi pashi. Tu viena varda saki,ka meiteni tik pec 5.randinA kkur vestu,bet otra varda,ka tev tadas vietas nepatik. Ja tev tadas vietas nepatik,tad,kadelj raksti,ka tev patik iet paest vienam? Tad,kaa tur isti ir? Tad vel mineji,ka esi priecigs,ka tev ir tadi draugi,kuri meiteni nekad nevedis uz kafeni..nu man butu kauns,ja mAn butu tadi draugi.
Un pirms te fantaze par milzigam izmaksam-cik darga restorana jaed,lai kafija izmaksatu daudz?
Un par to alinu pirmaja randina vsp vaks. Tu taisies pietempties lidz vieglam reibumam? Jeezinj,es muktu prom,ko kajas nes.
Man tu izskaties pec alu cilveka,kas neko dzive nav redzejis untadelj mauj,ka viss ir slikti

Reitings 683
Bella- A. Man vajadzētu piekrist tam ko tās debīlās skukenes te raksta?? Ka tikai smirdīgie restorāni ir krita un viss pārējais garām un nezin to ka cilveki var but loti dažādi un nevisi gribas izmaksāt uzreiz sievietēm,nevisas to gaidīs un arī būs sievietes kas ne tos restorānus apmeklēs,nevisam patiks ja dāvina ziedus un izmaksā utt.
31.10.2015 00:24 |

Reitings 643
Un vai tad es to pašu pirmīt nepateicu, ka katram cilvēkam ir sava publika? :D
Puika, ej gulēt. Diskutēt tev tāpat nepadodas.
31.10.2015 00:27 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Man nevajag zelta kalnus, bet uzskatu to par normu, ja vīrietis izrāda elementāru cieņu un rūpes randiņā. Jā , esmu nogādāta ar taksi mājās un vesta uz restorānu, un nē, ne tāpēc, ka man prasības nez kādas, bet tāpēc, ka randiņu laiks ir tas, kurš parāda, vai ar cilvēku ir vērts ko tālāk veidot. Man ir savs auto un pati varu atļauties apmaksāt rēķinus, bet ja to uzņemas vīrietis ar domu, ka grib, lai man ir maksimāli ērti, es atdarīšu ar to pašu, parūpējoties par to, lai mājās ir ērti, lai viņam gribētos doties uz mājām, lai viņš tiktu sagaidīts ar gardām vakari
31.10.2015 00:29 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Bruno, mekle skuki sava smilsukaste un nenac pie sievietem diskutet par smilsu pilim- nopietni, nav ko pratu nodarbinat ar "pieauguso lietam"!
31.10.2015 00:30 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
*vakariņām.
Bet, ja randiņu periodā cilvēks parādīs sevi ne no tās labākās puses, tad līdz apbusējām rūpēm netikt.
31.10.2015 00:31 |

Reitings 683
Nu ja,esmu alu cilvēks,tapēc ka nekur dargak par gan bei/tokyo city neesmu bijis un ari negribu.

Jā,es bieži eju ēst viens,bet uz lētām iestādēm- makitis,turkebab utt.
31.10.2015 00:33 |

Reitings 683
Sema! Pacenties saprast mani- kā lai te normāli diskutē ja te meitenes nevar saprast un noliek tis kjriem ir pilnīgi savādāka domāšana un tikai kaut kādas ednicas un komforts prātā. Es zinu pārus,kas pirmajā randinā konkrēti piedzēras, zinu pārus kas randina aizgaja uz hokeju, zinu pārus kas randinā gāja ēst uz makīti. Vet te visas tikai tos restoranus,itka neka cita nebutu un ja kādam vini nepatīk,tad uzreiz tas cilvēks ir dīvains. Nu wtf vnk un pēc tā var gribēt normāli diskutēt??
31.10.2015 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits