Randinos obligāti?

Reitings 683
Reģ: 21.09.2015
Pirms kāda laika sanāca parunāt ar vienu pazīstamu meiteni par randiniem un vina atzina ka nekad nespētu saiet kopā ar džeku vai izbaudīt randinu,ja vinš vinu nebūs bekur aizvedis,bet vnk pastaigājušies. Vina uzskata ka pirmajā randinā un vispār,čalim meiteni ir kaut kur jāved,vienalga-kafejnīca,kino utt.

Es tam GALĪGI nepiekrītu,jo bieži vien šādas pastaigas,bez konkrētas "kaut kur" došanās ir daudz foršākas un mīlākas un nepiekrītu,ka randinos vīrietom meiteni obligāti ir kaut kur jāved.

Kā domājat jūs?
30.10.2015 14:53 |

Reitings 683
Nerea-nē man nebutu zēl tēju izmaksāt :-)
31.10.2015 13:16 |

Reitings 683
Vienkārši man nepatīk tādas meitenes,kas tagad uzliks par pienākumu vadāt pa restorāniem,dāvināt ziedus un visu pirkt,tikai tapēc ka būsim kopā. Nepatīk uz naudu tendētas meitenes. Ja es jutīšu ka meitene no manis neko nepieprasa, man tad arī būs vēlme vinu šad tad palutināt. Bet ja man uzliek taka par pienākumu- "Viss mēs tgd esam kopā un tpc gribu lai katru mēnesi mani vadā pa restorāniem,dāvini ziedus,pērc dārgas šmotkas"....Nu nafig un pa gabalu no tādām.

Un neesmu ne restorānu cilvēks,ne tāds kas milētu bieži dāvināt ziedus,bet ja jutīšu ka meitene to vēlētos palaikam,bet neuzliktu par obligātu pienākumu,šad tad arī palutinātu palaikam.
31.10.2015 14:04 |

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
piekrītu autoram

es arī nevienai kucei/bābai ne reizi mūžā neesmu neko izmaksājis un arī netaisos to darīt8-)
31.10.2015 21:15 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Vienīgais ko es šajā randiņa sakarā gribētu zināt ir tas vai mans kavalieris plāno mani vest uz kādu konkrētu vietu ar konkrētu dreskodu. Es noteikti negribētu, ja mani uzaicinātu uz randiņu, es ierastos džinsās un šis paziņo, ka mēs iesim, piemēram, uz teātri. :D
Bet visādi citādi, man liekas, ka tas viss ir skaistu filmu un pasaku iespaidā. Pašas sievietes ir izdomājušas sev un citiem noteikumus un pat nepieļauj domu, ka dzīvē var būt savādāk. Un galu galā ja jau čalis ar zobiem un nagiem atsakās maksāt par to tēju, nu lai nemaksā. Ej mājās un dzer tur savu tēju un priecājies, ka esi tikusi no tāda vaļā. :D
01.11.2015 17:00 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Pastaigāties ir ok, bet, jo īpaši rudenī, būtu patīkami pasataigu nobeigt ar kafiju/tēju. Un šeit ir svarīgas detaļas - ok, ja neiet uz kafejnīcu, tad ir jauki, ja ir sarūpēta tēja termosā vai tamlīdzīgi.

Man nav problēmu samaksāt pašai par sevi, bet, manuprāt, tas ir jauks žests no vīrieša. Tāpat arī puķes. Un tā ir atgriezeniskā saite - ja es tieku iepriecināta, tad es arī izdomāju veidus kā iepriecināt otru.

Bruno, mans secinājums par Tevi ir, ka Tu neesi gatavs randiņiem, un vispār sievietei..un to saku nevis tikai tāpēc, ka Tu esi skopulis, bet gan Tu izklausies garlaicīgs. Tāpēc nebrīnies, ka pēc 1. randiņa meitenēm zūd interese.
01.11.2015 18:24 |

Reitings 501
Man nav problēmu samaksāt pašai par sevi, bet, manuprāt, tas ir jauks žests no vīrieša.

kopš kura laika prostitūciju sauc par jauku žestu?

ja tev izmaksā, tev jādod kas pretī - orālais, piem
01.11.2015 18:28 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Kāds sakars, Erdogan?
Vienreiz izmaksā viņš, otreiz izmaksāju es :-P
01.11.2015 18:32 |

Reitings 27
Reģ: 25.10.2015
Nu "protams", ka nav nekur jāved. Kas tās par iedomām? Vienmēr jau var pasēdēt parkā uz soliņa vai pastaigāt pa stacijas laukumu.:D
01.11.2015 18:33 |

Reitings 501
ir jāved uz viesnīcu
01.11.2015 18:34 |

Reitings 27
Reģ: 25.10.2015
Erdogan, ne vienmēr visiem ir naudas viesnīcām. Krīzes gadījumā noder arī parasta vārtrūme. Kā saka: Lētai maukai zobos neskatās. :D
01.11.2015 18:43 |

Reitings 683
Man nav grūti izmaksāt meitenei tēju vai kafiju,bet es negribu klūt par naudasmaku kādai,kas maksātu par visām vinas iegribām.
01.11.2015 19:03 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Bruno, diskusijā "vai drīkst teikt NĒ" mēs jau noskaidrojām, ka drīkst teikt NĒ. Tātad, ja draudzene sāk kaut ko pieprasīt un uzvesties tā, itka tu būtu naudasmaks, saki NĒ.

Tas būs efektīvāk, nekā paniskās bailēs no izmantotajām nepirkt nevienai neko nekad ni ni ni. Pat tēju ne.
01.11.2015 19:07 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Un neesmu ne restorānu cilvēks,ne tāds kas milētu bieži dāvināt ziedus,bet ja jutīšu ka meitene to vēlētos palaikam,bet neuzliktu par obligātu pienākumu,šad tad arī palutinātu palaikam.

Vispār es šim, būdama sieviete, pilnībā piekrītu! Tieši vakarnakt, mums, latviešiem, svešo svētku (Helovīnu) dēļ, sanāca aizrunāties par citiem ne-latviešu svētkiem, piemēram, Valentīna dienu. Man tādi svētki liekas komerciāli un prasti, jo vismaz manā uztverē mīlestība nozīmē tik vienkāršas lietas kā, piemēram, jautājums "Vēlies tēju?"... "Es šovakar uztaisīšu vakariņas, atpūties!"... "Es piecelšos agrāk un izvedīšu pastaigā suni, guli tālāk!" utt. Respektīvi - man nav saprotama sieviešu nenormālā vēlme pēc ziedu pušķiem, smaržām vai dārgiem restorāniem. Ja tā visa nav, tad tas nozīmē, ka vīrietis vai nu nemīl vai nu ir skops, vai abi reizē. Tādas tēmas nereti parādījušās tepat forumā.
Man personīgi nospļauties par tiem ziediem. Labāk lai iznes miskasti un suni izved ārā - tā man, mirklī, kad esmu pārradusies mājās pēc smagas darba dienas, būs lielākā dāvana.
Cita lieta, kā jau autors teica, ir tā, ja vīrietis zin kas sievieti dara priecīgu un reizi mēnesī atnes mājās to ziedu pušķi, taču dāvanas, kuras pieprasītas ar lūpas uzmešanu un Valentīna dienas datuma apvilkšanu kalendārā, ir smieklīgas, jo nenāk no sirds.
02.11.2015 01:26 |

Reitings 683
Ophelia- Precīzi :-)

Beidzot kāda arī mani saprot. Te lielākā dala īsti nesaprata ko vēlos pateikt. Nejau izmaksāt man ir grūti,bet gan nepatīk ja sieviete uzstādītu par pienākumu vinai vislaik kko dāvināt vai pirkt.
02.11.2015 08:32 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Brunīt, tā vietā, lai rakstītu netā gaudojošas tēmas, jo viena meitene Tev tā pateica, būtu labāk lasījis.

