Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
lazanja vienkāršais variants? es vienmēr esmu noņēmusies bezpēkā ar lazanju

es to pašu nodomāju, ka tas ir čakars uz pāris stundām :D
03.02.2016 09:55 |
 
Reitings 179
Reģ: 29.01.2016
ņam ņam - es saldumus neēdu, bet ar šo bildi tu mani sakārdināji!
03.02.2016 10:04 |
 
Reitings 179
Reģ: 29.01.2016
šodien izdomāju sacept banānu pankūkas, tik daudz to banānu ledusskāpī savākušies, varbūt sablenderēšu un ielikšu arī saldētavā!
03.02.2016 10:09 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Vakar uztaisīju lielo katlu ar fikso cūkgaļas plovu. Tagad uz kādiem 3 vakariem būs miers no gatavošanas. :)
03.02.2016 14:04 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kāda recepte fiksajam plovam? :)
03.02.2016 14:05 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
ņam ņam - kas tev tā par krēmīgo garneļu mērci? :-)
03.02.2016 14:13 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Recepte elementāra un uzbeki laikam nogāztos no šoka un teiktu, ka tas nav nekāds plovs. :D

Sagriež cūkgaļas šķiņķi nelielos gabaliņos, apcep ar garšvielām un pēc tam mazliet turpat pannā pasautē. Ja garšo burkāni, var pievienot tos. Es parasti pielieku baklažānu vai kabaču ikrus sulīgumam. Pēc tam iejauc visu pannas sastāvu vārītos rīsos, pievieno tomātu mērci vai kečupu, samaisa un ēd. :)
03.02.2016 14:14 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
easy peasy, man tieši ir maziņš cūkgaļas gabaliņš saldētavā, būs jāsataisa kādu vakaru laikam.

Es šodien arī fiksi - apcepu vistas fileju, piejaucu klāt saldētos dārzeņus - rīsi, šampinjoni, un bik kaut kāds Āzijas maisiņš, un pa virsu saldskābā mēŗce. Pilna panna sanāca :))
03.02.2016 14:15 |
 
Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Mums šovakar pitas pēc bērnu pieprasījuma.
:)
03.02.2016 14:16 |
 
Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ok, es nezinu, kādu crazy lazanju jūs taisāt, bet man tas ir diezgan easy ēdiens, protams, nekāds restorāna cienīgas meistardarbs tas nav. Ilgākais ir sagatavot visas sastāvdaļas: apcept gaļu, burkānus, sīpolus, sarīvēt sieru, attaisīt konservēto tomātu bundžu.. :D tad visu pa kārtām cepamtraukā starp lazanjas plāksnēm , nedaudz ūdens (nuu, jeb buljona) un viss, pēc pusstundas ņem laukā un ēd. Miers un Bērziņš, nav stundu jāstāv jāgriež un pēc tam seši tūkstoši pannu jāmazgā

Kā jau noprotat, arī šodien vakariņās lazanja
03.02.2016 14:22 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Šovakar būs spaghetti ar pupiņu bumbiņām tomātu mērcē. Ceru, ka sanāks, neesmu vēl tā taisījusi.
Kādas ir jūsu iecienītākās receptes ar pupiņām? :)
03.02.2016 14:28 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Ar pupiņām, viennozīmīgi, chilli con carne vai pupiņu zupa ar žāvētu gaļiņu.
03.02.2016 14:30 |
 
Reitings 33
Reģ: 28.02.2014
Man pilns katls ar slinkajiem kāpostu tīteņiem. Tāpēc arī šonedēļ varu neiespringt uz ēst gatavošanu.
03.02.2016 14:32 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
03.02.2016 14:40 |
 
Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Tās,kuras gatavo uz vairākām dienā (uz 2 un vairāk),jums neapnīk dienu no dienas ēst vienu un to pašu?
03.02.2016 14:44 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Murrra - man drīzāk apnīk katru vakaru stāvēt pie plīts. :D
2-3 dienas mierīgi varu ēst vienu un to pašu. Es nemaz nemācētu pagatavot zupu, sautējumus vai sacepumus mazāk. Uzreiz bliežu lielo katlu un miers.
03.02.2016 14:46 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Ceptas zaļās pupiņas ar portobello sēnēm un parmezānu.
03.02.2016 14:46 |
 
Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Tās,kuras gatavo uz vairākām dienā (uz 2 un vairāk),jums neapnīk dienu no dienas ēst vienu un to pašu?

Apnīk, bet vienmēr dilemmā starp vismaz 1,5h gatavošanu dienā un vienu un to pašu ēdienu divas dienas pēc kārtas visbiežāk uzvar otrais variants. Vislabāk ir tādi ēdieni, kurus nākamajā dienā var nedaudz pārveidot bez īpašas piepūles vai mainīt to piedevas.
03.02.2016 15:46 |
 
Reitings 35700
Reģ: 11.02.2015
Salomē, pupiņu bumbiņas izklausās naiss. Padalīsies, kā sanāca ;)
Es tās parasti taisu - pannā sacep ~300g maltās gaļas, strēmelītes sagrieztu papriku. Kad tie mīksti, piegāž klāt vai nu konsevētās bez šķidruma vai vārītās pupiņas un bundžiņu tomātu savā sulā. Ēd ar mazliet krējuma. Ņam :)

Šovakar griķi ar krējumiņu un svaigajiem salātiem.
03.02.2016 15:58 |
 
Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Es šovakar neko negatavošu, man vienalga :D
Esmu pārgurusi, lai visi ēd maizi :D
03.02.2016 16:02 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits