viena no receptēm, kas man baaigi garso, ir šī - http://www.fotoreceptes.lv/malta_gala.html, bet es gan lieku izvārītus kartupeļus vai ļooti plāni sagrieztus, citādi neizcepjas.
Ooo tā recepte ir tik kaitinoša :D Vairākas reizes ar draugu esam dažādi mēģinājuši pagatavot.
Pirmajā reizē burtiski bija jālej nost ūdens, otrajā reizē jau drusku labāk bija, lai gan tā pat ūdens bija par daudz, bet ar katru reizi paliek aizvien labāk un labāk. Varbūt 20 gatavošanas reizē pat izdosies :D
Man vispārl iekas ka tajā receptē dažas sastāvdaļas jānosauc precīzāk.
Maltā gaļa - kāda? Cūkas būs mitrāka/eļļaināka, vistas atkal ne tik traki, lielopa būtu ok pa vidam. Bet vispār, varbūt tā maltā gaļa pirms tam drusku jāapcepj lai lieko šķidrumu izvadītu.
Kartupeļi - lai nebūtu pārāk ūdeņaini vajag pareizos partupeļus, savādāk kartupeļu zupa garantēta :D Tiešām vajag viņus plāni griezt un gandrīz vai iepriekš ar vēnu nožāvēt :D
Krējums - Man sāk likties ka labāk būtu izmantot saldo krējumu, tas tik ļoti no ūdens neatdalās, kā to lūk to dara skābais krējums.
Siers- cietais, nevaidzēs daudz, mitrums nebūs, bet garša spēcīga gan.