Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darbs nepatīk?

Reitings 34
Reģ: 24.09.2015
Vai šeit ir kāda, kurai nepatīk savs darbs?
Man ir tāda lieta, ka man laikam manējais nepatīk. Katru reizi pirms darba izjūtu riebumu un skaitu stundas līdz laikam, kad varēšu būt mājās. Mans darbs ir saistīts ar komandējumiem, bieži braucu uz citām pilsētām, pat valstīm. Sanāk kādas 4 dienas būt ne mājās. Un man tas derdz. Gribu būt mājās pie drauga, esmu sapratusi, ka esmu ģimenes cilvēks. Strādāju tikai 3 mēnešus, jānostrādā obligāti ir 9 mēneši, savādāk nāksies atmaksāt viņiem naudu par svešvalodas apmācībām. Tas ir iemesls kāpēc neeju prom un arī tas, ka maksā labi un negribu būt zaudētāja. Jo darbam ir sava specifika un ir daudz kas jāzina, bet man arī ar to valodu neiet, kaut apmācības izgāju veiksmīgi. Un priekšniecība mani strostē, ka kas tas ir, ka pēc apmācībām nezinu to valodu. Un it kā zinu, ka jāmācās mājās tā valoda, bet katru reizi pirms darba izjūtu bailes, jo zinu, ka atkal teiks ko par to valodu. Pēdējā laikā bieži raudu, pirms darba, pēc darba, vienreiz pat darba laikā apraudājos, kaut arī neesmu no tiem jūtīgajiem. Tomēr prom neiešu, jo darbs it kā bija mans sapņu darbs. Bet tagad skatoties liekas, ka tomēr nē. Jūtos diezgan drausmīgi.

padomus, ka jāmeklē cits darbs utt. lūdzu nedodiet. Varbūt jums ir savi stāsti par nemīlamu darba vietu? Vai kāds padoms kā uzlabot pašsajūtu?
30.10.2015 00:26 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Es ietu prom pec 9 menesiem. Nu dazreiz iluzijas izgaist,kad saskaras ar reAlitati.nekas traks.tadelj sevi mocit?
30.10.2015 00:33 |

Reitings 34
Es tā arī domāju darīt. Vienkārši gribas pačīkstēt, jo zinu jau tagad, ka ziemassvētki, jaunais gads, visi citi svētki būs jāpavada citā valstī. vienmēr ziemassvētkus uzskatīju par ģimenes svētkiem, bet tagad būšu viena pati ar papīru kaudzi svešā valstī. par ko man tas? :D
30.10.2015 00:38 |

Reitings 10
Reģ: 29.08.2015
Un kas tā ir par profesiju?
30.10.2015 00:43 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10577
Komandējumi! (l) Vienmēr esmu par tiem jūsmojusi, tā kā novērtē šo laiku un iespējas ;)
30.10.2015 00:54 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Ja esi izlēmusi nostrādāt atlikušo pusgadu, tad centies koncentrēties uz pozitīvo. Ir taču iemesls, kāpēc uzskatīji to par savu sapņu darbu? Komandējumi ir forša lieta, bet es pilnībā varu saprast, ka lielos daudzumos ir ļoti nogurdinoši.
Man izklausās, ka pēc pirmās kritikas par valodu esi pazaudējusi pašpārliecinātību. Pārkāp sev pāri, pamācies mājās (palasi rakstiņus, paskaties filmas). Visticamāk, ka līdz ar pirmo atzinību viss rādīsies daudz gaišākās krāsās!
30.10.2015 01:03 |

Reitings 34
Esmu gida palīdze, bet tieši mans darbs nav saistīts ar gida pakalpojumu sniegšanu, bet gan ar papīriem, maršrutu plānošanu, utt.
Es to novērtēju, bet es gribu būt blakus ģimenei. Nepatīk man pa pasauli mētāties.
30.10.2015 01:05 |

Reitings 34
Paldies, Elizabete, saspurināji mani nedaudz. Eju mācīties valodu
30.10.2015 01:07 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Es,zinot,sevi,ja būtu Tavā vietā,samaksātu viņiem par tiem kursiem un ietu prom,nebendētu sev nervus vēl pusgadu. Nu nemaksā tie kursi tak arī nenormālo summu gan jau.. (t)
30.10.2015 06:14 |

Reitings 2051
Es cīnītos un izmantotu iespēju. Valodu var iemācīties un nepatiku var pārvarēt. Tu pati sevi esi iedzinusi stresā un pat nevēlies saskatīt, ka nav jau nemaz tik traki. Pacīnies tos 9 mēnešus un tad skaties, ko darīt tālāk. Mācies neuztvert kritiku personīgi, izvērtēt savas prasmes un iespējas, strādāt ar savām vājajām vietām, mācīties un attīstīties. To novērtēs ne tikai tavs pašreizējais, bet arī nākamais darba devējs. Manuprāt, šī ir sasodīti vērtīga pieredze - un ne tādēļ, ka darbs ārvalstīs, saistīts ar citu valodu etc, bet tieši tādēļ, ka tev tagad ir grūti un tev nāksies pārvarēt sevi, lai tiktu galā un pierādītu, ka tu to vari. Neskaties uz katru dienu kā nepārvaramu šķērsli, bet gan kā uz izaicinājumu.

Ja uznāk briesmīgs raudiens, vizualizē savu problēmu kā tēlu, cilvēku, priekšmetu, dzīvnieku, jebko. Un tas nostājies stalti pretī (reāli fiziski izdari to) un pārliecinoši saki 'come at be, bitch' (vai jebko citu, šis vienkārši ir mans topa teiciens). Un tiec ar to galā, jo tu to vari.
30.10.2015 07:03 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Cik tev jāmaksā par kursiem? ja naudas summa nav liela,tad varbūt samaksā par kursiem neviss morāli ciet katru darba dienu un nervi jau arī "noēdas".
30.10.2015 07:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits