Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Pulvermuca, kā Tu viņus cep? (s) Es 1x mēģināju. Diez kas nebija :D
Man šovakar bija kartupeļu sacepums un gurķu + tomātu salātiņi :)
12.05.2016 20:15 |
 
Reitings 154
Reģ: 18.12.2014
Pelmeņus sākumā apcepu uz pannas + garšvielas, tad cepamajā traukā iekšā + saldais krējums cep ~ 20min 180*-200*C cepeškrāsnī.
Un pēc izņemšanas pa virsu var uzkaisīt sieru un zaļumus
12.05.2016 20:21 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
cepju ābola kūku,smaržo visa virtuve (l)
15.05.2016 21:42 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
jaunie kartupelīši (vārīti un pēc tam apcepti), gaileņu mērce ar daudz dillēm un salātlapu-gurķu-tomātu salāti (l)
Izlietoju pēdējās gailenītes no saldētavas, jāgaida jaunās.

15.05.2016 21:49 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man veģetārā diena - pupiņu zupiņa (l)
15.05.2016 21:51 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Cepeškrāsnī cepta vesela vista ar burkānu-zirnīšu sautējumu un frī kartupelīšiem.
15.05.2016 22:01 |
 
Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Kartueļu- vistas sacepums.
15.05.2016 22:02 |
 
Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Man šovakar sanāca lieliska vista minerālūdenī un laima sulā.. klāt lapu salāti ar ķiršu tomātiem un fetas siera kubiciņiem. :)
15.05.2016 22:10 |
 
Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Sovakar pica, man ar juras veltem, draugam ar kazas sieru un chorizo.
15.05.2016 22:20 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Vista minerālūdenī? Tu mani ieintriģēji...
15.05.2016 22:25 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Skābeņu zupa (l)
Šampinjonu-šķiņķa mērce ar rīsiem.
15.05.2016 22:27 |
 
Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
Negaršīgi garneļu salātiņi
15.05.2016 22:27 |
 
10 gadi
Reitings 289
Reģ: 31.10.2011

Pats noķēru, 3 kg karpa.
16.05.2016 06:33 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
tunča-spinātu salāti sev un draugam vistu stilbiņi cepeškrāsnī ar saldo kartupeļu daiviņām!
17.05.2016 16:27 |
 
Reitings 30
Reģ: 16.05.2016
Lazaņja!
17.05.2016 16:29 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Nordicbelle, runā, ka minerālūdens padara gaļu mīkstāku. :)
Mums šovakar būs Chorizo un lēcu zupa ar grillētu saldo kukurūzas vāliti :)
17.05.2016 16:31 |
 
Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Nordicbelle, kā jau minēja, tas padara vistu mīkstāku un sulīgāku.
Šodien ar draugu gatavosim sushi, lai gan es sushi neēdu, bet procesā gribu piedalīties. :D Man būs gan jau salāti, nekas neprasās pagaidām..
17.05.2016 16:46 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Pasen bija jautājums par to, kā es gatavoju carbonaru. Esmu izmēginājusi daudz receptes, šī vislabākā.
17.05.2016 17:18 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Sagriež bekonu un sīpolus. Uzliek vārīties sālsūdeni makaroniem. Blodinā sajauc 15-20% saldo krējumu, rīvētu parmezāna sieru, vienu sarīvētu kiploka daivinu, 1-2 olu dzetenumus (atkarībā no porciju daudzuma, 2as porcijas- 1 olu dzeltenums), melnie pipari, nedaudz sāls. Ieliek vārīties makaronus. Sakarsētā pannā cep mazus bekona Un sīpolu gabalinus līdz apbrūnējis. Izslēdz uguni. Pievieno saldā krējuma mix un maisa. Liek iekšā makaronus pa taisno no ūdens, kad tie ir al dente. Maisa līdz viegli sabiezē. Ja Vajag, var ieslēgt uguni uz min. Es pabeidzu, piemaisot svaigu baziliku in apkaisot ar parmezāna sieru. Pasniedz uzreiz. Otrreiz sildot, mērce pārvērtīsies par omleti. Bet svaiga pasta carbonara ar baziliku ir supergarda! :-)
17.05.2016 17:21 |
 
Reitings 443
Reģ: 25.01.2014
Baklažāni pildīti ar malto gaļu un salātiņi :)
17.05.2016 17:37 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits