Šovakar vīru iepriecināju ar grilla pannā ceptu cūkgaļas karbonādi balzamiko glazūrā, grillētiem cukini, papriku un violetajiem sīpoliem, tas viss ar pildīto pastu.
Pēc vakar gatavotās vistas-karija zupiņas abi smaržojām kā kaut kādas indiešu ēstuves pavāri, īpaši mati :-D neskatoties uz to, šodien taps pasta ar vistas saldkrējuma/karija mērcīti.(l)
Mums vakar bija rīsu nūdeles ar truša malto gaļu āzijas mērcē, vīrs bija starā :D šodien no rīta es sev sataisīju trusi ar dārzeņiem līdzi uz darbu, bet vīrs , protams, dārzeņus izbrāķēja un paņēma vakardienas mērci un atkal nūdeles.
vīrs "pieprasījis" ķirbja kūku, tad nu tā būs desertā, par silto vēl domāju :D ja nu kādu interesē, kūkai recepte šeit - http://pariem.lv/home/article/284
Vatsons nē, man bija gatava jau Āzijas mērce no ekoveikala, vācu ražojums. Nedaudz asa gan. Es vēl citreiz lieku Taizemes kokosa mērci klāt, tā ir laba.