Cilvēkiem no dabas ir dažādi uztveres tipi, tāpēc nevar teikt, ka vieni vai otri ir sliktāki - Tev vienkārši jāizvēlas tas tips, kas Tev der.
Audiāļiem vajag, lai ar viņiem runā, lai stāsta, ka mīl. Tepat meitenes laiku pa laikam pārdzīvo, ka viņām reti tiek teikts, ka viņas mīl. Šīm meitenēm tas ir svarīgāk, kā dāvanas vai samīļošana. Viņas mīl ar ausīm.
Vizuāļiem vajag dāvanas, tāpēc, ka viņi visu uztver ar acīm. Ja viņi nesaņem dāvanas, viņiem šķiet, ka viņus nemīl, jo viņi neredz to mīlestību. Par mantkārību var runāt, kad nepietiek ar izmaksātu tēju vai vienkāršu ziediņu, bet vajag zeltu, telefonu, kažoku un rožu kalnus.
Kinestētiķei nevajag dāvanas un viņa mierīgi var iztikt bez mantiskiem vai vārdiskiem mīlestības apliecinājumiem, šīm meitenēm ir svarīgāk, lai viņas samīļo, sabučo, citādi liekas, ka nemīl.

Tad, kad Tu spēsi norīt šo informācīju, sapratīsi arī kāpēc tai meitenei, no tēmas pieteikuma, vajag, lai puisis izrāda simpātijas vedot kaut kur, bet citai vajag, lai viņai visu laiku sūta sms un zvanās, kamēr vēl kāda cita visu savu brīvo laiku gribēs pavadīt pielipusi pie Tevis.
02.11.2015 09:13 |

Reitings 683
Alexxa- Zakīt, teikšu ka labākais komentārs,šajā diskusijā :-) Piekrītu visam. Esmu no tiem vīriešiem,kam patīk sievietes,kas mīl ar ausīm un laikam pats tāds esmu. Ja man patīk meitene,es bieži vinai saku komentārus,jaukas,mīlas lietas utt.
Bet es neesmu tāds,kurš uzreiz visu savu naudu izškiedīs uz meiteni, vai nonstop lutinās ar mantiskām lietām. ES ar lutināšanu saprotu ko citu.
02.11.2015 09:41 |

Reitings 7408
Brunīt, man prieks, ka Tu saprati tekstu :)
Ja patīk meitenes, kas mīl ar ausīm, viennozīmīgi Tev jāpārstāj skatīties uz tām, kas ikdienā ir uzcirtušās un vienmēr perfektas. Tās ir vizuāles. Pucējas viņas tāpēc, ka visu uztver ar acīm un vizuālais ir pats svarīgākais (Tas gan nenozīmē, ka citu tipu meitenes ir nekoptas. Vienkārši līdz sīkumam perfektas ikdienā būs tikai šīs). Šīs dāmas tad arī būs tās, kam būs svarīgas dāvaniņas, ziedi un vadāšana kaut kur.
02.11.2015 10:09 |

Reitings 683
Alexxa-Jā, bet ko darīt,ja man patīk loti koptas meitenes un ar labi stila izjūtu (jo pats tāds arī esmu) bet mīl ar ausīm?
02.11.2015 10:14 |

Reitings 7408
Brunīt, palasīt vairāk par uztveres tipiem un tiem raksturīgo uzvedību. Atgādinu vēlreiz - tas, ka meitene nav ar vizuālo uztveri, nenozīmē uzreiz, ka viņa būs nekopta vai apģērbusies kā pagadās. Kopta, ar stila izjūtu un mīl ar ausīm, tas nav nereāli. Vienkārši palasi vairāk par šīm tēmām, sapratīsi, pēc kādām pazīmēm noteikt, kura tipa meitene trāpījusies, attiecīgi - der Tev vai nē.
02.11.2015 10:21 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
kamēr vēl ir randiņu periods-ok,bet kas būs,kad izlemsiet par ģimeni, bērnu? arī būs viss uz pusēm- pamperi uz pusēm, kāzas uz pusēm. Tu tak pēkšņi nemainīsies un nekļūsi savādāks.
Manuprāt, sievietes,kuras izvēlas šāda veida vīrieti ir jārēķinās,ka nākotnē arī būs pašai par sevi jābūt , pilnībā jānodrošina un nedod dievs kādu mēnesi nebūs naudas, pazaudēs darbu un nevarēs piemest pusei no pārtikas, dzīvokļa īrei. Viņa vnk tādam vīrietim vairs nebūs vajadzīga. Par to aizdomājaties sievietes,kuras izvēlas tādus vīriešus,kuriem jau pašā sākumā ir redzams kāds būs rezultāts.
03.11.2015 07:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits