Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tiem kam patīk KRITIZĒT!

 
Reitings 9
Reģ: 29.10.2015
Sveiki mīļie lasītāji! Esmu uzsākusi rakstīt jaunu blogu un vēlētos dzirdēt jūsu atsauksmes par to!(l)8-):-P:-):-)
Izsakat savus viedokļus par dizainu, kā arī par to, kādas receptes būu nepieciešams iekļaut blogā!
http://garsasmagija.blogspot.com/
29.10.2015 18:30 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Sulīgs tēmas nosaukums.. :D
Man ļoti patīk noformējums.. (raibie foni traucētu uztvert informāciju) :)

Par receptēm.. grūti ieteikt, tieši tur jau ir tā jaukā specifika, ka pati liec savas iecienītās :)
29.10.2015 18:35 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Vot, pakritizēšu - Skābeņu zupas fotopaskaidrojumā kaut kā attēli... kaut kas nav. Itkā visas bildes ir vietā un pa tēmu, bet drīzāk tā formāli, nevis ilustrējoši. Piemēram, ja cilvēks nekad nav vārījis lēcas, ir pagrūti saprast, kad tās ir gatavas. Bildēs tas tā īsti nenolasās. Arī - gaļu mazos gabaliņos. Nu pēc bildes NAV skaidrs, cik mazos gabaliņos. Nav atskaites punkta.

Es internetā parasti meklēju eksotiskas vai neparastas receptes, pārējo taisu pēc iedvesmas. Bet cormeum taisnība - tās ir TAVAS iecienītās receptes.

Dizainam nav ne vainas.

Citronu objektam NAV skaidrs, kas tas ir, kamēr nenoklikšķina un neatver - ir daudz loģiskāk saukt recepti nevis par "veselīgi un garšīgi", bet gan par "ingvera tēja", ja gribi savādāk - "ingvera tēja - veselīgi un garšīgi". Jo nu, pēc pirmās bildes pēc ingvera tējas neizskatās. Man likās, kaut kāda limonāde, vai saldais.

Ingvera tējas bildes (izņemot medu no google) tādas pelēkas un depresīvas. Piedomā pie fona, gaismas, pie fotošopa (uzfotošopē to šturunta citronu citrongāk dzeltenu!).

Pie ingredientiem OBLIGĀTI uzreiz jānorāda daudzumi! Nu negribu es to, cik man citroni jāpērk, meklēt pa visu receptes tekstu.

Man labāk patiktu "sastāvdaļās", nevis "ingredienti". Vai vienkārši : "Tev vajadzēs:"

Neuztver negatīvi - blogs ir foršs, bet, kā jau visur un vienmēr, ir ko pielabot, ja baigi gribas kaut ko pielabot! :)

Galvenais centies turpināt!
29.10.2015 19:21 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Traucē,ka es lasu rakstu, bet attēli mainās - tie nav vienāda izmēra, tad nu tas teksts lēkā augstāk, zemāk, atkarībā no bildes izmēra.

Vai vārds "Ingredienti" ir latvisks? Blogā tiek jauktas kopā angļu un latviešu valoda. Tāpat kā "Continue reading".
29.10.2015 19:30 |
 
Reitings 17
Reģ: 11.10.2015
Prieks lasīt jaunu blogu, kas piedāvā receptes! (l) Pati arī tiktikko sāku savu blogu un saprotu, cik sākums ir grūts - tik daudz, ko apgūt!

Man personīgi ļoti patīk tavs bloga noformējums un tas, kā mainās bildes sākumlapā. Super ir arī tā mazā pavāra cepurīte uz vārda 'garšas' ;-)

Veiksmi tev darboties arī turpmāk! :-P
29.10.2015 23:59 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es cepu, tu cep, viņš/viņa cep;
Mēs cepam, Jūs cepat, viņi/viņas cep
un citu variantu nav!

