Randinos obligāti?

Reitings 683
Reģ: 21.09.2015
Pirms kāda laika sanāca parunāt ar vienu pazīstamu meiteni par randiniem un vina atzina ka nekad nespētu saiet kopā ar džeku vai izbaudīt randinu,ja vinš vinu nebūs bekur aizvedis,bet vnk pastaigājušies. Vina uzskata ka pirmajā randinā un vispār,čalim meiteni ir kaut kur jāved,vienalga-kafejnīca,kino utt.

Es tam GALĪGI nepiekrītu,jo bieži vien šādas pastaigas,bez konkrētas "kaut kur" došanās ir daudz foršākas un mīlākas un nepiekrītu,ka randinos vīrietom meiteni obligāti ir kaut kur jāved.

Kā domājat jūs?
30.10.2015 14:53 |

Reitings 683
Nordic- kas tur tāds ir? Esmu braucis tripinos,sēžu blākām draugam,kas pie stūres un dzeru alinus. Pilnīgi normāli.

Milakais ir Izlejamais Brengulis. Veikalos pērku kam atlaide.
31.10.2015 01:43 |

Reitings 490
Reģ: 10.08.2014
Skaidrs, paldies. Brengulis, ja tas ir svaigs, pēc garšas ir baudāms, toties, ja ar to kaut drusku pārspīlē, sabojāta nākamā priekšpusdiena garantēta. Tas tā, par meitenēm (kuru ķermeņa uzbūve un "celtspēja" ir zemāka nekā vīrietim) - ja nu Tevi tas interesētu.

Bruno ir ietiepīgs, bet godīgs. Pilnīgi sliktu cilvēku jau nav. :D
31.10.2015 01:50 |

Reitings 683
Paldies Vakardiena :-) Dzīvē protams esmu savādāks,netik ietiepīgs :-)
31.10.2015 01:55 |

Reitings 328
Reģ: 03.05.2013
Es neesmu pret pastaigām, bet bieži vien tā izveidojas kā 3h gara pastaiga pa rajonu.

Bitīt' matos, kas tur spontāns? :D

Nu nav tā, ka diviem nepazītamiem cilvēkiem pēkšņi uz sitiena rodas galvā idejas bezmaksas izklaidei. Vajag taču iepriekš viszmaz kko padomāt... tas gan jau kaut ko izdomāsim variants man nepatīk vispārīgi, kad, piemēram, eju kaut kur ar draudzeni, bet viņa tik novelk: ai, nezinu, iet kafiju dzert nekur negribu, bet citu ideju arī nav (tjipa atnāc man līdzi uz veikalu, man sejas krēms jānopērk) :D
31.10.2015 02:13 |

Reitings 209
Reģ: 19.12.2013
Anders- Tu esi jocīga jeibogu. Kur tu Riga normali mašīnu noparkosi??

Drīzāk pareizi būtu teikt - jocīgs, nevis, jocīga. :-D
Jēz, nav vēl bijušas problēmas ar auto noparkošanu Rīgā, vienmēr ir atrasta vieta autiņam, nav jau nemaz tik traki ar to novietošanu, ja ir attapīgs braucējs tad jau problēmu nav. Nu un sabiedriskajos vairāk redzu mīnusus, ne plusus. Nepatīk to cilvēku daudzums, pa retam jā, var pabraukāt bet dienu dienā, nekad. Ar vienu sabiedrisko nevari reizēm pat tikt no punkta A līdz punktam B, tai vietā jākāpj kaut kur pusē laukā, jālien uz citu pieturu un jāgaida. Īpaši nepatīkami tas ir ziemā, nu i nah, tad labāk sildos savā auto un sēžu komfortablā sēdeklī, klausos mūziku kas patīk un vienkārši izbaudu braukšanas procesu. Ar sabiedrisko brauktu tikai ja man būtu jābrauc uz centru pierīties kādā krogā un pēc tam braukt atpakaļ. :-D Tas ir vienīgais pluss sabiedriskajam manā izpratnē. :-D Bet tā, kolīdz nokārtoju tiesības un varu braukt ar auto, sabiedriskajiem eju ar līkumu.
31.10.2015 02:31 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Vispār krokses ir čaklas, mīļas un saprotošas. LoHi čakli, mīļi un maksā par sievietes uzmanību.

Nopirksi 100 rozes un izvedīsi viņu uz restorānu, viņa nedos tev principa pēc. Nedos vel ilgi.
31.10.2015 02:55 |

10 gadi
Reitings 3712
Reģ: 29.01.2009
Par ko vispār cepiens? (sorry, bet 13 lpp ar visu nu nevaru un negribu lasīt).

Labprāt pirmajā randiņā eju pastaigat gar jūru vai citur. Nepatīk man restorāni.
Nevajag arī, lai nākošajos randiņos čalis baigi tērējas, ir ļoti labas idejas arī bez lieliem ieguldījumiem.

Kopumā- ja ir laba ideja (bet nu kaut kādai jābūt- kaut vai aiziet pastaigāt gar jūru) un forši pavadīts laiks, tad kāda starpība, kas tiek darīts randiņā (arī aliņus iedzert ir ok). Galvenais, ka abiem ir labi pavadīts laiks.

vVispar tā ir loti bieži un ir puiši kuriem nepatīk but pie stures,jo blakus esot var forši runāt un dzert alinus. Tākajā nav visi copy paste.

Jā, forši, bet nu meitenei vienmēr būt par šoferi nav forši būt. Apnīk, tici man!
31.10.2015 03:48 |

10 gadi
Reitings 3712
Un nē, man nav zem 25, kad esot vienalga, kur ved. Ir virs un ienākumi arī stipri virs vidējā lavieša ienākumiem. Viss ir atkarīgs no cilvēka. Gan restorānā sēžot, gan staigājot, ātri sapratīsi vai būs/nebūs.
31.10.2015 03:50 |

Reitings 8272
Kad saku randinot ar savu viru,mes negajam uz kAFEjnicam.vispar ari tagad reti,kad ejam,jo vinam nepatik. Bet ar sho teikumu viss nebeidzas. Vins man katru reizi davinaja ziedos.tas irdaudz patikamak par kafiju pie nosacijuma,ka nav stundam ara jasalst. Tagad pec laika virs mani gandriz pilniba finansiali nodrosina. Bet tu jau droshi vien pat vienu roziti nepirktu.
Par ko ir stasts? Par to,ka tu hpar sievieti nerupetos un vinai neizmaksatu ari pec gada.
Ja kaut vai jus ietu uz hokeju,tu bileti un alus glazi vinai nopirktu?
31.10.2015 08:34 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Bet ja sagribas ēst? Nav smuki vīrietim mērdēt sievieti badā. Un, ja vīrietim sieviete patīk, viņam nebūs vienalga, kur viņu aizvest paēst.
31.10.2015 10:59 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Nerea, ēst esi aizgājusi? Mājās vajag paēst, pirms dodies uz randiņu ar Bruno. :-D
31.10.2015 11:02 |

Reitings 5954
Apple_pie pēc 3 stundām aktīvas pastaigas taču sagribās :D
31.10.2015 11:05 |

Reitings 5954
Bruno vienkārši ir ieņēmis tādu pozīciju, ka viņš visu dara otrādi. Iespītējies kā auns un viss. Mēģina pārliecināt sievietes, ka viņš ir labāks aplidotājs nekā tie, kas tiešām rūpējas. Bet vai tas viņu pietuvina sievietēm? Šaubos.
31.10.2015 11:07 |

Reitings 683
Ja meitenei paliek auksti,es vinu mīli noskūpstu un samīloju,cieši,cieši un ilgi (ir darīts) Tas sasilda daudz labāk kā jebkura kafija vai tēja :-)
31.10.2015 11:52 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja meitenei paliek auksti,es vinu mīli noskūpstu un samīloju,cieši,cieši un ilgi (ir darīts) Tas sasilda daudz labāk kā jebkura kafija vai tēja

Mīļi jau tas ir, bet tā tēja tomēr sasilda labāk. .

Es nekad neesmu gājusi uz randiņu ar domu ka tagad mēs iesim tur vai kaut kur citur. Ja vīrietis gribēs tad aiziesim kur paēst utt., bet ne man principā gribās pirmajā randiņā iet un tērēt cita naudu ne neko, tad nu ja viņš vēlās tad varam aiziet(esmu ganmaksājusi par sevi, gan ļāvusi vīrietim maksāt ja uzstāj), pati gan cenšos nekādas idejas neuzspiests.
Esmu arī saputinātā ziemā staigājusi ar puisi pa mežu kupenām 5 stundas un bazarējuši laimīgi un ir arī bijuši randiņi ka sēžam kur un iedzeram vai nu tējas/kafijas, vai arī pat ko grādīgāku, un man abi šie varianti ir patikuši.

Bet tomēr, es nevēlētos ziemā salt laukā pastaigā garā, tomēr patīkamāk ir ielīst siltumā un iztuntulēties no ziemas jakām un papļāpāt.
31.10.2015 12:01 |

Reitings 683
Un man nav grūti meitenei izmaksāt to kafiju vai tēju,bet ja meitene to uztver kā pašsaprotamu lietu vai obligātu vajadzību vinai visu maksāt- Tādas parasti vīriešus atbaida. Riebjas uz naudu ieciklējušās meitenes. Ja meitene pati būs jauka un nekad necepsies par to izmaksāšanu un lutināšanu,tad vīrietim arī bus velme vinu iepriecināt. Bet tādas kuras ti uZskata par kko amorāli svarīgu- Vīriešiem tādas atbaida. Tā ir!
31.10.2015 12:04 |

Reitings 17203
Zini ja tev tiešām tāds skopums meitenei uzsaukt vēsā rudens dienā kafiju/tēju tad tu tomēr esi kapeiku pis*js. Un vari neteikt ka tev nav skopums utt., bet gan nepatīk ka viņas to pieņem kā pašsaprotamu. Es to pieņemu kā pašsaprotamu ka vīrietis nopērk to tēju izrādot labu žestu to darot, nevis knapinās un pukst. Ja nevari atļauties ko meitenei izmaksāt randiņā, vienalga vai tā ir tēja, vai kino vai vel viņ sazin kas, tad labāk neej uz randiņiem.
31.10.2015 12:10 |

Reitings 683
Miss joker- Nav jēgas ar tevi runāt. Kā pret sienu. Neiedomājies ka ir meitenes kas negribēs lai vinām uzsauc to tēju? Vai vispār negribēs kolīdz vēss tā kko dzert? Nemēri visas sievietes pēc sevis mīlā. Esmu randinojis arī ar meitenēm,kas atklāti teica ka ir pieradušas vienmēr un visur maksāt par sevi un nekad nelautu vīrietim kaut ko vinām izmaksāt. Un zini,tādām arī ir lielāka vēlme kaut ko izmaksāt. Jo tādas uz naudu ieciklējušās vai stereotipiskas bābas parasti konkrēti satbaida.
31.10.2015 12:24 |

Reitings 17203
Nu jā, ja viņām būs vēsi tad viņas var arī negribēt dzert to tēju, bet gan vienkārši braukt mājās kur silti ir. Vai arī tu viņai piedāvāsi iet stacijā sildīties kamēr būs ok? Reāli ja man būtu vēsi, es vai nu palūgtu atrast kādu siltu vietu kur patverties vai arī brauktu mājās, jo netaisos pēc tam visu dienu drebināties un vel pēc tam puņķoties no iesnām.
Es pat maksāju par sevi ja to varu atļauties, bet ja vīrietis man par visām varēm uztāj ka viņš grib maksāt tad es tak neiešu psihot par to :D

Es tik saku tā, ja es būtu vīrietis, man būtu kauns ļaut sievietei randiņā pašai par sevi maksāt to pašu tēju kas nekādu bagātību nemaksā. Protam ja iet runa par lielu naudu tērēšanu tad tā ir cita lieta, bet 1 eur vērtu tēju jau nu gan var izmaksāt. Kā ne kā, tas vismaz rada arī labu iespaidu par vīrieti.. UN nē es nedomāju to tā ka viņš ir baigi foršs jo ir staigājoš naudas maciņš.
31.10.2015 12:34 |

Reitings 5954
Vispār jau izmaksāt tikai tēju arī ir skopums :) Es gribētu redzēt, kā Bruno pasūta meiteni, kas viņam visādi citādi patīk, bet, redz, grib pasēdēt siltumā - tikai tāpēc, ka viņai nesakrīt ar Bruno intereses :D (iepriekš bija izteicies, ka pasūtītu tādu).
31.10.2015 12:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits