Vot, pakritizēšu - Skābeņu zupas fotopaskaidrojumā kaut kā attēli... kaut kas nav. Itkā visas bildes ir vietā un pa tēmu, bet drīzāk tā formāli, nevis ilustrējoši. Piemēram, ja cilvēks nekad nav vārījis lēcas, ir pagrūti saprast, kad tās ir gatavas. Bildēs tas tā īsti nenolasās. Arī - gaļu mazos gabaliņos. Nu pēc bildes NAV skaidrs, cik mazos gabaliņos. Nav atskaites punkta.
Es internetā parasti meklēju eksotiskas vai neparastas receptes, pārējo taisu pēc iedvesmas. Bet cormeum taisnība - tās ir TAVAS iecienītās receptes.
Dizainam nav ne vainas.
Citronu objektam NAV skaidrs, kas tas ir, kamēr nenoklikšķina un neatver - ir daudz loģiskāk saukt recepti nevis par "veselīgi un garšīgi", bet gan par "ingvera tēja", ja gribi savādāk - "ingvera tēja - veselīgi un garšīgi". Jo nu, pēc pirmās bildes pēc ingvera tējas neizskatās. Man likās, kaut kāda limonāde, vai saldais.
Ingvera tējas bildes (izņemot medu no google) tādas pelēkas un depresīvas. Piedomā pie fona, gaismas, pie fotošopa (uzfotošopē to šturunta citronu citrongāk dzeltenu!).
Pie ingredientiem OBLIGĀTI uzreiz jānorāda daudzumi! Nu negribu es to, cik man citroni jāpērk, meklēt pa visu receptes tekstu.
Man labāk patiktu "sastāvdaļās", nevis "ingredienti". Vai vienkārši : "Tev vajadzēs:"
Neuztver negatīvi - blogs ir foršs, bet, kā jau visur un vienmēr, ir ko pielabot, ja baigi gribas kaut ko pielabot! :)
Galvenais centies turpināt!