Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Saulesbrille, es ticu, ka ir garšīgi, bet visi itāļi, ko esmu satikusi, uzskata, ka saldais krējums carbonarā ir noziegums. Izcila recepte mūsmājās ir šī: https://www.youtube.com/watch?v=3AAdKl1UYZs , taču es saprotu, ka lielākai daļai cūkas vaigi šķiet pretīgi, bet ēdnīcas tipa makaroni ar saldo krējumu gardi...
Mums vakariņās pīles confit ar lapu salātiem.
17.05.2016 17:44 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man tunca salatini :-D
17.05.2016 17:46 |
 
Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Vējā, es pilnībā to pašu padomāju par saldo krējumu. :D
Es to nesauktu par īstu carbonaru, bet patiesība ir tā, ka interpretēt virtuvē ir lieliska māksla, katram ir savi sīkumiņi, kas garšo un kas negaršo, tāpēc carbonara savā gaumē arī ir laba lieta, īpaši, ja pašam garšo!
17.05.2016 17:47 |
 
Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Šovakar vārīti jaunie kartupelīši ar cepeškrāsnī ceptu, spinātiem, krēmsieru un saulē kaltētiem tomātiem pildītu, vistas fileju. Klāt salāti un desertā svaigas zemenes.
17.05.2016 19:37 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Es savukārt pēc dzīvošanas Itālijā daudz labos restorānos esmu ēdusi ar saldo krējumu. Itāli par šo strīdas. Mana carbonara nav nekāds ēdnīcas variants (t) Ja pagaršotu, saprastu. Esmu gatavojusi dažādi, bet šī ir viskrēmīgākā un garšas piesātinātākā. Protams, varbūt ne veselīgākā, nemot vērā, ka saldais krējums arī ar 15% tauku saturu nav izcili veselīgs. Bet arī olu dzeltenumos ir daudz holesterīna. Vispār, ja vēlas diētu ieturēt, carbonara nav īstais ēdiens.
17.05.2016 21:56 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Ēdnīcās gatavo saldā krējuma/ miltu meerēs (s)
17.05.2016 22:00 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Ja esi tik dedzīga itālu klasiskās virtuves cienītāja, Tad carbonaru gatavo vienīgi no pancettas, ne tā?
17.05.2016 22:05 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Itāļu virtuve, tāpat kā jebkura cita virtuve ir laika gaidā variējusies un mainījusies. Itālijā virtuve atšķiras pa reģioniem un šis reģionālās īpatnības ir sajukušās. Spagetti carbonara oriģinālā nāk no Romas apriņķa. To gatavo no pecocinos siera, no pancetta vai guanciale un olām. Saldo krējumu receptē ieviesa Sardīnijā. Un tur pekorino vietā izmanto parmas sieru.
17.05.2016 22:24 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Man vakariņās pastaisīts kebabs ar soju un tzaziki mērcīti.
17.05.2016 22:25 |
 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10567
Reģ: 29.01.2009
Vistas fileja un makaroni ar saldo krējumu un sieru.
17.05.2016 22:30 |
 
Reitings 17
Reģ: 16.05.2016
man šovakar vakariņās bakalaura darbs.
palīdziet un aizpildiet aptauju! :)

https://www.webropolsurveys.com/S/05A80D7DD045EC5E.par

paldies :)
17.05.2016 22:34 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
SANTA, izbesīji!
17.05.2016 22:40 |
 
Reitings 30
Reģ: 16.05.2016
Šodien Harčo zupa - man tā vienmēr sanāk citādāka :-D
18.05.2016 19:22 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Samarinēju vistas filejas grilam improvizētā mohito stilā (sablenderētas kaudze svaigu piparmētru ar laima sulu, baltvīna etiķi, vīnogu kauliņu eļļu, šļuku ruma, nedaudz svaigu raudeni, sojas mērce un čut čut svaiga ingvera). Klāt zaļie salāti ar avokādo, tomātiem, gurķiem un grillētas ciabatta šķēles ar garšaugu sviestu :)
18.05.2016 19:32 |
 
Reitings 865
Reģ: 21.08.2010
Vakardienas versija plovam :)
18.05.2016 19:33 |
 
Reitings 30
Reģ: 16.05.2016
Favel - Nu vo, sakārdināji!
18.05.2016 19:34 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Vīra gatavots vistas un kale kāposta wok ar olu nūdelēm un zemesriekstu mērcīti.
18.05.2016 19:34 |
 
Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
katlinjaa ir grikji,bet slinkums nelauj sataisiit salaatus klaat,taapeec pagaidaam vakarinjaas man ir uudens :-D
18.05.2016 19:41 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
sovakar ari tas pats tunča-spināta salāti bet draugam...neko netaisīšu,lai pats izdomā ko sev gatavos :D arī man vajag brīvdienu no gatavošanas viņam :D
18.05.2016 22:15 |
 
Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
vārīti kartupeļi ar lociņiem, krējumu un rupjmaizi. Vasara. (l)
18.05.2016 22:19 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits