Man būs kartupeļu pankūkas, kuras sanāk patiešām gardas, tāpēc, ja kādai interesē, varu padalīties ar recepti (5 lieli, pirms tam kārtīgi noskaloti, uz rupjās rīves sarīvēti kartupeļi + 1 liels, sasmalcināts sīpols + 2as šķipsniņas sāls + saujiņa maltu piecu piparu maisījuma + tējkarote Santa Maria timiāna + 2 olas + 2 ēdamkarotes miltu + 1,5 ēdamkarote skābā krējuma). Visu samaisa bļodā un pēc tam sakarsētā pannā ar olīvelļu liek šī maisījuma piciņas un apcep no vienas un no otras puses. Ik pa laikam, kad panna sausa, jāpievieno papildus eļļa, jātur virsū vāks un jācep, līdz zeltaini brūnas. Sanāk gardas un ar kraukšķīgu garoziņu - pasniedz ar skābo krējumu.