Vai šeit ir kāda, kurai nepatīk savs darbs?
Man ir tāda lieta, ka man laikam manējais nepatīk. Katru reizi pirms darba izjūtu riebumu un skaitu stundas līdz laikam, kad varēšu būt mājās. Mans darbs ir saistīts ar komandējumiem, bieži braucu uz citām pilsētām, pat valstīm. Sanāk kādas 4 dienas būt ne mājās. Un man tas derdz. Gribu būt mājās pie drauga, esmu sapratusi, ka esmu ģimenes cilvēks. Strādāju tikai 3 mēnešus, jānostrādā obligāti ir 9 mēneši, savādāk nāksies atmaksāt viņiem naudu par svešvalodas apmācībām. Tas ir iemesls kāpēc neeju prom un arī tas, ka maksā labi un negribu būt zaudētāja. Jo darbam ir sava specifika un ir daudz kas jāzina, bet man arī ar to valodu neiet, kaut apmācības izgāju veiksmīgi. Un priekšniecība mani strostē, ka kas tas ir, ka pēc apmācībām nezinu to valodu. Un it kā zinu, ka jāmācās mājās tā valoda, bet katru reizi pirms darba izjūtu bailes, jo zinu, ka atkal teiks ko par to valodu. Pēdējā laikā bieži raudu, pirms darba, pēc darba, vienreiz pat darba laikā apraudājos, kaut arī neesmu no tiem jūtīgajiem. Tomēr prom neiešu, jo darbs it kā bija mans sapņu darbs. Bet tagad skatoties liekas, ka tomēr nē. Jūtos diezgan drausmīgi.
padomus, ka jāmeklē cits darbs utt. lūdzu nedodiet. Varbūt jums ir savi stāsti par nemīlamu darba vietu? Vai kāds padoms kā uzlabot pašsajūtu?