Lai gan parasti ar šīs diskusijas autoru mans viedoklis nesaskan un citās viņa veidotajās diskusijās esmu paudusi arī diezgan asu viedokli, šoreiz es, šķiet, pilnībā saprotu, ko autors vēlas pateikt.
Ir sievietes, kurām vajag randiņus restorānos, kino seansus kinoteātrī utt., līdz ar to arī ir vēlme, lai vīrietis ir tas, kurš izmaksā gan restorānu, gan kino biļeti. Bet ir tādas sievietes kā es, kurām patiktu gan spontāna ideja iet pastaigāties pa Vecrīgu, pasēdēšana kādā bārā un alus iedzeršana. Līdz ar to, pa cik pati neesmu no tām, kura uzskata, ka vīrietim obligāti jāmaksā par visu, man nebūtu nekādu problēmu pirmajā randiņā iet garā pastaigā, otrā randiņā piedāvāt aiziet uz kādu bāru un trešajā kaut vai uz to pašu kafejnīcu, ja vēlme ir abiem un ja abi paši no savas kabatas var samaksāt par pasūtīto kafiju vai tēju. Līdz ar to mana atbilde arī ietver sevī atbildi uz autora jautājumu, kurš pausts diskusijas pieteikuma tekstā - vīrietim nav obligāti jāved sieviete uz restorāniem, ir tikai jāatrod tā īstā ar kuru domas šajā jautājumā saskanēs. Cilvēki ir dažādi un tur neko nevar padarīt - ja nav vēlme kontaktēties ar tādu, kura grib iet uz restorāniem, vienmēr ir iespēja sastapt sev liīdzīgi domājošo ar kuru kontaktējoties šī problēma - kur iet, ko darīt - atkritīs pati no sevis.