Un ļoti daudzi citu kļūdu, bet nu pieļauju, ka man vienai tās duras acīs :D Šo gan der ielāgot! Lai izdodas! (l)
30.10.2015 00:32 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Jūs varēja rakstīt arī ar mazo burtu, piedošanu! :D :D
30.10.2015 00:34 |
 
Reitings 9
Reģ: 29.10.2015
Paldies par Kritiku! :) Tā ir vajadzīga, lai sasniegtu augstākos rezultātus.
30.10.2015 07:41 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Jā, par bildēm varu piekrist - vēlams ievērot vienādu bilžu augstumu. Piekritīšu arī par photoshop nepieciešamību - bildēm blogā ir jāizskatās nevis dabīgām, bet tādām, lai lasītājam siekalas tecētu un gribētu atkārtot.
Pie kam, mani samulsināja tas, ka bildēs, kur ir sasmalcinātie produkti, sasmalcinātais ir augšā, veselais apakšā. Loģikas paliekas manī kauc, ka būtu jābūt otrādi - vesels un pēc tam sasmalcināts.

Citādi man pie vizuālā negribās piesieties. Ir vienkārši un eleganti.

Vai vārds "Ingredienti" ir latvisks? Blogā tiek jauktas kopā angļu un latviešu valoda. Tāpat kā "Continue reading"

Saturā tādiem vārdiem nebūtu jābūt. Es gan īpaši nelasīju un arī minētās gramatikas kļūdas tādēļ nemanīju, bet jā - ja raksta latviski, tad latviski. Ja nav pārliecības, ka vārds tiek rakstīts pareizi, to var pārbaudīt googlē.

Kas attiecas uz "Continue reading", tas blogs ir svaigs, cilvēks, iespējams, vēl nav atradis, kur latviskot šo te visu. Arī to malu, kas sākas ar "about me", būtu jāizlabo. Daudziem jauniem blogiem ir šādi sīkumi, tāpēc jau padomu prasa :)
30.10.2015 08:33 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Vai vārds "Ingredienti" ir latvisks?

es arī mainītu uz "sastāvdaļas" :)
30.10.2015 08:38 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es laikam arī pakritizēšu - sabiedrisko attiecību studentei, manuprāt, komati ir jāmāk likt :-P tici man, noderēs preses relīžu rakstīšanā 8-)
nosaukums blogam - foršs!
30.10.2015 08:41 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Tie INGREDIENTi tā griezās acīs. brr.
30.10.2015 11:08 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Dizains patīk, saturs pagaidām vēl tik sākumā, tāpēc baigi neiedziļinājos.
Jā, obligāti vajag daudzumus sastāvdaļām, kā arī ingredienti TAA dūrās acīs.

Jā, un kļūdas....es nezinu, dod kādam pārlasīt, vai kā, bet peturzīmes galīgi nav liktas.
30.10.2015 11:15 |
 
Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Atkartošos- blogu varam taisīt nu baigi debešķīgi! Taču darba lielākā puse ir- tas jāreklamē ārpus bloga robežām. Ja vēlamies pamatīgu apmeklētību.
30.10.2015 11:22 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Taču darba lielākā puse ir- tas jāreklamē ārpus bloga robežām. Ja vēlamies pamatīgu apmeklētību.

Ja blogs vizuāli un saturiski ir nepievilcīgs, Tu vari viņu reklamēt uz acīm pakritis - apmeklējuma ciparu uzrausi no tā, ka to linku pavirinās tie, kas nezinās, kas tur ir, bet regulārā apmeklējuma nebūs.
30.10.2015 11:26 |
 
Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Protams, ka uz brīdi apmeklētību varam uzraut uz uhhhh, un "būsi 15min varonis", bet regulārā apmeklība iesākumā kādu laiku ir zema, bet palēnam aug. Protams, aizvien ir jādomā par bloga uzlabosanu...
30.10.2015 11:43 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Man ļoti patīk kulinārie blogi un regulāri meklēju jaunas receptes, ko izmēģināt, tādēļ atvēru arī šo blogu, konkrēti recepti jēra pagatavošanai.
Man vienmēr patīk, ja ir bildes arī no procesa, bet te visvairāk iekrita acīs ne pārāk tīrais dēlītis un plīts, kas pavīd bildēs. Fotogrāfijā atspīt taukaini pleķi no plīts, savukārt dēlītis redzami jau krietnu laiku ir kalpojis - šādi elementi bildēs noteikti nav apetīti rosinoši. Līdz ar to mans ieteikums ir rūpīgi piedomāt pie tā, kā ēdiens un tā gatavošanas soļi izskatās fotogrāfijās.

Lai veicas!
30.10.2015 11:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!